- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.299
- 168
Bu da benim tatlı minnoşummm
Aslında erkek ama kız gibi seviyorum ben kuzumu
Çok tatlı yaa ışşşşşş :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu da benim tatlı minnoşummm
Tam kız tipi var ama minnoşta. Çok tatlıBu da benim tatlı minnoşummm
Cevabınızı okurken. Birşey dikkatimi çekti kediyle bebek asla birlikte büyümemeli bu sebepten sorun yaşayan çok insan biliyorum demişsinizde merak ettim tanıdıklarınızın ne yaşadıklarını malum benimde kedim var evde ve kısmetse kızımda katılacak aramıza ne olduğunu bilip önlem almak isterim yardımcı olabilirseniz sevinirim"O" Pek cok sevgili kayinvalideciginin "Kediyi sokaga atin" cümlesine ifrit olmus olmakla birlikte "bu sogukta , karda kişta seni sokaga atsak aç susuz biraksak nasil olur acaba sevgili kayinvalidecigim" diyebilmeni ne cok isterdim ama bu mümkün degil tabiki farkindayim...
Herneyse konuya cevap vermek istiyorum artk , cünkü yine sinirlerim bozuldu....
Bebegin olacak , yaninda da bir tür hayvan kedi köpek kuş her ne olursa olsun bence olmamali diye dusunuyorum kedi icin bi cözüm yoluna gidilebilir bakmak isteyen gönüllü birini bulabilirsin, ama kesinlikle bebegin dunyaya geldigi anda kediyle birlikte yasamamali diye dusunuyorum bu sebeplerden cok sorun yasayan insan biliyorum...
Bir yandan da dusunuyorum Avrupa ülkelerinde kedi kopek bebek hepsi birlikte ayni evde yasiyor hatta videolarda filan izliyoruz bebek kedinin kuyrugunu emiyor , kopek bebegi yaliyor hep iç içeler ama bilemiyorumki bizim bebeklerimiz mi zayif bünyeli...
Neyse Yinede bebeginizin sagligi riske atilmamali diye dusunuyorum...
Cevabınızı okurken. Birşey dikkatimi çekti kediyle bebek asla birlikte büyümemeli bu sebepten sorun yaşayan çok insan biliyorum demişsinizde merak ettim tanıdıklarınızın ne yaşadıklarını malum benimde kedim var evde ve kısmetse kızımda katılacak aramıza ne olduğunu bilip önlem almak isterim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Anladım sağolun yardımınız için,çok tanıdığım var deyince merak ettim ne yaşadıklarını. Alerjik astım ve kedi yine bir şehir efsanesi yani sakın yanlış anlamayın size değil söylemim bebeğin alerjisi tabiki olabilir ama bu genlerinde vardır yani kediyle iç içe olma yüzünden başlamış bir durum değil.Mesajimda avrupada kediler kopekler bebekler ic ice buyuyor hatta ayni yatakta yatip kalkiyorlar videolardada izliyoruz bebek kedinin kuyrugunu emiyor köpek bebegi yaliyor vs. Onlarin bebeklerine hic bir sey olmuyor diye de belirttim...
Bir tanidigimin bebegi alerjik astim hastasi bunun sebebinin evde yasayan kedi oldugu belirlenmis ufak yastan beri birbirlerine temas ettikleri icin , yanlis doktor teshisi olabilir bilmiyorum diyorumya bizim bebeklerimiz mi zayif bünyeli????
Ama benim bebegim olsa idi sanirim biraz fazla panik davraniyorum bilmiyorum ama ic ice buyutmezdim... Hayvanlari acayip seviyorum ama bebegimi de %1 bile olsa riske atmazdim...
Çocuğun hastalandığında başa kakarlar hastalanır tabi evde kediler var vs. Diye bundan hiç çekinmedin mi valla helal olsun ne diim. Validen kedi kadar kıymetim yok die gelmemiştir doğuma tribe sokmuş kedilerin valideciğini hayır anlamıorum torununun ne günahı var bebeğe be atar yapıosunHamileyken evdeki 2 kedim ve kış olduğu için sokaktan eve aldığım 2kedim dha vardı. 4 kediylehamilelik
geçirdimhiç bir sorun olmadı( bakımlarını düZgün yaptık, kumlarını eldivenle temizledim vs).
Doğumdansonra 1 yavrukedidaha aldımeve , çok zor veyorucuydu lohusalıkbebek ve kedilerin bakımı ama
onların bebeğe hiç bir zararı olmadı.
Sonra 3 ünü sahiplendirdim (oğlum 6 aylıkken). 2 kediyleyaşamaya devamettik ama 1 i geçen senevefat etti ve bir kedimiz kaldı evde. Bazı sorunları çözdükten sonra hem kedi hem köpek sahiplenicem. Oğlum 2,5 yaşında kediyle oynarken attığı kahkahaları başkahiçkimseyeatmıyor. Emekleme, yürüme onların sayesinde oldu. Yemesi çok güzelyineonların sayesinde. Sorumluluk duygusu,vicdan şimdidengörebiliyorum faydalarını. Yani benzararını değil çoook faydasını gördüm. Aşısını kantahlilini bakımını enn iyi şekilde yaptıktan sonra zararı değil faydası var.
Not; benimkv de kedileri atın vs dedi atmadımdiye doğumagelmedi, hiçbirşey yapmadı( altın para vs) aramadı bile.
Biz böyleçok dahamutluyuz, kv derdindenkurtuldum böylece. Eşim anlayışlı ve merhametli olduğu için şanslıyım umarım senin eşin de öyledir.
Kıymetini bil bence hiç bişey bu sen bide bizimkini gör kedi demessin bu çok başka bişey dersin -.- kepaze etti bizi ailecek cırmık manyağı olduk çatlak kızımız. Veterinerden hakaret yemiş bir kediyiz biz yani o dereceBilmiyorum tüm kedilerde bu var mı ama benimki oyun oynadığımız zaman arada tırmalıyor ama o an direkt yüzümü yaklaştırınca anında tırnaklarını çeker, patisi ile yüzümü ittirir ya da yalar. Daha yüzüme en ufak atak yapmadı ki o kadar deli gibi sıkıştırıyorum. Yüze karşı hassasiyeti var kuzumun![]()
Anladım sağolun yardımınız için,çok tanıdığım var deyince merak ettim ne yaşadıklarını. Alerjik astım ve kedi yine bir şehir efsanesi yani sakın yanlış anlamayın size değil söylemim bebeğin alerjisi tabiki olabilir ama bu genlerinde vardır yani kediyle iç içe olma yüzünden başlamış bir durum değil.
Neyse kızım sağlıkla gelir inşallah biran önce tanışır tarçın abisiyle
Cırmık manyağına çok güldümKıymetini bil bence hiç bişey bu sen bide bizimkini gör kedi demessin bu çok başka bişey dersin -.- kepaze etti bizi ailecek cırmık manyağı olduk çatlak kızımız. Veterinerden hakaret yemiş bir kediyiz biz yani o derece![]()