Kedi bakimi

:) yerim onu,
peki evde serbest dolaşmasına izin veriyorsunuz değil mi?
banyoya mı kapatıyor musunuz yoksa
Evde heryer onun girip cikmadigi yer kalmadi yatak odamin cami kapali balkona aciliyor cani acik buldumu balkona iceriye oyun oynuyor gece banyoda kumu mamasi orda oldugu icin karanlikta zorlanmiyor

Onune geleni yemesini istemiyorum esimde ne bulursa yediriyor sirf bu yuzden az once kavga ettik sucuk salam ne bulursa yedirmeye calisiyor hasta edecek yavrumu birde kedi cimi normal cim dimi hani migdesi agriyinca yiyorlar cim adam alsam mi

Adini alabilirmiyim canim cok tesekkur ederim
Ya kafa patlatiyorum bi saattir adini yazmamisim.asi icin falan attiklari mesajlari da silmisim.d..nos ve lttle ceasrsn hemen yani kime sorsaniz soylerler.

Ya kafa patlatiyorum bi saattir adini yazmamisim.asi icin falan attiklari mesajlari da silmisim.d..nos ve lttle ceasrsn hemen yani kime sorsaniz soylerler.
Tesekkur ederim canim yarin yada oteki gun gotureyim mazallah parazit tehlikeliymis

Onune geleni yemesini istemiyorum esimde ne bulursa yediriyor sirf bu yuzden az once kavga ettik sucuk salam ne bulursa yedirmeye calisiyor hasta edecek yavrumu birde kedi cimi normal cim dimi hani migdesi agriyinca yiyorlar cim adam alsam mi
Yok bahsettiğin kedi otuysa normal çim değil. Kokusu sakinleştiriyor, bir nevi kedi uyuşturucusu. Yiyince kafayı buluyorlar. Zararı yok ama alabilirsin.

Uygun fiyat ve kalite olarak temizmama.com dan bonacibo öneririm benim 5 yaşında iki oğlum var ve 2 yaşında golden köpeğim üçü içinde o markayı kullanıyorum memnunum maddi durumunuz iyi ise acana. , nd tahilsiz serisini öneririm veya hills Kum markası kesinlikle bentonit kedi kumu kullanın mır mır markasını kullanıyoruz biz tek kediye bi ay yeter silikalar zararlı idrar yolları için onları önermiyorum belediyeler sadece sahipsiz sokak hayvanları ile ilgilenir veterinerden devam etmeniz gerekiyor

royal caninin kitten kuru mamasını açık ya da ambalajlı olarak alın.Ya da başka profesyonel sınıf bir mamayı..(güvenilir bir petshoptan)

'mama petshoptan
kedi köpek sokak veya barınaktan alınır..'

Son düzenleme:
Bizde Royal canin'i begenmiyoruz whiskas gibi bağımlılık yapan bir marka olduğu için...o fiyata tahilsiz mama acana veya nd varken neden Royal veya Proplan gibi tahilli mama alınsın ki tazelik açısından lezzet,kalite ve fiyat açısından tabiki super premium mama olarak piyasada bonacibo dışında mama yok bir hafta önce üretilip paketlenmiş tazecik mama geliyor elinize en iyisi siz veterinerinizle görüşün o en doğrusunu anlatacaktir :)

Bonacibo super premium mamamıymış?! Mito/miçonun kardeşi o mama.
Ben işim gereği fabrikasına da gitmiştim..

Petshop sahibiyim.. Her mamadan var tabii ki. Ancak öncelikle bir hayvan dostu olduğum için sorulduğunda öncelikli mama ismi veriyorum..

Royal evet bağımlılık yapan ve tahilli bir mama Mademki petshop sahibisiniz iyi bilmeniz gerekiyor o fiyata alınacak daha kaliteli ve tahilsiz mamalar var, bonaciboya gelince uygun fiyat tazelik açısından evet piyasada alınacak en uygun fiyatlı bayat olmayan kaliteli bir mama ve premium mama ayrıca Veterinerler de satılıyor , bir petshoptan ne zaman açıldığını dahi gormedigim bilmedigim dökme mama alacağıma üretim tarihi belirli olan guvenilir taze mamayi alırım. , dediğim gibi eğer ki paket alinacaksada aynı fiyata Royal canin yerine kat kat kaliteli mamalar mevcut ve tahilsiz evcil hayvan dostu olarak soylediginizi iddia ediyorsunuz bende eskisehirdeki en iyi veterinerden aldigim bilgiyle bir vegan olarak konuşuyorum soruyu soran arkadasimiz veteriner ile gorustugunde zaten doğru cevabı alacaktır

CHAMPİON mamanın üzerinde de 'premium' yazıyor siz takılmayın o lafa.
BONACİBO kaliteli mama değil. Orta sınıf mama sayılabilir belki. Bu bu!
Royal Canin profesyonel sınıf mamadır. Bu bu!
He tahılsız mama tercihinden söz edecek olursak şayet o vakit ACANA/ORİJEN/ND mama kullanmanız iyi bir seçim olur..
'Güvendiğiniz pet shoptan' profesyonel sınıf mamayı açık olarak da alabilirsiniz.Bu şekilde daha ucuz oluyor ve hem de kaliteli yedirmiş oluyorsunuz.
Sadece Royal Canin de değil Advance ya da Pro plan da profesyonel sınıf mamalardır..

Kullandığınız smileyleri beğenmedim!
Ve siz benim hayvanseverliğimi mi sorguluyorsunuz?! Umarım yanlış anlamışımdır.

Son düzenleme:
Tartışma ortamı yaratmaya çalışan sizsiniz alinmamaniz gerekiyor üslubunuza dikkat etseydiniz kullandığım ifadeyede gerek kalmayacakti tekrar söylüyorum veteriner hekimle arkadaşımız gorustugunde doğru cevabı alacaktır çünkü ben veterinerimle gorusuyorum doğru bilgi için bir petshopcu ile değil. Ayrıca kendinize yediremiyorsunuz bazı şeyleri anlamış değilim piyasadaki tek uygun fiyatlı kaliteli mamadan bahsediyorum tartışma ortamı yaratiyorsunuz ve bende hekim en doğrusunu anlatacaktir diyorum çünkü ben Eskişehir'de ki en iyi veteriner den alıyorum bütün bilgileri hekimimle gorusuyorum hatta doktormuzun adını iletişim bilgilerini dahi verebilirim şüphesi olan görussun :) evet bencil ve saçmalık dolu kompleksli saldırıları bırakırsanız hayvanseverliginizi sorgulamam aksini yapmaya devam ederseniz de gerekeni yaparım. ..

''bencil ve saçmalık dolu kompleksli saldırıları bırakırsanız hayvanseverliginizi sorgulamam aksini yapmaya devam ederseniz de gerekeni yaparım. ..''
Sözlerinizi size aynen iade ediyorum.
Uslubunuza dikkat ediniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…