- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
Çocuk gelmeden kısırlaştırın. Uysallaşıyor kısırlaşınca bebek için daha iyi.Kisir degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk gelmeden kısırlaştırın. Uysallaşıyor kısırlaşınca bebek için daha iyi.Kisir degil
Bende istiyorum gunahmis onu annelikten mahrum birakamazmisiz esim boyle soyluyor. Bi kerede olsa anne olsun diyor ilerde ciftlestircekmis kedimi ve ben bebegimle onlara ayni evde nasil bakcam zarar vermez diyo ben bebegimi riske atamam kiBebegede zarar verebilir canim bende kisirlastirmani tavsiye ederim cunku cok arastirdim onun icin en iyisi sakinlesir hemde bende kisirlastiricam ama esim istemiyor
Esim musade etmiyor ama ondan gizlice kisirlastirsam bu defa anlarsa kotu olur ilerde ciftlestircekmisÇocuk gelmeden kısırlaştırın. Uysallaşıyor kısırlaşınca bebek için daha iyi.
Esimde zaten uzuluyor yazik diyor hayvanin cinsel duygularini yok edicez diyo erkek milleti iste :) sanki kisirlastirdik diye uzulcek hayvanErkek kediyi kısırlaştırmak zorundasın. Eğer sürekli onu dışarı çıkarmaya ve eve döner mi dönmez mi stresine dayanamayacaksan özellikle. Hem dışarı çıkınca kediler çok risk altında oluyorlar ben kıyamam. Ben kedimi kısırlaştırdım hiç sorun yaşamadım. O zaten bir şey kaybettiğini bilmiyor.
Babamlarla otururken dişi kedimiz vardı. Babam kısırlaştırmaya izin vermiyordu. Hiç istemeyerek hormon ilacı veriyordum ona rahatlasın sakinleşsin diye. Vicdanım sızlıyordu o acı çektikçe.
Sizin dediğiniz genelde yaşlılikda oluyor daha küçük kedi sanmıyorum öyle bir durumu olsun yıkandığindan muhtemelen bizim erkek kedimizide böbrekleri yüzünden kaybetmiştik biliyorum maalesefSizi korkutmak istemem ama sarı köpüklü kusmuk tehlike işareti olabilir. Bizim kedimize vardı bu tür kusma ve yemek yememe. Böbrek yetmezliği çıktı maalesef, benim oğlum aynı zamanda fip hastasıydı ve biz kurtaramadık. Fakat siz erken davranırsanız inşaallah kurtulur. Kızgınlıktır deyip geçmeyin mutlaka kan tahlili isteyin çünkü ihmal edilen her gün ilerliyor bu meret. Biz 1,5 yıl savaştık ve ara ara iyi olsa da sürekli ataklarla uğraştık o yüzden iyi biliyorum ihmal etmek ne anlama gelir. İstanbul'da iseniz avcılar veterinerlik fakültesi Ankara'da iseniz kedi hastanesini öneririm. Ama lütfen mutlaka hemen bir kan tahlili yaptırın. Uzaktan teşhislere güvenmeyin.
Bir de şekerli yiyecekler vermeyin. O da kusmaya sebep olabiliyor. Zaten zararlıymış da.Bende oyle dusunuyorum olabiir aslinda cunku kedim miyavlamadigi zaman keyfi yerinde cok yaramz deli gibi ordan oraya zipliyor cok oyuncu bende oyle dusunuyorum hasta olsaydi halsiz olurdu sonucta degilmi
Evt asilari tam insallah mikrop kapmamistirkediniz aşılımı dışarda mikrop kapmış olabilir vet görmeli
Hiç bir zaman tatmin olmayan cinsel duygular ama... Bir de o açıdan düşünüp empati yapsın bence. Hayvan kendi kendine sorununu çözemiyor. Sokağa bırakırsan ya arabanın altında kalacak ya başka kedi köpekten dayak yiyecek...Esimde zaten uzuluyor yazik diyor hayvanin cinsel duygularini yok edicez diyo erkek milleti iste :) sanki kisirlastirdik diye uzulcek hayvan
Şu eşleriniz çok aacmaliyor kısırlaştırınca o duygular yok oluyor günah falanda değil dişiymiş dişiler daha huysuz oluyor evet ve kısırlaştırilması lazım net asıl çiftlesmek için günlerce bağırması günahEsim musade etmiyor ama ondan gizlice kisirlastirsam bu defa anlarsa kotu olur ilerde ciftlestircekmis
Dişi kediyi gizlice kısırlaştıramazsınız bir hafta bakım gerekiyor. Erkek kedi bir gün. Ameliyat oluyor sonuçta.Esim musade etmiyor ama ondan gizlice kisirlastirsam bu defa anlarsa kotu olur ilerde ciftlestircekmis
Cok pismanim keske yikamasaydim ama miyavlamadiginda cok neseli oluyor surekli oyun oynuyor insallah benim yuzumden birsey olmaz yoksa vicdan azabindan olurumSizin dediğiniz genelde yaşlılikda oluyor daha küçük kedi sanmıyorum öyle bir durumu olsun yıkandığindan muhtemelen bizim erkek kedimizide böbrekleri yüzünden kaybetmiştik biliyorum maalesef![]()
4 yaş kediler için yaşlı sayılır mı bilemiyorum ama 4 yaşında kaybettik. 2 yıldır fiv'le savaşıyorduk, son 1 yılda da fip ve böbrek yetmezliği çıktıSizin dediğiniz genelde yaşlılikda oluyor daha küçük kedi sanmıyorum öyle bir durumu olsun yıkandığindan muhtemelen bizim erkek kedimizide böbrekleri yüzünden kaybetmiştik biliyorum maalesef![]()
Bir kere kumuna yaptiramadik kakasini aliyorum duvardan peceteyle kumun ustune koyuyorum koklatiyorum yine ayni kakasi duvara cisi haliya:'(Kediler de kum eğitimi diye birsey yok ki kumu koyarsın gider yapar o yüzden bilemiyorum kumu pis değil heralde dimi yoksa niye yapmasın şaşkınım.
Kızgınlık dönemine bağlamalarını duyunca sinirleniyorum, ablamın kedisi hastalık belirtileri gösterirken veteriner kızgınlık dönemine bağlamış, 1 hafta bende kaldı ben anormallikleri fark edip kendi semtimde veterinere götürdüğümde çok geç kalmışsınız sarılık olmuş vs vs dedi kedimiz öldü. İlk veteriner muayene edip adam akıllı baksaydı kaybetmeyecektikkedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim
Anlatamiyorum malesef beni dinlemiyor cok caresizim 3 ay sonra dogum yapcam evde bir kedi bir cocuk ve duvara poposunu dayayip kaka yapan bir kedi ve esim ciftlestirirse kedi sayisi da artinca ben hangi birine bakcamŞu eşleriniz çok aacmaliyor kısırlaştırınca o duygular yok oluyor günah falanda değil dişiymiş dişiler daha huysuz oluyor evet ve kısırlaştırilması lazım net asıl çiftlesmek için günlerce bağırması günah
Canm anlattigina gore yani kedinin anlayacagini sanmiyorum ama odullendirerek tuvaletini alistirmayi denedinmi hicOyunculugu degil problemim yuzume saldiriyor tuvalet egitimi yok aylardir duvardan kaka silmekten hali yikamaktan usandim hamileyim doktorum kakayi siz temizlemeyin kokusu bebege sakincali dedi esim temizlemiyor kuma yapmiyor yoksa bi evde 4 kedi besledim ben yavru kedilerin oyuncu oldugunu biliyorum bu kedi doymuyo yemek vermeyince bagiriyo bacagima yapisiyor ve cok kilolu ben napcami sasirdim
Birşey olucağını düşünmüyorum ama kan testi yaptırabilirsinCok pismanim keske yikamasaydim ama miyavlamadiginda cok neseli oluyor surekli oyun oynuyor insallah benim yuzumden birsey olmaz yoksa vicdan azabindan olurum
Gene de büyük kedi konu sahibinin kedisi daha 6 aylık sanırım sanmıyorum oyle bir durum olsun ama kan testi yaptırsa iyi olur tabiki4 yaş kediler için yaşlı sayılır mı bilemiyorum ama 4 yaşında kaybettik. 2 yıldır fiv'le savaşıyorduk, son 1 yılda da fip ve böbrek yetmezliği çıktı
Hamileliğini kullan bağır çağır kakayı temizleme eşin yapsin hepsini ben kısırlaştırtacağım o kadar diyemiyormusunuz yahuAnlatamiyorum malesef beni dinlemiyor cok caresizim 3 ay sonra dogum yapcam evde bir kedi bir cocuk ve duvara poposunu dayayip kaka yapan bir kedi ve esim ciftlestirirse kedi sayisi da artinca ben hangi birine bakcam
Kakasini kuma koyup koklattim lumun ustunde tuttum uzun sure yine yapmadi elimi cirdi ve halinin ustune gecip cisini yapti. Inanin ki cis kaka temizlemek cok yordu beniCanm anlattigina gore yani kedinin anlayacagini sanmiyorum ama odullendirerek tuvaletini alistirmayi denedinmi hic