Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu Kürü Hakkında Yardım Lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

turkkahvesi85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
757
2
96
İstanbul
7-8 aydır bebek istiyoruz eşimin sperm sayısı güzel, 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.

Sevgili arkadaşım küre saraçoğlu hocanın reçetesine bire bir uyarak devam etmeniz en doğru olanı,takviye ürünler kürün özelliğini bozacaktır..Eşini bir şekilde kürü orjinal haliyle içmesi için ikna etmeye çalışsan,nefesini tutup içsin önemli olan sağlıklı sonuç almaksa biraz fedakarlık hepimize düşüyor değilmi ...Sevgiler

[ı]ılk zamnalda ıÇmesı zor gelıyor ama alısıyor ınsna eŞım alıŞtı artık raht ıÇıyor ılk zÖamlr brıaz sekr koyuyoduk bız sızde pekmez koyabılrsınz ama gecıcı sure ıÇın alıŞması laızm eŞınızın doĞal halıyle ıÇmeye[/ı]

canım benim eşiminde sayı 70 milyondu ancak ileri hareketlilik %10 du.1 aşılama denedik ancak olumsuz sonuçlandı.en son harnup pekmeziyle keçi boynuzu kürüne karar verdik,ayrıca hersabah ceviz içi yedi,ve one day man vitamin hapı kullandı. keçiboynuzunu tam kürdeki tarfife göre kaynatıp içti ve 2.ay da çok şükür doğal yoldan hamile kaldım,şuan 3 aylık hamileyim..ümidinizi kaybetmeyin ve dua etmeyi eksik etmeyin..allah en yakmın zamanda sizi meleklerinizle buluştursun..

Darısı isteyen herkesin ve de bizlerin başına sermus rabbim sesini duysun...

canım merhaba.bizde 1,5 yıldır bebiş istiyorduk.1 sene dedik olmadı sonra dr.gittik eşimin sperm sayısı ve hareketliliğinde yetersizlik vardı.eşim 3 ay boyunca hergün taze olarak keçi boynuzu kürü uyguladı.ve 3 aylık süreç biter bitmez hamile kaldığımı öğrendim.hemde bu pazartesi daha yeni öğrendim.4 haftalık.canım bence keçi boynuzunu deneyin mutlaka tadı evet kötü ama bence değer....a.s

Senin adına sevindim SEVCAN gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlerdende dualarını esirgeme

ayyyyyy ne güzel darısı benim ve benim gibi tümmm bebek isteyenlerin başına inşallah.. içime su serptiniz kızlar. yapayım bari de zorla içireyim eşime. ( laf aramızda hakkatten de tadı ve kokusu çok kötüü :) ):roflol:

merhaba benim eşimde de sorun var varikosel ameliyatı için bekliyoruz ... mart ayından beri bende keçiboynuzu kürü içiriyorum sıcakken tadı çok kötü oluyor. iyice soğumasını bekletip içir ben kocaman bir kupa ile içiriyorum hergün ayrıca ilk hafta sabah akşam içecek sonra sadece yatmadan önce içmesi yeterli oluyor henüz tahlil yaptırmadık ama haftaiçi yaptırcak sonuçlarda değişiklik olursa bilgi veririrm birde kaynatma süresine dikkat et 3 dkkdan fazla kaynattığın zaman tadı daha çekilmez oluyor umarım sonuçlarınız düzelir de bir an önce bebişlerinize kavuşursunuz...

herkese hayırlı cumalar... Dilerim rabbim hepimizin dualarına güzel cevaplar verir...
ben şuan mutluluğumu paylaşmak ve herkese bir umut ısıgı daha olmak için yazıyorum...
eşimin sperm sayısı 15 mılyon idi ve doktorumuz eşime varikosel amelıyatı olmadan kesınlıkle gebelık beklemeyin dıyordu. 2 ay boyunca keçiboynuzu kürünü düzenli bır sekılde uyguladık. Rabbıme bınlerce kere sukurler olsun ki 19 mayısda hamıle oldugumun müjdesını aldım.Allah'ım hayırlısıyla sonunu görmeyı de nasip eder umarım.. suan yazarken bıle göz yaslarımı tutamıyorum. Yarabbim bu mutlulugu herkese yaşatır inşallah.. Amin....
sevgilerle... ve dua ile...

merhaba kızlar benim eşim varikosel ameliyatı oldu ve değerleri gittikçe düştü bende şu anda ona keçi boynuzu kürü içiriyorum aslında tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama malesef meleğimizi kaybettik şu andaki değerleri hakkında bir bilgimiz yok inşallah en kısa zamanda test yapacak o zaman göreceğiz yaramışmı, bide benim eşim benden daha azimli tadı kokusu ne kadar kötü olursa olsun hiç sesini çıkarmıyor hatta yapmayı unuttuğumda kızıyorda çünkü bu bebeği yanlız benim için yapmıyoruz... sonuçta her ikimizin de bazen fedakar olması lazım biraz uzunmu oldu yazdıklarım olsun inşallah bu keçiboynuzu çok yararlıdır ve isteyen herkes anne ve baba olur

ne güzel haberler aldık sizlerden kızlar bizlere umut oldunuz sağlıkla hayırlısyla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim keçiboynuzu vesile olmuş ne güzel.dualarınıza bizleride ekleyin

kızlar bi keçiboynuzu mucizesi de benden ama hamile değilim henüz((ama olacak allahın izniyle mart ayında sayı 1 cc de 21 milyondu hareket sıkıntımız da vardı %77 HAREKETSıZ
1 hafta sonra kürlere başlayalı 2 ay olacak keçi boynuzu,her sabah zeytinyağında bekletilmiş incir ve arı sütü poleni bi de arginmax men aldı eşim ve inanılmaz değişiklikler var sayı uçmuş ve 1cc de 96 milyon olmuş 4 kattan fazla artmış
ileri hızlı %12
ileri yavaş %26
yerinde hareket%24
olmuş hareketsiz sadece %38
ama varikosel var ve meliyat gerekiyor
inanıyorumki ameliyat sonrası bebişim çok bekletmicek herkes denesin umarım en kısa zamanda gelir bebişlerimiz yakında ameliyat olcak
I LOVE KEÇıBOYNUZU:)))))))))))))))))))
il

merhaba hanımlar.
bir keciboynuzu hikayeside benden olsun:)
suan hamıleyım,hamıle kalmamda kecıboynuzunun cok yararı olduguna ınanıyorum.
zaten yaptırdıgımız spermiogramlarda bunun bir gostergesıydı.
yaklasık 7-8 ay kecıboynuzu kürü uyguladık.yalnız bu süre zarfında ara verdıgımız yada kecıboynuzu bulamayıp esimin icemedıgı oldu.
kaynattıgınız kecıboynuzlarını sakın atmayın.mümkünse onları esınızle bırlıkte yemeye calısın.
ilk basta belkı esınızın hosuna gıtmeyecektir ama sonrasında alısınca bırde faydasını gorunce ınanın kendı ıcmek ısteyecek.
bizim ılk yaptırdıgımız testte hareket oranı toplamı%28 di.
gittigimiz cadaloz kadın dogumcu bu degerlerle normal yoldan bebegınız olmaz demıstı.lülülülülülü
o gunu hıc unutmuyorum.senağlama
neyse sonrasında gidilen üroloji uzmanı bize 6 ay bekleyın olmazsa yenıden gelın demıstı.
esımın kullanması ıcın hıcbırsey vermedı.6 ayı bosa gecıremezdık netten arastırmalarım sonucunda kecıboynuzuna basladık.
ve yaptırdıgımız ıkıncı testte hareket oranımızda saymızda yükseldı.
yalnız arada 7-8 ay gectı.

bırde kecıboynuzunun yanında,kuru üzüm,bal,ceviz,fındık vs.de yedırdım eşime.
bunları her zaman olmasada zaman zaman yedirmeye calısıyordum.

insallah sızlerde faydasını görürsünüz ve biran önce hamıle kalırsınız.:Saruboceq:

hamile kadınların duası kabul olurmuş rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:
Canım ben bişey sormak istiyorum iznin olursa .Benim eşim keçiboynuzu kürünü içtikten yaklaşık bir saat sonra karın ağrısı yaşıyor bu sizdede oluyormuydu merak ediyorum ???:uhm:

canım kürü uygularken hic böyle bır sıkayetımiz olmamıstı.
sasırdım dogrusu.her zaman mı yapıyor?

canım kürü uygularken hic böyle bır sıkayetımiz olmamıstı.
sasırdım dogrusu.her zaman mı yapıyor?

yaklaşık 1 ay oldu ilk günden bu yana var içiyor aradan 1saat geçiyor geçmiyor karın ağrısından şikayet ediyor bende anlamadım valla :çok üzgünüm:

yaklaşık 1 ay oldu ilk günden bu yana var içiyor aradan 1saat geçiyor geçmiyor karın ağrısından şikayet ediyor bende anlamadım valla :çok üzgünüm:

acaba eşinin bagırsak sistemını mı calıstırıyor?
o yuzden karın agrısı yapabılır.
ama hic duymadım bugune kadar karın agrısını.sasırdım dogrusu.
eger cok fazla agrı yapıyorsa bence bır sure ıcmeyı bırakın canım ne olur ne olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…