- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Market mamasi o. Sey gibi dusunun,kedilerin burger fastfood u gibi.cok yerler sismanlarlar ama yarari yoktur.nd mama kullaniyorum ben.besin degeri yuksekKızlar whiskas kedi markası iyi bir markamı çok baktım ama önerilenlerde hiç o markayı göremedim bulunduğum yerde de acil olarak o marka vardı bende onu aldım sizler kullanıyor musunuz? Tavsiye edilir bir marka mı?
Birde kedim mamasından baya yedi ilk koyduğum da bayadan kastım yedi yani aradan zaman geçti yine yedi şimdi ise yemiyor acıkmıştır diye önüne getirdim ucundan koklayıp çekiliyor su içiyor süt verdim suyla karıştırıp onuda içti acaba mamayımı beğenmedi yoksa aç değilmi anlayamadım ama başlarda iki üç sefer yemişti
O zaman bu bitince değiştiririm madem pek faydası yok ve sağlıksız gibi gerek yok o zaman... peki dediğiniz marka nerede satılıyor?Market mamasi o. Sey gibi dusunun,kedilerin burger fastfood u gibi.cok yerler sismanlarlar ama yarari yoktur.nd mama kullaniyorum ben.besin degeri yuksek
Hadi ya o zaman kesin değiştirmeliyim bende bugün almıştımWhiskas vermeyin kesinlikle . Böbrek sorunları yaratıyor . Hiç bir veteriner de önermez .
İnternetten allabilirsnzO zaman bu bitince değiştiririm madem pek faydası yok ve sağlıksız gibi gerek yok o zaman... peki dediğiniz marka nerede satılıyor?
Nestle Purina önerebilirim .Kızlar whiskas kedi markası iyi bir markamı çok baktım ama önerilenlerde hiç o markayı göremedim bulunduğum yerde de acil olarak o marka vardı bende onu aldım sizler kullanıyor musunuz? Tavsiye edilir bir marka mı?
Birde kedim mamasından baya yedi ilk koyduğum da bayadan kastım yedi yani aradan zaman geçti yine yedi şimdi ise yemiyor acıkmıştır diye önüne getirdim ucundan koklayıp çekiliyor su içiyor süt verdim suyla karıştırıp onuda içti acaba mamayımı beğenmedi yoksa aç değilmi anlayamadım ama başlarda iki üç sefer yemişti
Whiskas hic tavsiye etmem yillar once kedim o markanin mamasindan zehirlenmistiKızlar whiskas kedi markası iyi bir markamı çok baktım ama önerilenlerde hiç o markayı göremedim bulunduğum yerde de acil olarak o marka vardı bende onu aldım sizler kullanıyor musunuz? Tavsiye edilir bir marka mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?