Erkek İnfertilitesi Keçiboynuzu kürü yada havuç suyu kürü ile eşinin sperm sayısı artan var mı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin
Sizin durumlar nasıl
Bizde sayı, hareketlilik ve morfoloji hepsi sorunluydu. Doğal kürler ve düzenli beslenmeyle toplam sayımız 4 milyondan 98 milyona çıktı. En son aralıkta test yaptırmıştık, doktor normal yoldan çocuk sahibi olmak için yeterli olduğunu söylemişti. Şu an durum nedir bilmiyorum.

Aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştik ama düşük yaptım malesef.

ileri hızlılık %17 bu iyi bir değermi? Bide %17 demek, %17 sinin sağlam hızlı olduğunu mu söylüyor. Çünkü bir tanesi lazım zaten:)
.

ileri hızlılık %17 bu iyi bir değermi? Bide %17 demek, %17 sinin sağlam hızlı olduğunu mu söylüyor. Çünkü bir tanesi lazım zaten:)
.
Evet canım % 17'si ileri doğru hızlı hareket edebiliyor demek. Tabi ki bir tane lazım ama hareketsiz ya da yerinde hareketli olanlar bu ileri hareketli olanların yumurtaya doğru yol almasını engellediği için gebe kalmayı zorlaştırıyor. Yola set oluyor gibi düşün yani.

Tabi ki nasip eden Rabbim, O ol derse olur. O yüzden ümitsiz olmamalı.

Merhaba ...
Keciboynuzu pekmezinin tadını sevmediği için yemesi.. Proxeed plus kullanıyoruz konuda burun kıvırarak :) havuc suyunu 3gün kullandı sıkılmis :( havucun kendisini yese ayni olurmu? Keciboynuzu suyu henüz denemedik .. Bu arada sıkıntımız varikosel (ameliyat oldu) sekil bozukluğu ve 4-5mily sayı....

Birde keçiboynuzu suyunu deneyin derim ben her akşam kaynatıyorum eşime biraz kokuyo tadına bakmadım. Havuc suyu da bence cok lezzetli eger tatlı havuc bulabilirseniz bende iciyorum faydalı die.

1 aydır keçi boynuzunu kur olarak deniyorum ve Allahın izniyle 6.200.000 den 89.000.0000 a yükseldi denemekte büyük fayda var arkadaşlar bilin istedim :)

Merhaba ...
Keciboynuzu pekmezinin tadını sevmediği için yemesi.. Proxeed plus kullanıyoruz konuda burun kıvırarak :) havuc suyunu 3gün kullandı sıkılmis :KK43: havucun kendisini yese ayni olurmu? Keciboynuzu suyu henüz denemedik .. Bu arada sıkıntımız varikosel (ameliyat oldu) sekil bozukluğu ve 4-5mily sayı....
Seni çok iyi anlıyorum. Benim eşim de böyleydi. Çocuk gibiydi ya. Yaşlandım resmen. Sonra çok kötü kavga ettim şimdi ben söylemeden içiyor :) Sabırlıysan ikna ederek tuketmesini sağla. Ben de sabır yok sinir çok :)

Bende çok endişe ediyorum.. 3 aydır keçi boynuz ve 1 aydır havuç suyu içti bu aralar ara vermek zorunda kaldık.. ama '.. test yap' dememek için kendimi zor tutuyorum.. Çünkü biliyorum ters Tepecek.. keşke gidip yaptırsa da bende güzel bir sonuç yazsam buraya..

Evet testi yaptı eşim ve malesef yükselme yerine düşüş oldu:(

Tedavinin daha 10. Günü ama bana yine olmayacak gibi geliyo yine.3yıllık evliyiz artk insanların sorusundan çocuğun olmuyo mu diye sormalarından sıkıldım.evi terk etmek geliyo bugünlerde içimden

Ne yaptınız cnm inşallah olumlu gelişmeler oldu ?

arkadaşlar merhaba bu keçi boynuzu kürü yerine keçiboynuzu özü kullansak aynı işe yarar mı sizce?

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.

merhaba arkadaslar siteyi uzun zamandır takip eden birisi olarak bircok kişininde işine yarar diye yazıyorum. eşimde sperm sayısıda ileri hareketlilikte çok azdı. biz yıllarca bende problem var dıye oyalandık durduk tüp bebege karar vermişken sperm testını gorunce sok olduk. esım bu ay sıgarayı bıraktı arada alkol alıyordu onuda bıraktı. kecı boynuzu kuru yaptım sarocoglunun tarıfı gıbı. kecıboynu özutude aldım harput sanırım markası. bıde proxeed kullandı sadece 1 kutu ve hemen bu ay gebe kaldım. darısı isteyen herkese insallah.

Şimdi hamile misin? Sayilariniz kaçtı acaba

bu keçiboynuzu küründe 3 dk kaynatmak yerine şöyle güzelce bi kaynattıp içindeki tüm vitamin suya gecse daha mantıklı değilmi 3 dk da suyun rengi bile değişmiyo ben içmedim ama eşim tadı yok değişik bi su diyo sizin fikitlerinizi merak ettim sizler nasıl yapıyorsunuz

bu keçiboynuzu küründe 3 dk kaynatmak yerine şöyle güzelce bi kaynattıp içindeki tüm vitamin suya gecse daha mantıklı değilmi 3 dk da suyun rengi bile değişmiyo ben içmedim ama eşim tadı yok değişik bi su diyo sizin fikitlerinizi merak ettim sizler nasıl yapıyorsunuz

Canim iyicene ufalt cekicle kır öyle kaynayan suya at. Bide böyle bak ..tadı rengi nasıl oluyormuş

Back
X