- Konu Sahibi cikolumuffin
evet o ihtimal beni de üzüyor ama sağlığım ile onun arasında kalırsam sağlığımı seçmek zorunda kalırım. çünkü gerçekten öyle basit bir şey değil o 15 gün çektiğimi hayatım boyunca çekmedim. burun spreyleri uzun süreli kullanımda kalıcı hasara neden oluyor zaten. şimdilik hapın yan etkisi yok onu uzun süre kullanabilirim sanırım. ama onun dışında kortizonlu iğne gibi şeylere sıcak bakmıyorum. doktor ilaçlar etki etmezse iğne yaparız demişti ona istinaden böyle düşündüm.Bence googledan da kedi alerjisi olanlara ekstra öneri gibi şeyler de araştırın. Benim polen alerjim var ama evimde kullandığım deterjanlara, temizlik malzemelerine kadar dikkat ediyorum. Bambaşka şeyler de alerjileri tetikleyebiliyor.
Ayrılmak en son çare demenize de üzüldümumarım gönlünüzden geçtiği gibi, alerjiniz ve sağlığınız etkilenmeden hallolur bu durum.
önlem olarak odama fazla sokmamak gibi şeyler yapıyorum. odamdaki halıyı kaldırabilirim. aynı ev içinde olduğumuz için dokunmamak, hiç yaklaşmamak gibi çözümleri yapamıyorum tabii ki. kıyamam o da beni o kadar çok sevdi ki kucağımda uyumak istiyor