• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi besleyen arkadaslar cok acil :((

Kakasini kuma koyup koklattim lumun ustunde tuttum uzun sure yine yapmadi elimi cirdi ve halinin ustune gecip cisini yapti. Inanin ki cis kaka temizlemek cok yordu beni
Şaşkınlık içersinde okuyorum her yazdığını bikere kakasının üstünü örtmek ister onudamı yapmıyor hiç yapmadımı bu zamana kadar kakasını çişini kuma

Şaşkınlık içersinde okuyorum her yazdığını bikere kakasının üstünü örtmek ister onudamı yapmıyor hiç yapmadımı bu zamana kadar kakasını çişini kuma
Yok malesef kumun ustunde beklettim iseseydi odul olarak sevdigi krakerden vercektm elimi cirdi haliya gidip yapti yinede yapmadi. Poposunu duvara dayayip kaka yaptigi icin poposunu da islak mendille silmem gerekiyor ustelik

Kakasini kuma koyup koklattim lumun ustunde tuttum uzun sure yine yapmadi elimi cirdi ve halinin ustune gecip cisini yapti. Inanin ki cis kaka temizlemek cok yordu beni
Cok zordur eminim canim kakasini yapinca kakasindan kuma koy yada ne bileyim kumunu mu sevmiyor degistirdinmi hic baska bi kumla ben mesela kedim beni optugunde odul mamasi veriyorum cok hosuna gidiyo bak simdi yine geldi optu kurban oldugum ya muthis varlik bunlar ya bend3 uzuldum senin kediye canim ne zamandir boyle peki

Ben bezdim artik isten gelip duvar siliyorum halilarimi ise gitmeden rulo yapiyorum kilim koyuyorum ona isesin diye boyle bir kedi olurmu ya bu bana bi imtihan sanirim
Normalde kediler cok titiz hayvandir bu kedinin psikolojisi bozuk yada seni protesto ediyor aklima baska birsey gelmiyo bide baska bi veterinere sor istersen ama kisirlastirma dicektir mutlaka

Cok zordur eminim canim kakasini yapinca kakasindan kuma koy yada ne bileyim kumunu mu sevmiyor degistirdinmi hic baska bi kumla ben mesela kedim beni optugunde odul mamasi veriyorum cok hosuna gidiyo bak simdi yine geldi optu kurban oldugum ya muthis varlik bunlar ya bend3 uzuldum senin kediye canim ne zamandir boyle peki
20 gunluktu aldigimda ve hala boyle kedileri cok seven biri olarak her yolu deniyorum hazir kum aliyoruz baska denerim canim sagol kumun ustune de odul mamasikoyarim bakalim ise yaricakmi

Geldim pinkstrap pinkstrap canım benim :KK60:

Kusması üşütmesinden de olabilir,yuttuğu tüyleri çıkartmak için ön çalışma da yapıyor olabilir..
Erkek kedi kaçmak isteyecektir kızgınlığa girmişse,dikkatli olmak gerekir. Ancak 1 yaşından önce erkek kediyi kısırlaştırmak önerilmiyor,cinsel gelişimi tamamlanmadığı için.. Hani en erken 9/10 aylıkken kısırlaştırılabilir..

kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim

kızgınlıkla kusmanın hıcbır alakası yok başka veterınere götur zaten cok beklemıssın 1 hafta uzun bır sure. parazıt olabilir . kusma boytuna geldıyse acildir zaten. 6-7 aylıksa yenı yenı gelmıs olabilir kızgınlıga sureklı mıyavlama nedenıde bu olabilir ama birden cok kusması ıyı degıl başka veterınere mutlaka götur parazıt bazen ölümcül olabilir evde atlatmasını bekleme zaten küçükmüş atlatma şansı cok daha düşük

kedim dun bi kere bugunde bi kere kustu sari renkli kopuklu ogleden sonradir birseyde yemiyor bide bir haftadir gece gunduz miyavliyor veterinere soedm kizginlik donemi olabilir dedi kedim erkek 6-7 aylik bide surekli disari cikmak istiyor kapinin onunde miyavliyor surekli balkona cikmak istiyor cikinca biraz durup ordada miyavliyor bunun kusmayla bi alakasi olabilirmi yani disari cikmak icin boyle birseymi yapiyo acaba yoksa kusmasi neden olur ki iki gun once yikadim normalde yapmam ama ilk defa yikadim iste usuttumu acaba oysaki cok iyi kurulamistim cok uzgunum yardimci olursaniz sevinirim

kızgınlıkla kusmanın hıcbır alakası yok başka veterınere götur zaten cok beklemıssın 1 hafta uzun bır sure. parazıt olabilir . kusma boytuna geldıyse acildir zaten. 6-7 aylıksa yenı yenı gelmıs olabilir kızgınlıga sureklı mıyavlama nedenıde bu olabilir ama birden cok kusması ıyı degıl başka veterınere mutlaka götur parazıt bazen ölümcül olabilir evde atlatmasını bekleme zaten küçükmüş atlatma şansı cok daha düşük

na
O sarı kusma arada nadirde olsa olur (kedim var 10 yaşında) 6 7 aylık erkek kediler genelde kızgınlığa girmez ama hareketleri öyle geldi :KK66:

o sarı kusma nadirde olsa olmamalı aslında ! kusuyorsa ve hasta değilse demek ki yuttuğu tüyleri kusuyor kedi çimi, ot, normal çim yerse daha kolay cıkarır midedeki tüyleri ya da kediler için maltlar var onlardan yalarsa gunluk hiç kusmayacak dışkısıyla atacaktır.

6-7 ayık kediler eğer evde bakılıyorlarsa bakımları ıyıyse erken kızgınlıga gelebiliyorlar ama kısırlaştırmka ıcın hıc olmazsa 9-10 ayı beklemek gerekıyor dişilerde erkek kedıler dişilere göre bıraz daha kolay. beklemekte zor ve rısklı bır aşama cunku cok cok dıkkat edılmezse evden kacar ayrıca bekleme suresı evdekılere rahat vermez

avrupada 3 aylık bile kısırlaştrıyorlar hangısı en dogrusu şahsen bilmiyrum ama ben 11 aydan önce hıc kedımı kısırlaştırmadım

4 yaş kediler için yaşlı sayılır mı bilemiyorum ama 4 yaşında kaybettik. 2 yıldır fiv'le savaşıyorduk, son 1 yılda da fip ve böbrek yetmezliği çıktı
Basiniz sagolsun, bizim kedimiz 3.5 yasinda bobrek yetmezliği cikti malesef, onu kaybedecez oyle mi, cok uzgunum diyet yapiyoruz, ama use yarar mi bilmiyorum😢

Back
X