- Konu Sahibi turkkahvesi85
-
Sevgili arkadaşım küre saraçoğlu hocanın reçetesine bire bir uyarak devam etmeniz en doğru olanı,takviye ürünler kürün özelliğini bozacaktır..Eşini bir şekilde kürü orjinal haliyle içmesi için ikna etmeye çalışsan,nefesini tutup içsin önemli olan sağlıklı sonuç almaksa biraz fedakarlık hepimize düşüyor değilmi ...Sevgiler7-8 aydır bebek istiyoruz eşimin sperm sayısı güzel, 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.
canım benim eşiminde sayı 70 milyondu ancak ileri hareketlilik %10 du.1 aşılama denedik ancak olumsuz sonuçlandı.en son harnup pekmeziyle keçi boynuzu kürüne karar verdik,ayrıca hersabah ceviz içi yedi,ve one day man vitamin hapı kullandı. keçiboynuzunu tam kürdeki tarfife göre kaynatıp içti ve 2.ay da çok şükür doğal yoldan hamile kaldım,şuan 3 aylık hamileyim..ümidinizi kaybetmeyin ve dua etmeyi eksik etmeyin..allah en yakmın zamanda sizi meleklerinizle buluştursun..
7-8 aydır bebek istiyoruz eşimin sperm sayısı güzel, 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.
canım merhaba.bizde 1,5 yıldır bebiş istiyorduk.1 sene dedik olmadı sonra dr.gittik eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde yetersizlik vardı.eşim 3 ay boyunca hergün taze olarak keçi boynuzu kürü uyguladı.ve 3 aylık süreç biter bitmez hamile kaldığımı öğrendim.hemde bu pazartesi daha yeni öğrendim.4 haftalık.canım bence keçi boynuzunu deneyin mutlaka tadı evet kötü ama bence değer....a.s
merhaba hanımlar.
bir keciboynuzu hikayeside benden olsun:)
suan hamıleyım,hamıle kalmamda kecıboynuzunun cok yararı olduguna ınanıyorum.
zaten yaptırdıgımız spermiogramlarda bunun bir gostergesıydı.
yaklasık 7-8 ay kecıboynuzu kürü uyguladık.yalnız bu süre zarfında ara verdıgımız yada kecıboynuzu bulamayıp esimin icemedıgı oldu.
kaynattıgınız kecıboynuzlarını sakın atmayın.mümkünse onları esınızle bırlıkte yemeye calısın.
ilk basta belkı esınızın hosuna gıtmeyecektir ama sonrasında alısınca bırde faydasını gorunce ınanın kendı ıcmek ısteyecek.
bizim ılk yaptırdıgımız testte hareket oranı toplamı%28 di.
gittigimiz cadaloz kadın dogumcu bu degerlerle normal yoldan bebegınız olmaz demıstı.lülülülülülü
o gunu hıc unutmuyorum.senağlama
neyse sonrasında gidilen üroloji uzmanı bize 6 ay bekleyın olmazsa yenıden gelın demıstı.
esımın kullanması ıcın hıcbırsey vermedı.6 ayı bosa gecıremezdık netten arastırmalarım sonucunda kecıboynuzuna basladık.
ve yaptırdıgımız ıkıncı testte hareket oranımızda saymızda yükseldı.
yalnız arada 7-8 ay gectı.
bırde kecıboynuzunun yanında,kuru üzüm,bal,ceviz,fındık vs.de yedırdım eşime.
bunları her zaman olmasada zaman zaman yedirmeye calısıyordum.
insallah sızlerde faydasını görürsünüz ve biran önce hamıle kalırsınız.:Saruboceq:
canım kürü uygularken hic böyle bır sıkayetımiz olmamıstı.hamile kadınların duası kabul olurmuş rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Canım ben bişey sormak istiyorum iznin olursa .Benim eşim keçiboynuzu kürünü içtikten yaklaşık bir saat sonra karın ağrısı yaşıyor bu sizdede oluyormuydu merak ediyorum ???:uhm:
canım kürü uygularken hic böyle bır sıkayetımiz olmamıstı.
sasırdım dogrusu.her zaman mı yapıyor?
yaklaşık 1 ay oldu ilk günden bu yana var içiyor aradan 1saat geçiyor geçmiyor karın ağrısından şikayet ediyor bende anlamadım valla :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?