Bebek Beslenmesi keçi sütü

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevalbudak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
62
1
96
Diyarbakır
oğlum 19 aylık anne sütü alıyor akşamları yatmadan önce eyer içirebilirsem keçi sütü vermeyi düşünüyorum inek sütünü bir iki defa verdim içmedi şimdi bunu vermeyi istiyorum aceba bir zararı olurmu:emir_bebek:

Benim de oğlum 19 aylık, iki gün önce sütten kestim :( Gece çok fazla uyanıyordu. Keçi sütünü gece yatarken tahıllı mamayla bir kaç kez denedim, sorun olmadı. Hem de ok faydalı gerçekten.

oğlum 19 aylık anne sütü alıyor akşamları yatmadan önce eyer içirebilirsem keçi sütü vermeyi düşünüyorum inek sütünü bir iki defa verdim içmedi şimdi bunu vermeyi istiyorum aceba bir zararı olurmu:KK46:
İçirmeden önce doktora danışın derim keçi sütünün hazmı daha kolay diye biliyorum ama küçük çocuklara verilmeden önce doktora danışın deniyor ben kendim keçici süt içiyorum internette araştırırken bebeklere vermeden önce doktora danışın diye yazılar görüyodum yine de siz bilirsiniz

ben de kullanıyorum keçici süt ürünleri tereyağı yoğurt süt üretiyorlar keçi sütünden çocuklarıma da süt içiriyorum çok memnunum ve herkese tavsiye ederim

Ben de bebeğimi töpfer'in keçi sütü maması ile besliyorum. Söylediğiniz gibi hem inek sütünden çok daha faydalı hem de sindirimi daha kolay. Uykusuz gecelerim sona erdi, sizlere de tavsiye ederim :)

Back
X