Bizimki de aynı öyle. Dişlerini geçirip ayakları ile vuruyor kendinden geçiyor manyak kedi.Bir elimde kahve, diğer elimde nargile kömürü olduğu halde, masanın altına pusu kurmak suretiyle, mutfaktan salona geçen şahsımın tam ayak bileğini hedef alıp aşil kemiğimi hunharca ısıran aşağılık ş***f**siz oğlum yüzünden oturup ağladığımı bilirim. 3 yaşında. Ve evet düzelmiyor. Asla vazgeçmiyorlar. Hayır ısırdın bırak di mi? Yok asla bırakmıyor, dişlerini geçirip g*tünü deviriyor ve arka ayaklarıyla da pat pat pat vuruyor.
Kedilerin hiç umursamadan karşındakine zarar vermesi beni hep urkutmustur onlara karşı. Hayvanların birçok şeyi anladığını düşünüyorum. Hastalık hali, can acısı, sinirlenme, üzülme, kızgınlık.Haydar geldi aklıma ya. :))
Öncelikle beni DİKKATLE dinleyin. Bu konuda çok bilgi sahibiyim.Merhabalar, benim derdim kedi oğlum. Oğlum 1 yıldan fazladır bizimle 1,5 yaşında erkek kedi. Sorun aşırı derecede ısırma huyu olması yani sanki kedi değil kaplan gibi ısırıyor. Yavruyken fazla dert etmiyordum yavrular daha oyuncu oluyor diye hem çok acımıyordu. Şimdiyse dişleri çok keskin ve gerçekten canımız acıyor. Geliyor bir anda dişlerini ayağımıza geçiriyor, refleksle bağırıyorum ona sonra üzülüyorum. Bu hayvanın ısırma huyunu nasıl düzeltebilirim? Kısırlaştırdık yine fayda etmedi. Evde öyle kavga gürültü ortamı da yok saldırganlaşmasına neden olacak. Eşimle ben varız, tattışsak bile en fazla ses yükselir yani. Bu zamana kadar çok zorlandığım huyları vardı hepsini eğiterek çözdük bir şekilde, bu ısırma huyu için ne yapabilirim lütfen akıl verin.
Alın karşınıza konuşun.Ciddiyim:) Anlıyorlar ve anlamaları kısa sürüyor.Instagram da Murat Tümer isimli hayvan terapisti var onu arada bakalıyorum kendi kedilerime de uyguladım yani benimkiler 7 yaşında biryerlerine takmıyorlar:)Zaten evinde kedi olan insanlar ellerindeki kollarindaki ayaklarındaki ciziklerden yaralardan anlaşılıyor. Hadi bizler neyse de yarın öbür gün çocuğum olunca ona da böyle yaparsa naparim diye düşünüyorum artık. Beraber büyüsünler isterken bir araya gelmemeleri için uğraşmak beni hem cok yorar hem çok üzer
Ben işaret parmağımla uyariyorum derken elime de saldırıyo :) ama denicem teşekkürlerAlın karşınıza konuşun.Ciddiyim:) Anlıyorlar ve anlamaları kısa sürüyor.Instagram da Murat Tümer isimli hayvan terapisti var onu arada bakalıyorum kendi kedilerime de uyguladım yani benimkiler 7 yaşında biryerlerine takmıyorlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?