- 2 Kasım 2020
- 91
- 134
- 23
- Konu Sahibi Kugupremses
-
Masrafları neler diye düşünmenize bir anlam veremedim madem masraf olacak neden alıyorsunuz ? Çocuğunuz olunca hastaneye gitmiyor mu ? Bu da çocuk gibi her ay bakımı aşısı kontrolü var kaldıramam derseniz kalkışmayın bence.
Siz kedi sahiplenmediniz para verip aldınız ve bu durumu nerde görsem beğenmedim atarım. Size açıklama yapıyorum ki etrafınızda da böyle parayla hayvan alan insanları belki bilinçlendirirsiniz. ayrıca size hesap da verecek değilim beğenmedim attım diye.
Kusura bakmayın ama bilup bilmeden yorum yapmamanız gerekir. Bana kedi verecek kişi kedisini çiftleştirmiş 4 yavrusi olmuş karşı 2 yavru kendisi iki yavru alacakmış. Fakat karşı taraf doğduktan sonra fikrini değiştirip almamış. Kadının daha önceden iki kedisi var. Yavrularla birlikte 6 oluyor 6 kediye bakamayacağı için 2 tanesini sahiplendiriyor.Siz kedi sahiplenmediniz para verip aldınız ve bu durumu nerde görsem beğenmedim atarım. Size açıklama yapıyorum ki etrafınızda da böyle parayla hayvan alan insanları belki bilinçlendirirsiniz. ayrıca size hesap da verecek değilim beğenmedim attım diye.
Para verdiniz mi?Kusura bakmayın ama bilup bilmeden yorum yapmamanız gerekir. Bana kedi verecek kişi kedisini çiftleştirmiş 4 yavrusi olmuş karşı 2 yavru kendisi iki yavru alacakmış. Fakat karşı taraf doğduktan sonra fikrini değiştirip almamış. Kadının daha önceden iki kedisi var. Yavrularla birlikte 6 oluyor 6 kediye bakamayacağı için 2 tanesini sahiplendiriyor.
Para verdiniz mi?
Benim tatlı kızımda aynı cins bir masrafı yok çocugumuz gibi uslu uyumlu dikkatli bakıyoruz aşı dışında veterinere gerek kalmadı hastalanmadıı yani maması da uzun zaman gidiyor ilk aylarda aşıları üst üste geldiğinde biraz oluyor ama öyle tatlıkı feda olsun o saglıklı olsunda gözünüzde büyütecek bir masrafı yok evin nesesi oluyor herseye deger
british shorthair bedava olduğuna inandıramaz kimse.Hayır .
Yani zan yapmak istemem ama beni de inandıramaz maalesefbritish shorthair bedava olduğuna inandıramaz kimse.
O kediyi bedava sahiplendiriyorum desinler buradan karşıya yol olur kapıda.Yani zan yapmak istemem ama beni de inandıramaz maalesef
british shorthair bedava olduğuna inandıramaz kimse.
Aşırı döküyor evet fakat alısılıyor yalnız kalbilir siz çalısırken sorun olmazFazla tüy döküyor mu? Birde benim çalışma saatlerim esnek evde yalnız kalabilir mi?
Aşırı döküyor evet fakat alısılıyor yalnız kalbilir siz çalısırken sorun olmaz
Ücretsiz sahiplenecekseniz o cinsi şanslısınız. Bebekken sık sık aşıları oluyor. Kaliteli mama ve ödül almanızı tavsiye ederim. Zira tüy dökümü, deri ve kulak rahatsızlıklarına mahal vermesin. Çok uysal ve uyumludur.Arkadaşlar british shorthair cinsi 2.5 aylık kedi sahipleneceğim bakımı zor mudur.Evde yalnız kalabilirmi? Masrafları neler ? Sık Sık hastalanır mı?(Daha önce hiç kedi bakamadım) Cevaplarsanız sevinirim
Ücretsiz sahiplenecekseniz o cinsi şanslısınız. Bebekken sık sık aşıları oluyor. Kaliteli mama ve ödül almanızı tavsiye ederim. Zira tüy dökümü, deri ve kulak rahatsızlıklarına mahal vermesin. Çok uysal ve uyumludur.Ama evde en başta eğitim verecek biri gerek
Ücretsiz sahiplenecekseniz o cinsi şanslısınız. Bebekken sık sık aşıları oluyor. Kaliteli mama ve ödül almanızı tavsiye ederim. Zira tüy dökümü, deri ve kulak rahatsızlıklarına mahal vermesin. Çok uysal ve uyumludur.Ama evde en başta eğitim verecek biri gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?