Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürü yada havuç suyu kürü ile eşinin sperm sayısı artan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
böylemi yapıyorsunuz ama ibrahim saracoğlunun tarifi niye o şekilde bi nedeni var mı acaba
saracoğluda küçük küçük kırın diyor zaten. Hatta ben çekiçle paramparça ediyorum birazdan yapacağım resimde koyarım çekersem. Akşam yatarken içilecek diyor oda sabah işe giderken hazırlaması sorun olmasın diye çok önemli ayrıntılar değil bunlar sadece kaynama süresi önemli içindeki maddeler açısından. Şifa olsun inşallah.

böylemi yapıyorsunuz ama ibrahim saracoğlunun tarifi niye o şekilde bi nedeni var mı acaba
canım sayınız kaçtan kaça yukseldı benım esımınde 12 milyondan 35 mılyona yukseldı.hızı yüzde 5 su an hız ıcın proxeed plus kullanıyor.ınsallah bızde de ıse yarar bebegın hayırlı olsun

canım sayınız kaçtan kaça yukseldı benım esımınde 12 milyondan 35 mılyona yukseldı.hızı yüzde 5 su an hız ıcın proxeed plus kullanıyor.ınsallah bızde de ıse yarar bebegın hayırlı olsun
65 milyondan 71 e yükseldi proxeed plus kullanıyoruz ama hareket %10 dan bi gıdım ilerlemedi bakalım 5. kutudayız belki ilerler umuduyla kullanmaya devam ediyoruz keçiboynuzunu daha 1 haftadaır kullanıyoruz bundan önceki ay havuç suyu yaptım ....bakalım gelecek inş. bebek

65 milyondan 71 e yükseldi proxeed plus kullanıyoruz ama hareket %10 dan bi gıdım ilerlemedi bakalım 5. kutudayız belki ilerler umuduyla kullanmaya devam ediyoruz keçiboynuzunu daha 1 haftadaır kullanıyoruz bundan önceki ay havuç suyu yaptım ....bakalım gelecek inş. bebek
ay ınsallah canım allah kalbımıze gore versın hepımızın ınsallah

Canım biz kullandık ve Rabbimin izniyle faydasını gördük. Hareketlilik a+b % 50 ve yukarısı olmalı. Sayınız iyiyse hareketlilik için havuç suyu kullanabilirsiniz.
keçiboynuzlarını un ufak edip mi kaynattınız yoksa saraçoğlunun tv proğramında yaptığı gibi sadece 1-2 kırarak mı ....1 hafta boşamı gitti diye üzülüyorumda buyuk kırınca suya fazla etkisi olmuyo gibi geldi bana sordum kızlar un ufak edermiş şimdi öle yaptım ii ce tadı değişti şimdi bir hafta boşuna mı gitti keçiboynuzları

keçiboynuzlarını un ufak edip mi kaynattınız yoksa saraçoğlunun tv proğramında yaptığı gibi sadece 1-2 kırarak mı ....1 hafta boşamı gitti diye üzülüyorumda buyuk kırınca suya fazla etkisi olmuyo gibi geldi bana sordum kızlar un ufak edermiş şimdi öle yaptım ii ce tadı değişti şimdi bir hafta boşuna mı gitti keçiboynuzları

Canım öncelikle geçmiş olsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ben un ufak nasıl oluyor bilmiyorum ama saraçoğlu hocanın tarifine göre yaptım. Kaynamakta olan suya 2-3 cm'lik parçalar halinde elimle kırarak attım. Bıçak falan kullanmıyoruz ki keçiboynuzunun özü başka yerlere bulaşmasın.

Canım öncelikle geçmiş olsun, Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Ben un ufak nasıl oluyor bilmiyorum ama saraçoğlu hocanın tarifine göre yaptım. Kaynamakta olan suya 2-3 cm'lik parçalar halinde elimle kırarak attım. Bıçak falan kullanmıyoruz ki keçiboynuzunun özü başka yerlere bulaşmasın.
sağoll canım allah herkese şifa versin ..sağlıklı evlatlar nasip etsin....bende önceleri senin gibi yapıyordum da şöyle bişi dikkatimi çekti bulanık sudan farkı olmuyodu eşimde tadı tuzu yok diyince bi sorim dedim dövüp un ufak edip kaynatın dediler bende bıçakla minik minik doğrayıp yaptım şimdi rengi daha koyu tadı da yerindeymiş .....ama acaba dediğin gibi metal etkisini yitiriyomu acaba tekrar eskisi gibi mi yapsam

sağoll canım allah herkese şifa versin ..sağlıklı evlatlar nasip etsin....bende önceleri senin gibi yapıyordum da şöyle bişi dikkatimi çekti bulanık sudan farkı olmuyodu eşimde tadı tuzu yok diyince bi sorim dedim dövüp un ufak edip kaynatın dediler bende bıçakla minik minik doğrayıp yaptım şimdi rengi daha koyu tadı da yerindeymiş .....ama acaba dediğin gibi metal etkisini yitiriyomu acaba tekrar eskisi gibi mi yapsam
Amiiiin inşallah.
Bence hem suda kaynıyor hem de 20 dakika dinleniyor. Özü çıkıyordur diye düşünüyorum. Saraçoğlu hocanın tarifine bire bir uyulmalı bence. Diğer türlü daha iyi olsa hoca öyle yapın derdi. Tarif böyle olduğuna göre bir bildiği vardır elbet.

Bu arada keçiboynuzu biraz tozlu gibi oluyor, bulanık olması bundan da olabilir belki. Ben kırmadan bütün haldeyken suda tozunu yıkıyordum.

arkadaşlar 3 su bardağı suyu kaynatın ve içine 6-7 adet keçiboynuzunu rengi koyu kahverengi olanları seçerseniz daha iyi olur bunlar elinizle küçük küçük kırıp atın 3-5 dk kaynatın ben 5 dk kaynatıyordum sonra 20 dk bekletin suda demlensin sonra keçiboynuzlarını suda çıkartıp soğumaya bırakın benim eşim buzdolabına koy diyordu soğuk soğuk buz gibi içiyordu :) bizde hızda çok işe yaradı toplam hareket %48 idi %70 lere çıktı yerinde harekette %31 idi %51 e yükseldi bu sonuçlar inanın 1.5 ayda oldu ALLAH ın izniyle .....

arkadaşlar 3 su bardağı suyu kaynatın ve içine 6-7 adet keçiboynuzunu rengi koyu kahverengi olanları seçerseniz daha iyi olur bunlar elinizle küçük küçük kırıp atın 3-5 dk kaynatın ben 5 dk kaynatıyordum sonra 20 dk bekletin suda demlensin sonra keçiboynuzlarını suda çıkartıp soğumaya bırakın benim eşim buzdolabına koy diyordu soğuk soğuk buz gibi içiyordu :) bizde hızda çok işe yaradı toplam hareket %48 idi %70 lere çıktı yerinde harekette %31 idi %51 e yükseldi bu sonuçlar inanın 1.5 ayda oldu ALLAH ın izniyle .....
İnşallah bizdede işe yarar ben tarifi yarım litre su da 7 keçiboynuzu ile birlikte yapıp 3 dk kaynatıp 20 dk demlendikten sonra çıkarıp aynı senin gibi buzdolabına koyuyorum da çok pinçik pinçik etmeyince keçiboynuzu nu suyu tad ve renk bakımından pek parlak olmuyor diye bi sorayım dedim işe yarayanlar nasıl tarif uygulamış

arkadaşlar sizlerede umut olur diye yazıyorum daha yeni öğrendim çok şükür hamileyim sizlerde umutsuz olmayın ve bu kürlere devam edin inş RABBİM nasip eder herkese çocuğunu sağ salim kucağına almayı

arkadaşlar sizlerede umut olur diye yazıyorum daha yeni öğrendim çok şükür hamileyim sizlerde umutsuz olmayın ve bu kürlere devam edin inş RABBİM nasip eder herkese çocuğunu sağ salim kucağına almayı
ooo maşallah canım başka yaptığın takviyeler var mıydı. rabbim sağlıcAKLa kucağına almak nasip etsin.. çok tebrikler. darısı başımıza hayırlsıyla tez zamanda

ooo maşallah canım başka yaptığın takviyeler var mıydı. rabbim sağlıcAKLa kucağına almak nasip etsin.. çok tebrikler. darısı başımıza hayırlsıyla tez zamanda
amin RABBİM herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin... eşim proteex plus keçiboynuzu kürü kullanıyordu ben ise soğan kürü uyguluyordum bunlara artı olarak bol bol dua ediyorduk...
morfoloji ve hız porblemleri olanlar şunu anladım keçboynuzu ve E vitamini özellikle alması lazımmış tabi E vitaminini bir doktora danışarak alsalar daha iyi olur eşim e vitamini almadı onun yerine proteex plus kullandı

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.
öncelikle hayırlı olsun pcgonca,rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin! benim eşimde de sperm haraketsizlik sorunu var,%70 hareketsiz,yerinde hareketli %16 yavaş dorusal olmayan heraketli %8 ileri hızlı hareketli %6! sayısı 28milyon. biz de keçiboynuzu kürüne başladık hemen dr ilaç verdi bugün alıcaz ama hangi ilacı verdi bilmiyorum! Sizin sonuçlarınız nasıldı? Bizimki çook kötü galiba acaba kür ve ilaçla düzelir mi?

eşimde yerinde hareket %30 toplam hareket %48 idi keçiboynuzu küründen sonra yerinde hareket %51 seviyelerine toplam harekette %70 lere çıkmıştı eşimde 3.derece varikosel vardı umudunuzu kaybetmeyin sperm sayısı içlerinde en kolay artabilecek kısımdır keçiboynuzu kürüde sperm hızını çok artırıyor 1-2 ay içinde test örneği versin eşiniz sizde göreceksiniz ama morfoloji de sıkıntı varsa bu biraz zaman alıyor düzelmesi

öncelikle hayırlı olsun pcgonca,rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin! benim eşimde de sperm haraketsizlik sorunu var,%70 hareketsiz,yerinde hareketli %16 yavaş dorusal olmayan heraketli %8 ileri hızlı hareketli %6! sayısı 28milyon. biz de keçiboynuzu kürüne başladık hemen dr ilaç verdi bugün alıcaz ama hangi ilacı verdi bilmiyorum! Sizin sonuçlarınız nasıldı? Bizimki çook kötü galiba acaba kür ve ilaçla düzelir mi?
MERHABA canim yeni gordum msjini ne zamandir girmiyorrdum siteye. Bizim degerlerde yaklasik sizinki gibiydi tam rakamlari inan hatirlamiyorum. Proxed kullanmadiysaniz kesinlikle oneriyorum canim tabi doktorada danışın. Allahım en kisa zamanda kucaklarimizi doldursun insallah

Back
X