keçiboynuzu kürü hakkında

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.235
2.034
448
kızlar 7inci aydada kırmızı kartı yedim maalesef.adetin 2inci günü çörek otu,bal,tarçına başladım.eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum ama tadını hiç sevmedi.içerken midesi çok bulanıyor.çok affedersiniz üsküfra edecek gibi oluyor.kokusu içimden geliyor gün boyu içemeyeceğim ben bunu diyor keçiboynuzu suyunun içine bişeyler karıştırsam kokusunu gidermek için olur mu sizce?limon sıksam mesela..bişeyler karıştırırsam kürün etkisini azaltmaktan korkuyorum.bi fikir verin kızlar.hiç kür denememiştim bu ayda bunlara umut bağladım

Canım hiç bir fikrim yok valla benimkide ilk içtiğinde öyle dedi ama sonra her akşam içti seve seve. Faydasinida gördük eşine şöyle.Ben bu ay hamile kaldım ve çift taraflı biz de sorun var
canım teşekkür ederim cevabın için.nettende araştırdım bişey bulamadım.bu aralar içiyor bişey demiyor alıştı sanırım.hiç sormuyorum bende yüz bulupta şikayet etmesin diye ne kadar sürede hamile kaldın canım.gözünüz aydın Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Canım benim çok uzun hikaye ama daha önce alternatif tip denemedim.ilk ay da eşime keçiboynuzu kendine havuç incir uygulayarak hamile kaldım

Canım yaşadıklarımı actigim konuda okuyabilirsin sen hangi aşamalardan geçtin bilemiyorum amahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pcos-olup-ta-kurler-ile-veya-kendiliginden-hamile-kalan-var-mi-acab.780089/

Canım yaşadıklarımı actigim konuda okuyabilirsin sen hangi aşamalardan geçtin bilemiyorum amahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/pcos-olup-ta-kurler-ile-veya-kendiliginden-hamile-kalan-var-mi-acab.780089/
okudum canım.Allaha binlerce kez şükür hamilesin ne mutlu.tatlım ben daha hiç bi aşamadan geçmedim.doktora gittim.adetlerim düzenli.jinekolojik muayene etmedi adetler düzenli deyince.bide hormon testleride temiz çıkınca 1 sene dolsun bekleyin dedi doktor.eşim içinde gitmedik daha.bende çörek otu bal tarçını uyguladım bugün bitti.inşallah bu ay olur dua et nolur canım çok üzülüyorum

Hayırlısını sagliklisini kucağına san dileğiyle canım..üzülme bak.ben bu ay takıntı yapmadım aman olursa olur olmazsa olmaz diye kendimi rahat bıraktım.oldu da..takıntı yapınca ters tepiyor bizzat yaşadım geçen ay

Canım keçiboynuzunu çok mu katıyorsun acaba bende kaytanırken kötü koku geliyor ama eşim gık demeden içiyor o kadar kötü değil diyor. 5-6 keçiboynuzunu kır 4 bardak hatta 3 bardak bile olur ben fazladan yapıp içiriyorum da o yüzden sadece 3 dk kaynat kapat çok sıcak içirme o zaman kokusu kötü oluyor baya ılınsın öyle içsin rahat olur mutlaka yapın mucizev birşey ben yapmıştım daha önce de baya arttırdı kesince düştü yine başlıcam yazın tüp tedavim var ondan önce. Bence birkaç ay daha beklle kendine de eşine de test yaptır bakılsın sen de muayeneye git randevu al reglinin 2 yada 3. günü gitmen lazım.

canım ilk hafta sabah ve gece 1 bardak içiliyor ya 6 tane keçiboynuzuyla yapıyordum.1 haftadan sonra sadece gece içiliyor ya şimdi 1 bardak için 3 tane keçiboynuzu yapıyorum.böyle yapıyormuş herkes.soğuk içiyor canım sıcağı daha kötü kokuyor diyor.alıştı sanırım bu aralar bişey dediği yok.1 sene olsun tekrar gidicez doktora canım.inşallah gerek kalmazda oluverir bebiş.bende çörek otu kürünü yaptım.inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Valla ben 2.5 bardak suya küçükse keçiboynuzu 15-16 tane büyükse 8-9 tane yaptım.çünkü ilk aldıkları baya uzundu büyüktü sonradan gelenler hep küçüktü aktarci şey demiş sperm içinse daha odun gibi olanlar faydalıymış kahverengi olanlar.o yüzden oda küçükler den almis

keçiboynuzu pekmezi yese de olur

Canım benim çok uzun hikaye ama daha önce alternatif tip denemedim.ilk ay da eşime keçiboynuzu kendine havuç incir uygulayarak hamile kaldım
mrb:) incir+havuç kürü erkekn yumurtlama yaptımı sizde ben 2 aydır kullanıyorum yumurtlamam daha erken oldu bilginiz var mı

mrb:) incir+havuç kürü erkekn yumurtlama yaptımı sizde ben 2 aydır kullanıyorum yumurtlamam daha erken oldu bilginiz var mı
Ben incir havucu yaparken bir kaç yerden yumurtlama takvimi uygulaması indirdim âdetlerim çok düzensiz olduğu için takvimdeki yumurtlama günlerine göre ilişkiye girdim.ama tahminimce 7 sinde yumurtladım gibi geldi pek dikkat etmem normalde yumurtlama günüme.nasıl olduğu konusunda da hiç bir fikrim yoktur aslında.forumlardan okuduğum kadarıyla 7 sinde öyle bir şey gerçekleşti.27 kasımda adet olduğuma göre evet 11.günümde yumurtladım.ama başka takvimlerde 14 û nude gösteriyordu obur haftayida degerlendirdim.gerçekten hangisi gerçek yumurtlama ma göre gebelik gerçekleşti yüzde yüz böyle oldu diyemiyorum.

Kizlar eşim keciboynuzunu direk kitir kitir yiyor seviyorda illa kaynatip suyunu mu icmeli direk yese olmuor mu bende esime ari poleni balla karistirip bir tatli kasigi yediriorum iste gunluk 2ser 3er tane ceviz findik kuru incir kuru kayisi hurma yediriorum insallah Allah hepimizi guldursun

Benimki suyunu içti..ibrahim saracogluna sormak lazim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…