- 8 Ocak 2015
- 24
- 4
- 3
- Konu Sahibi Madam Violet
Çok korkuyorum Sperm sayısı artmıcak diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım biz uyguladık ve toplam sayı 4 milyondan 98 milyona çıktı. Konu da açmıştım hatta burda.Çok korkuyorum Sperm sayısı artmıcak diye
Canım benim sakin ol lütfen. Olumsuz düşünme, çok dua et. İnsan ilk öğrendiğinde ve tedaviye başladığında çok zor geçiyor günler. Sabırsız oluyorsun ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyor.Tedavinin daha 10. Günü ama bana yine olmayacak gibi geliyo yine.3yıllık evliyiz artk insanların sorusundan çocuğun olmuyo mu diye sormalarından sıkıldım.evi terk etmek geliyo bugünlerde içimden
Geçmiş çokda güzel değil kırgınlıklarla dolu belki bu biraz onunda yorgunluğu bilmiyorum.sizdemi tedavi görüyorsunuzzeynepp77 .!.:Canım benim sakin ol lütfen. Olumsuz düşünme, çok dua et. İnsan ilk öğrendiğinde ve tedaviye başladığında çok zor geçiyor günler. Sabırsız oluyorsun ve hiç olmayacakmış gibi düşünüyor.
Ben hep şöyle düşünüyorum: bu bir sağlık problemi ve herkesin başına gelebilir. Yani sorun senden de kaynaklanıyor olabilirdi. Eşinle geçirdiğiniz güzel zamanları düşün, şu an düşüncelerin çok sağlıklı değil. Eşin senden daha çok üzülüyordur emin ol, senin desteğine ihtiyacı var.
Allah yardımcınız olsun canım. Sana da iç ferahlığı versin Rabbim.Geçmiş çokda güzel değil kırgınlıklarla dolu belki bu biraz onunda yorgunluğu bilmiyorum.sizdemi tedavi görüyorsunuz
Canım sayı kaç? Bazı yerler sayı düşük olunca diğer verileri incelemiyormuş.Bizim yaptirdgimiz testte sadece canlı sperm sayisi yaziyo bide rengi kokusu falan burda herkes morfoloji falan diyo hareket hızı falan bizde öyle bisi yok.daha yeniyiz ya bişey anlamadım dogrusu :)
Merhaba benim eşim kullanıyo ama daha bilmiyorum işe yaradımıMerhabalar keçi boynuzu kürü kullandınız mı? Benim eşimin hızı ise % 17 sizce düşükmü
Canım sayı az olduğundan diğer kriterler incelenmemiştir muhtemelen.10-12 canlı hücre 12-15 ölü hücre bulundu yazıyor
Canım biz kullandık ve Rabbimin izniyle faydasını gördük. Hareketlilik a+b % 50 ve yukarısı olmalı. Sayınız iyiyse hareketlilik için havuç suyu kullanabilirsiniz.Merhabalar keçi boynuzu kürü kullandınız mı? Benim eşimin hızı ise % 17 sizce düşükmü
Varikosel yokmuş hormon testi de yapıldı sadece testosteron yüksek biraz doktor sayı o yüzden düşük olabilir dedi vitamin klomen falan verdi 1ay sonra baska bir hastanede test yaptırın dedi. Bakalım artık 15 gün sonra ne olacak. Benim doktorum direk tüp bebek dediCanım sayı az olduğundan diğer kriterler incelenmemiştir muhtemelen.
Varikosel var mı, hormon testi yaptırdınız mı?
Allah şifa versin canım inşallah sayınız artar ya zor bir imtihan. Ama benim bildiğim kadarıyla spermler 3 ayda yenilenir. 1 ay sonra sonucunuz farklı çıkmayabilir moralini bozma.Varikosel yokmuş hormon testi de yapıldı sadece testosteron yüksek biraz doktor sayı o yüzden düşük olabilir dedi vitamin klomen falan verdi 1ay sonra baska bir hastanede test yaptırın dedi. Bakalım artık 15 gün sonra ne olacak. Benim doktorum direk tüp bebek dedi
AminAllah şifa versin canım inşallah sayınız artar ya zor bir imtihan. Ama benim bildiğim kadarıyla spermler 3 ayda yenilenir. 1 ay sonra sonucunuz farklı çıkmayabilir moralini bozma.
İnşallahhhhhh ilaçların faydasını görürsünüz.
Sen de sağolasın canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.