Keçiören'de seçim günü kan aktı: 10 yaralı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
Keçiören’de gerçekleştirilen yerel seçimlerde kan aktı. AK Parti’li olduğu iddia edilen grup, 29 Ekim İlkokulu’na saldırarak 10 kişiyi yakaladı. Saldırıya karışan araçlardan biri sopalarla birlikte bir benzinlikte, diğerleri de AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi önünde yakalandı.

Keçiören'de 29 Ekim İlkokulu’nda yaşanan seçim kavgasında kan aktı. Görgü tanıkları, okula 6 minibüsle gelen yaklaşık 50 kişilik Ak Parti’li olduğu öne sürülen grubun, okulda bulunan MHP’lilere saldırdığını iddia etti. Sopa, demir ve döner bıçaklarının kullanıldığı olayda 10 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgeye sevk edilen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, Keçiören’i çembere alarak alan taraması yaptı.

PARK HALİNDE YAKALANDILAR
Plakaları tespit edilen servis araçlarından biri, şoförüyle birlikte Keçiören’deki bir benzinlikte yakalanırken aracın içinde çok sayıda sopa çıktı. Minibüsüne zorla binildiğini iddia eden araç sürücüsü, “Aracıma binerek, ‘sür ilerle’ dediler. Korktuğum için mecburen ilerlemek zorunda kaldım. Okulun önünde olaya karıştıktan sonra tekrar binip Ufuktepe Mahallesi civarında indiler” dedi. Olaylara karıştığı belirlenen diğer araçlar ise AK Parti Keçiören Seçim Koordinasyon Merkezi önünde park halinde yakalandı. Emniyet güçleri araç sahiplerinin ve sürücülerinin hakkında yasal işlem başlattı.
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/26114947.asp
 
Seçimler kanlı olacak demiştik..Yine yanılmadık..

En son muhtarlık olaylarında ölü sayısı 8 di, değişim var mı?
 
Bir ideolojinin, hayat görüşünün destekçisini anlayabilirim fakat bir partinin aşırı fanatiğine akıl sır erdiremiyorum... Ne oluyor bu insanlara? Birbirimize hurraaa diye girsek, savaş çıksa mutlu olacak kişiler tanıyorum. O zamanda böyle gövde gösterisi yaparlar mı yoksa kaçarlar mı bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
X