Keçiboynuzu özü deneyen varmı ?

Ezo22

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
30
18
29
arkadaşlar burdan okudum yine deneyip de hamile kalanlar varmı etkisini Görenler ? Ben şimdi incir kürü yapıyorum eşimede keçi boynuzu özü içiriyorum fayda gören varmı ?

Canim esin için q10 i bi arastir. Biz 1 milyonla basladik ve hamileyim. 2 ay proxeed ve q10 kullandik.2 ay hamile kaldim

badefne badefne canim solgar marka q10 var 100 mgsi 70 TL.sabah aksam kullaniliyor.ayda 2 kutu almak lazim yani. Ben almanyadan kutusunu 6€ a getirttim.
Vitamin bu. Haricen kullanilabiliyor

badefne badefne canim solgar marka q10 var 100 mgsi 70 TL.sabah aksam kullaniliyor.ayda 2 kutu almak lazim yani. Ben almanyadan kutusunu 6€ a getirttim.
Vitamin bu. Haricen kullanilabiliyor
tamam canım çok teşekkür ederim bizde proxeed kullandık 3 ay şimdi de bunu kullanalım..sen almanyadan site üzeri mi getirttin? tebrik ederim senide

badefne badefne canim yurtdisinda akrabam geliyordu rossmann mağazalarından almis. 2.5 yol zinco ve proxeed pek arttirmadi. Ama bunu alinca bildiğin firladi.kullandigimiz ilk ay ölü sayisi azaldi.hizimiz artti.2 ay 1 ml 23 milyona cikti.asilama için gittik.Dr kabul etmedi
1 ay daha bekleyin dedi.megerse hamileymisim :)

badefne badefne canim yurtdisinda akrabam geliyordu rossmann mağazalarından almis. 2.5 yol zinco ve proxeed pek arttirmadi. Ama bunu alinca bildiğin firladi.kullandigimiz ilk ay ölü sayisi azaldi.hizimiz artti.2 ay 1 ml 23 milyona cikti.asilama için gittik.Dr kabul etmedi
maşallah canım çok sevndim senin adına...bizde 1 buçuk senedir eşimin düzelmesini bekliyoruz bende de pko var ama engel teşkil etmeyeninden diyor doktorlar...birde bunu kullanalım bu ay inş bende sonuç alırım...cevabın için teşekkür ederim :)

Allah bir solukta kucağına almayı nasip eder inşallah

@isterseninanma canim ben aldim ama Esim bi kez bile kullanmadı. Keciboynuzu suyu da kullandı o da çok etki etmedi. Allah bize q10 i sebep etti.
amin amin canim inşaallah.Rabbim hayirli ve tez zamanda size se nasip etsin.
Bir de ben kevser suresini çok okudum.efendimize soyu kesik denilmesi uErine indi bu sure.ben de buna sigindim her aklima geldiğindeokudum.

@isterseninanma canim ben aldim ama Esim bi kez bile kullanmadı. Keciboynuzu suyu da kullandı o da çok etki etmedi. Allah bize q10 i sebep etti.
amin amin canim inşaallah.Rabbim hayirli ve tez zamanda size se nasip etsin.
Bir de ben kevser suresini çok okudum.efendimize soyu kesik denilmesi uErine indi bu sure.ben de buna sigindim her aklima geldiğindeokudum.
Anladım canım sağlıkla kucağına al inşaallah peki eşinde sadece sayı hareket gibi sorunmu vardı varikosel falan varmıydı birde Q10 ile neyi beraber kullandınız sadece Q10 mu kullandınız çok sordumkusura bakma canım.

@isterseninanma canim bizim yurtdisindan getirttigimizin içinde çinko ve e vitamini takviyesi de vqrdi. O yüzden zincoyu biraktik.ama siz buradan alacaksaniz zinciyu da mutlaka kullanan.proxeed ve q10 kullandik. Canim vatsap un varsa ozelden numarani at.sana benim getirttigim ilaci atayim.az çok fikrin olur.ayrıca aldiklari mağaza Türkiye de de varmis.sizin orda varsa oradan alabilirsiniz.
Bize gerçekten q10 vesile oldu. Rabbim size de onu vesile edip güzel haberler vermenizi nasip etsin insaallah

Back
X