Kedi besleyenler hele bir bakınnn

Hiç bişey olmaz korkmayın.

Ama aşı takviminiz enteresan geldi bana. İlk iç dış parazit yapılır bir ay sonra tekrarlanmaz, İki ayda bir tekrarlanır bu aşılar kedi sizinle olduğu müddetçe. Birer ya da ikişer hafta arayla kuduz, karma1, karma2, lösemi aşıları yapılır. Bunlar da senede 1 kez tekrarlanır.

İç dış parazit aşısı düzenli yapıldıktan sonra hicbi şey olmaz. Aşılari düzenli yapılan kediden köpekten hastalık bulassaydi dünya nüfusu yarıya inerdi.

Kendi deneyimlerimi yazayım.Hayatımın 18 yılını bir kedi ile aynı evde geçirdim.Birlitede uyudum,beraberde yedim.Ne ben ne de ailede hiçkimsede herhagi bir sorun yaşanmadı.Kedimiz yaşlılık sebebi ile yaklaşık 3 yıl önce öldü.Kediler çoğu insandan temiz hayvanlar.Tuvaletten çıkarken sifonu çekmeyen elini yıkamayan insanları düşündüğünüzde kedilerin özbakımına hayran bile kalabilirsiniz.Dışarıda yaşayan kedilerin bile ne kadar temiz olduğuna bir bakın.Sokakta çöpte çamurda yaşayan hayvanlar.Zaten hastalığa sebep olan kedinin tüyü değil bildiğim kadarı ile tüyde bulunabilecek bir parazit.Tabiki biz yaşamadık bir başkası yaşamadı diye asla sorun olmaz demek doğru olmaz ama sağlık açısından önlemlerinizi alır,kontrolleını yaptırırsanız.Size evinize ve çocuğunuza getireceği bir sürü kazanç olacaktır.Kediler farklı canlılar enerjileri çok farklı.

İç parazit yaptırın içiniz rahat etsin 40 yıldır kedim var emin olun bişi olmsz

Aşılarını düzenli yaptırırsanız hiçbir şey olmaz.

Evet kediler temiz hayvanlar arkadaslarin dedigi gibi. Asilari mutlaka tamamlat.
Ic dis paraziti 2 ayda bir tekrar et cocuga zarar vericek tek sey parazittir.
Tuyleri icin advance mama oneriririm hem parlak oluyor hemde saglikli.
Kediniz cinsmi sokak kedisimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…