- 25 Mart 2019
- 93
- 36
- 8
- 29
- Konu Sahibi ozlemsss381
-
Ben kedilerle büyümüş biri olarak söylüyorum Bir şey olmaz kediler çok temiz hayvanlar 7:24 patisini tüylerini heryerini kendisi temizliyor zaten o yüzden korkmanıza gerek yok yani aşların de yaptırdıysanız gönül rahatlığıyla sevebilirsinizKızlar eve kedi aldık. 2 yasinda oglum var hayvan sevgisiyle buyumesini istedigim icin. Ilk parazit asisi yapildi ikincisi onumuzdeki ay. Simdi sorum şu tuvalet kabi var kumlu cisini ve kakasini ona yapiyor ustunu kapatmak için kum eşelediğinde sonucta patilerine mutlaka degiyordur birsey. Korkuyorum virus enfeksiyon falan olur mu diye. Bu durum bir tehlike arz eder mi ??
2 yasinda bebegim oldugu icin korkuyorum. Peki kedi tuyu cigerine kacar bebegin falan diyorlar asli var miBen kedilerle büyümüş biri olarak söylüyorum Bir şey olmaz kediler çok temiz hayvanlar 7:24 patisini tüylerini heryerini kendisi temizliyor zaten o yüzden korkmanıza gerek yok yani aşların de yaptırdıysanız gönül rahatlığıyla sevebilirsiniz
Hayır aslı astarı yok o lafların.. fakat tüyleri uzunsa rahatsız olurum dökülür diyorsan tüylerini kısalttırabilirsin veterinerde .. zaten belirli dönemlerde tüy döküyorlar sürekli dökmüyorlar .. dökülse de bir şey olmaz .. olsaydı bana olurda kedimle beraber uyur beraber uyanırdık aynı kaptan yerdik 30 yaşıma geldim gayet sağlıklıyım hiçbir problemim yok2 yasinda bebegim oldugu icin korkuyorum. Peki kedi tuyu cigerine kacar bebegin falan diyorlar asli var mi
Hiçbir şey olmaz, vallahi bizden temizler ondan eminim. Oğlunuzun allerjisi yoksa hiçbir şey olmaz aksine kedi sahiplerinin hem psikolojik hem bedensel olarak daha sağlıklı olduğu kanıtlanmış araştırın isterseniz. Aşılarını aksatmayın yeter. Sadece ondan size gibi de düşünmeyin siz de dışardan getirdiğiniz mikroplara karşı aşı olmalı kedi.Kızlar eve kedi aldık. 2 yasinda oglum var hayvan sevgisiyle buyumesini istedigim icin. Ilk parazit asisi yapildi ikincisi onumuzdeki ay. Simdi sorum şu tuvalet kabi var kumlu cisini ve kakasini ona yapiyor ustunu kapatmak için kum eşelediğinde sonucta patilerine mutlaka degiyordur birsey. Korkuyorum virus enfeksiyon falan olur mu diye. Bu durum bir tehlike arz eder mi ??
Tuvaleti kapali zaten o dar alanda mutlaka bir yere degiyordur kakasi diye tedirgin oldum zatenKapalı tuvalet alın.
Kedi kendini temizleyen bi hayvan zaten; aşısı bakımı yerindeyse de sorun yaşamazsınız.
Sadece, çocuğunuz madem ufak, "O ne-bu ne" diye kumu oyuncak etmesin, sağa sola sıçramasın; kapalı tuvalet iyidir.
Kesinlikle öyle. Bizden temizler. Bizimkini seversek tüyleri bozulursa 2 saat kendini temizliyor :)Kedilerin tükürüklerinde sadece kedi türüne ait temizleme özelliği yani antiseptik var. Valla bizden bile temizler
Kesinlikle öyle. Bizden temizler. Bizimkini seversek tüyleri bozulursa 2 saat kendini temizliyor :)
Tuvaleti kapali zaten o dar alanda mutlaka bir yere degiyordur kakasi diye tedirgin oldum zaten
Bizde tüy döküyoruz valla o da diyordur şimdi dertli dertli insan tüyü bana zarar verir mi diye
Kedili evlerin vazgeçilmez objesi adamcağız üniformalı işte çalışıyor her sabah yıkama yağlama yapıp öyle uğurluyorumbu yapışkan rulo var. Arada al sür etrafa. Hiç ne kıl kalır ne tüy. Biz yaptık kediden çok kardeşimin saçları yapıştı ruloya
Tehlike arz etse şimdiye kadar 550.kez falan ölmüştüm.Kızlar eve kedi aldık. 2 yasinda oglum var hayvan sevgisiyle buyumesini istedigim icin. Ilk parazit asisi yapildi ikincisi onumuzdeki ay. Simdi sorum şu tuvalet kabi var kumlu cisini ve kakasini ona yapiyor ustunu kapatmak için kum eşelediğinde sonucta patilerine mutlaka degiyordur birsey. Korkuyorum virus enfeksiyon falan olur mu diye. Bu durum bir tehlike arz eder mi ??
O kadar detaylı düşünme rahat ol . Çok afedersin insanlar lavaboya falan girdiğinde idrarı falan da illa sıçrıyordur üzerine. Aksi takdirde poşetle girmemiz gerekirdi tuvalete. Mikroplar da insanlar için. Çok kafanız takılırsa kedi sizle yaşadıktan bir süre sonra çocupunuza kan verdirin doktora toksoplazma bağışıklığı kazanmış mı diyin kzandıysa sıkıntı olmaz zatenTuvaleti kapali zaten o dar alanda mutlaka bir yere degiyordur kakasi diye tedirgin oldum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?