Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürü yada havuç suyu kürü ile eşinin sperm sayısı artan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bende çok endişe ediyorum.. 3 aydır keçi boynuz ve 1 aydır havuç suyu içti bu aralar ara vermek zorunda kaldık.. ama '.. test yap' dememek için kendimi zor tutuyorum.. Çünkü biliyorum ters Tepecek.. keşke gidip yaptırsa da bende güzel bir sonuç yazsam buraya..

Çok korkuyorum Sperm sayısı artmıcak diye
Canım biz uyguladık ve toplam sayı 4 milyondan 98 milyona çıktı. Konu da açmıştım hatta burda.
Forumda da gördüğüm kadarıyla hormonal bir bozukluk falan yoksa herkeste sayı artmış.

Geçmiş olsun ve Rabbim şifa versin inşallah.
Sevgiler.

Tedavinin daha 10. Günü ama bana yine olmayacak gibi geliyo yine.3yıllık evliyiz artk insanların sorusundan çocuğun olmuyo mu diye sormalarından sıkıldım.evi terk etmek geliyo bugünlerde içimden

Tedavinin daha 10. Günü ama bana yine olmayacak gibi geliyo yine.3yıllık evliyiz artk insanların sorusundan çocuğun olmuyo mu diye sormalarından sıkıldım.evi terk etmek geliyo bugünlerde içimden
Canım benim sakin ol lütfen. Olumsuz düşünme, çok dua et. İnsan ilk öğrendiğinde ve tedaviye başladığında çok zor geçiyor günler. Sabırsız oluyorsun ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyor.

Ben hep şöyle düşünüyorum: bu bir sağlık problemi ve herkesin başına gelebilir. Yani sorun senden de kaynaklanıyor olabilirdi. Eşinle geçirdiğiniz güzel zamanları düşün, şu an düşüncelerin çok sağlıklı değil. Eşin senden daha çok üzülüyordur emin ol, senin desteğine ihtiyacı var.

zeynepp77 .!.:
Canım benim sakin ol lütfen. Olumsuz düşünme, çok dua et. İnsan ilk öğrendiğinde ve tedaviye başladığında çok zor geçiyor günler. Sabırsız oluyorsun ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyor.

Ben hep şöyle düşünüyorum: bu bir sağlık problemi ve herkesin başına gelebilir. Yani sorun senden de kaynaklanıyor olabilirdi. Eşinle geçirdiğiniz güzel zamanları düşün, şu an düşüncelerin çok sağlıklı değil. Eşin senden daha çok üzülüyordur emin ol, senin desteğine ihtiyacı var.
Geçmiş çokda güzel değil kırgınlıklarla dolu belki bu biraz onunda yorgunluğu bilmiyorum.sizdemi tedavi görüyorsunuz

Geçmiş çokda güzel değil kırgınlıklarla dolu belki bu biraz onunda yorgunluğu bilmiyorum.sizdemi tedavi görüyorsunuz
Allah yardımcınız olsun canım. Sana da iç ferahlığı versin Rabbim.

Bizde sayı, hareketlilik ve morfoloji hepsi sorunluydu. Bu doğal kürlerle Rabbimin izniyle arttı. Hamile kaldım hatta ama 6 haftalıkken düşük yaptım malesef. Tekrar deniyoruz bakalım. Allahım hepimize tez vakitte nasip eder inşallah.

Bizim yaptirdgimiz testte sadece canlı sperm sayisi yaziyo bide rengi kokusu falan burda herkes morfoloji falan diyo hareket hızı falan bizde öyle bisi yok.daha yeniyiz ya bişey anlamadım dogrusu :)

Bizim yaptirdgimiz testte sadece canlı sperm sayisi yaziyo bide rengi kokusu falan burda herkes morfoloji falan diyo hareket hızı falan bizde öyle bisi yok.daha yeniyiz ya bişey anlamadım dogrusu :)
Canım sayı kaç? Bazı yerler sayı düşük olunca diğer verileri incelemiyormuş.

Merhabalar keçi boynuzu kürü kullandınız mı? Benim eşimin hızı ise % 17 sizce düşükmü

Merhabalar keçi boynuzu kürü kullandınız mı? Benim eşimin hızı ise % 17 sizce düşükmü
Canım biz kullandık ve Rabbimin izniyle faydasını gördük. Hareketlilik a+b % 50 ve yukarısı olmalı. Sayınız iyiyse hareketlilik için havuç suyu kullanabilirsiniz.

Canım sayı az olduğundan diğer kriterler incelenmemiştir muhtemelen.
Varikosel var mı, hormon testi yaptırdınız mı?
Varikosel yokmuş hormon testi de yapıldı sadece testosteron yüksek biraz doktor sayı o yüzden düşük olabilir dedi vitamin klomen falan verdi 1ay sonra baska bir hastanede test yaptırın dedi. Bakalım artık 15 gün sonra ne olacak. Benim doktorum direk tüp bebek dedi

Varikosel yokmuş hormon testi de yapıldı sadece testosteron yüksek biraz doktor sayı o yüzden düşük olabilir dedi vitamin klomen falan verdi 1ay sonra baska bir hastanede test yaptırın dedi. Bakalım artık 15 gün sonra ne olacak. Benim doktorum direk tüp bebek dedi
Allah şifa versin canım inşallah sayınız artar ya zor bir imtihan. Ama benim bildiğim kadarıyla spermler 3 ayda yenilenir. 1 ay sonra sonucunuz farklı çıkmayabilir moralini bozma.

İnşallahhhhhh ilaçların faydasını görürsünüz.

Sen de sağolasın canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Allah şifa versin canım inşallah sayınız artar ya zor bir imtihan. Ama benim bildiğim kadarıyla spermler 3 ayda yenilenir. 1 ay sonra sonucunuz farklı çıkmayabilir moralini bozma.

İnşallahhhhhh ilaçların faydasını görürsünüz.

Sen de sağolasın canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Amin
Sizin durumlar nasıl

Back
X