Evde heryer onun girip cikmadigi yer kalmadi yatak odamin cami kapali balkona aciliyor cani acik buldumu balkona iceriye oyun oynuyor gece banyoda kumu mamasi orda oldugu icin karanlikta zorlanmiyor:) yerim onu,
peki evde serbest dolaşmasına izin veriyorsunuz değil mi?
banyoya mı kapatıyor musunuz yoksa
Adini alabilirmiyim canim cok tesekkur ederimCalislara goturebiliseniz cok iyi bi vet. Var.size maddi olarak kolaylikta saglar.haznedar medicanaya gelmeden.
Onune geleni yemesini istemiyorum esimde ne bulursa yediriyor sirf bu yuzden az once kavga ettik sucuk salam ne bulursa yedirmeye calisiyor hasta edecek yavrumu birde kedi cimi normal cim dimi hani migdesi agriyinca yiyorlar cim adam alsam miYumurta verebilirsin, özellikle sarısını. Ama sonrasında korkunç kötü kokuyorlar. Yıkamaya falan kalkmayın sakın
Yoğurt severse onu da verebilirsin. Bizimki sevmiyordu hiç ama yavru kedi için çok faydalı. Et verme yazık sindiremez onu daha.
Ya kafa patlatiyorum bi saattir adini yazmamisim.asi icin falan attiklari mesajlari da silmisim.d..nos ve lttle ceasrsn hemen yani kime sorsaniz soylerler.Adini alabilirmiyim canim cok tesekkur ederim
Tesekkur ederim canim yarin yada oteki gun gotureyim mazallah parazit tehlikeliymisYa kafa patlatiyorum bi saattir adini yazmamisim.asi icin falan attiklari mesajlari da silmisim.d..nos ve lttle ceasrsn hemen yani kime sorsaniz soylerler.
Evet canim hem onun icin hem sizin icin iyi degil.Tesekkur ederim canim yarin yada oteki gun gotureyim mazallah parazit tehlikeliymis
Yok bahsettiğin kedi otuysa normal çim değil. Kokusu sakinleştiriyor, bir nevi kedi uyuşturucusu. Yiyince kafayı buluyorlar. Zararı yok ama alabilirsin.Onune geleni yemesini istemiyorum esimde ne bulursa yediriyor sirf bu yuzden az once kavga ettik sucuk salam ne bulursa yedirmeye calisiyor hasta edecek yavrumu birde kedi cimi normal cim dimi hani migdesi agriyinca yiyorlar cim adam alsam mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?