tıp fakültesinden ve hayvan hastanesinden yardım alınız.
daha önce bir yerde duymuştum. alerjili olan insana da alerji etkeni olan kedi köpeğe de bir aşı yapılıyormuş her yıl. sonrasında pek sorun gözlenmiyormuş.
benim eşimde böyle bir sorun vardı.. daha doğrusu çocukken kedi-köpeğe karşı alerjisi varmış, ama kedisini çok sevdiği için bırakmamış.. şimdi alerjik astımı var maalesef.. artık öyle bir hal aldı ki, kediye-köpeğe gerek yok. azıcık toz olan bir ortama bile girse tıkanıyor ne yazık ki, hastanelik oluyoruz.. hayvanlara yapılan o aşıların da tam çözüm olmadığını söyledi gittiğimiz birkaç doktor..
ben de 20 senelik kedimi annemlere bıraktım sadece bu yüzden. Genetik olarak çocuklarım da alerji kbir bünyeye sahip. allah korusun..
size tavsiyem eğer bırakabileceğiniz güvenilir bir yer varsa oraya bırakın. Çünkü ilerisi gerçekten çok zor oluyor :1no2:
sevgili office, eşin için üzüldüm:çok üzgünüm: Allah şiafalar versin ,
aslında benim eşimde astım hastası sürekli ilaç kullanmak zorunda ama onda bile bir rahatsızlık yaratmadı ,hepimiz kedimizi çok seviyoruz ama kızımda da hiç düzelme yok ..
odası temiz ama odadan çıkınca hapşırmalar ,göz sulanması,burun akıntısı başlıyor ne yapacağımı şaşırdım inaneyvahedigeldismile
bakalım hafta içi hastaneye gideceğim orda ne derler buradaki sağlık ocağında kediyi evden uzaklaştırın dediler belki uzman bir doktor farklı bir şey tavsiye eder ,çok canım sıkılıyor bu işe senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?