Bebek Beslenmesi Keçi sütünden yoğurt yapımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Teşekkürler söylediğin için canım ben doktorlar için söylüyorum inek sütüde kansızlık yapıyormuş diyorlat. O zaman çare söylesinler

direkt süt kansızlık yapmaz ama demirden önce veya sonraki 2 saat içinde süt ürünü tüketilirse demir emilimi baya düşer. demir illa ki damla şeklinde diye düşünmeyin, et de bunun içinde

Teşekkürler söylediğin için canım ben doktorlar için söylüyorum inek sütüde kansızlık yapıyormuş diyorlat. O zaman çare söylesinler
Onuda hic duymadım ozaman haklisin ne yicekler bu bebekler anlamadim ya zaten ek gıdaya geçişte panikliyoruz birde bunlari duyunca iyice kafalar karisiyo en güzeli eski usul sanırım bizde biyle büyüdük ;)

Merhabalar. Inek surunden yogurt yapiyordum ama bu kez keci sutunden yapayim dedim. Ancak geceden mayaladigim yogurt hem sulu kalmis hem de cok eksimis. Inek sutunden yogurdu baya seviyodu ama bunu pek sevmedi ayrica ben de cesaret edemedim vermeye.acaba nedenini bilen var midir?

Back
X