kedi ezdik sinirlerim çok bozuk

bilerek yapmamışsınız, millet psikopatça öldürüyor, kaza olmuş...
ama keşke dönüp baksaydınız, belki ayağı kırıldı, belki yaralı ama kurtarılabilrdi...
okumayayım dedim, tutamadım kendimi. benim kedim de beyaz bir de, içim ürperdi.:14:

Düşünüpte aynı üzüntüyü tekrarlatma kendine.

İçi çekiliyor insanın ama, İradeniz dışı gelişen bir durum sonuçta.

ayyy içim fena oldu, babamın arabasının alt kısmınada kedi girmiş soğuktan üşümüş sanırım.
araba çalışınca bir cıyaklama sesi aman Allahım kuyruğu kopmuş garibanın ama ölmemişti kuyruğu kopuk kopuk gezdi mahallede.

bilinçli olan birşey değil ama yarın çocuklara şeker falan dağıtabilirsiniz içiniz rahat eder birazcık.

pes gerçekten yapmışmıki nasıl kıyılar cana anlamıyorm.
hani karıncayı bile ezemez derler yaa.
evimizi bu sene karıncALAR BASTI hiç birine dokunmadım.
nereye koymuş ki peki köpeği öldürdükten sonra .kendisimi gelip söyledi size[/QUOTE

kendısı gelıp dıyemez zaten
komsumuzun cocugu görmus
anne onlara oturmaya gıttıgınde cocuk söylemıs cocugun annesıde
"üzüldüğünüzü bildigimiz için söyleyemedik öldürmüş cocugum görmus" demiş
annemd ebana söyleıdi
öldürdükten sonraa nereye attıgını bılmıyorum ama
goturmus atmıs cani heriffff çocouk öle demıs

dönüp bakmamışsınız belki de ölmedi
çarpmanız tamamen kaza evet çok üzücü
ama dönüp bi şeyler yapmamanız daha üzücü
acılar içinde kalmış olabilir
müdahale edilse kurtulabilecek durumda da olabilirdi
böyle bi durumda hiç bi şey olmamış gibi dönüp gitmeyi
ölüme terk etmeyi ben anlayamıcam hiç bi zaman
trafik sigortanızda tüm veteriner masraflarını karşılıyo artık yeni
yasal düzenlemeyle

dönüp bakmamışsınız belki de ölmedi
çarpmanız tamamen kaza evet çok üzücü
ama dönüp bi şeyler yapmamanız daha üzücü
acılar içinde kalmış olabilir
müdahale edilse kurtulabilecek durumda da olabilirdi
böyle bi durumda hiç bi şey olmamış gibi dönüp gitmeyi
ölüme terk etmeyi ben anlayamıcam hiç bi zaman
trafik sigortanızda tüm veteriner masraflarını karşılıyo artık yeni
yasal düzenlemeyle

canım bırak trafik sigortasının ödemesini be n kendim öderdim.

yemin ederim öyle bişeydiki ezdik öldü. yaralı gibi bişey aklımıza gelmedi.
hatta sizşimdi burda diyince veteriner falan şimdi dank ediyor.onun içinde şimdi vicdan azabı çekiyorum. ama burda sizi daha çok üzmemek için ayyrıntıyı anlatmıyorum ama ölmüştür.
salak gibi önceden farkedememişliğime yanıyorum.ayyy diye bağıracağıma dur diye bağırmadığıma.ezdik eşim hala anlayamadı.öele sakin sakin gidiyorduk bildiğin taş
tam geçecekken bi hareket etti.offf
zaten daha da arkamızdan arabalr geliyordu.

Kazara çarpmanıza bir şey diyemem ama neden hayvanı alıp bir veteriner hekime götürmediniz? Neticede cebinizden çıkacak bir meblağ bile olmayacaktı ve belki o hayvan hala yaşıyordu ve ufak bir kırık ve bir iç kanama iğnesi ile kurtulacaktı. Hiç iyi etmemişsiniz çok üzüldüm.

Sırf bu kaza olayları sebebiyle sokaklara tümsek yapılması şart, siz kazara ezmişsiniz ama sokak aralarından son sürat geçen sürücüler var maalesef...

Son düzenleme:
canım bırak trafik sigortasının ödemesini be n kendim öderdim.

yemin ederim öyle bişeydiki ezdik öldü. yaralı gibi bişey aklımıza gelmedi.
hatta sizşimdi burda diyince veteriner falan şimdi dank ediyor.onun içinde şimdi vicdan azabı çekiyorum. ama burda sizi daha çok üzmemek için ayyrıntıyı anlatmıyorum ama ölmüştür.
salak gibi önceden farkedememişliğime yanıyorum.ayyy diye bağıracağıma dur diye bağırmadığıma.ezdik eşim hala anlayamadı.öele sakin sakin gidiyorduk bildiğin taş
tam geçecekken bi hareket etti.offf
zaten daha da arkamızdan arabalr geliyordu.

yani vicdan azabı duyulmayacak gibi değil
yerinizde olmayı asla asla istemem bi can sonuçta
çarpmanız tamamen kaza istem dışı ama
işte keşke dönüp hemen veterinere götürseydiniz
vicdanınız bi nebze olsun daha rahat ederdi eminim
garipsediğim çarpmanız değil kesinlikle çok üzülmüşsünüz zaten
ama sonrasında ilgilenmemeniz garipsediğim
bazen şokla akıl tutulması yaşanabiliyo bazı olaylarda
sizin de başınıza böyle bi şey gelmiş anladığım kadarıyla
geçmiş olsun ben de çok çok üzüldüm
vicdanınızı rahatlatmak için bi barınağa mama yardımında
bulunabilirsiniz aklıma başka bi şey de gelmiyo

Keşke arkanıza dönüp baksaydınız. Belki de ölmemişti. Ölmüş olsa bile en azından yolun kenarına koysaydınız. Hayvan deyip geçiliyor bence bu tür kazaların da bir cezası olmalı. Yazık.

Yürüyüp gitmenize anlam veremiyorum. Şok falan değil bu bir insana çarpsanız şoka girdim diye gitmezsiniz... Ama "hayvan" neticede değil mi? İnsanların çarpıp, ölmüştür diye umursamadan gittiği hayvanlar için defalarca olur olmaz yol ortasında durduğumu biliyorum. Hatta kalp atışı, nabız alamadığım halde "acaba ben mi hissedemedim, hala yaşıyor muydu" diye düşündüğüm bir zavallıcık var aylardır aklımda. Ölmüştür diye gittiğiniz ama hayvan severler sayesinde hayata dönen çok hayvan var. Lütfen ölüp ölmediğine afaki karar vermeyin.

Bir insana çarpsanız ve öldüğüne emin dahi olsanız durursunuz değil mi? Aynı hassasiyeti onlara da gösterin onlar da Allah'ın kulu.

En büyük korkum bir hayvanı ezmek. Allah göstermesin böyle bişeyi. :(

cok kotu bir olay bizde bir keresinde kopege carpmıstık hatta arabanın onu falan hasar gordu baya o carpma hissi berbat birsey zaten indik baktık ama kopek kostura kostura gitti cok uzulmustum:5: keske sizde inseydiniz ama o anda sok oluyor insan

Herkes kazaydı vicdanını rahat tut demiş ama yok bide bilerek olsaydı yani!!!Bir kaç kişinin söylediği gibi şoktan dövünceğinize dönüp bir baksaydınız,ölmüşse bile yol kenarına taşısaydınız,siz üstünden geçmişsiniz ama başka arabaların geçmiyeceği ne malum.Yola haşatı mı çıksın zavallı hayvancağızın.Lütfen bundan sonra daha dikkatli sürün arabanızı.Hayvan ölümlerine dayanamıyorum ya!Bence o kedinin hayrına gidin sokaktaki bir kaç hayvanı besleyin.

yillarca evimizde kedi besledik.cok severiz hayvanlari.kusumuz vs.ama Allah in isi ya,babam uzun yol kisa yol hic farketmez,zirt pirt kedi ezdi.ve sakince kedi ezdik derdi.biz tabi salya sumuk.bana kasti var bu kedilerin derdi.bir kez de ben ezdim.yavru kedi tekerin altina girmis.kac gun uyku haram olmustu.bir hayvanin yasamina bilmeden de olsa son vermek cok kotu.:43:

seneler önce evde balıımızla kuşumuz vardı.tatile çıkarken onları da yanımıza alıyorduk.balığı faunusundan çıkardım,rahat taşımak için küçük bir kaba koydum.arabayı yerleştirirken arabanın arkasına koydum.arabayı yerleştirdik yola çıktık.bir süre sonra kuş öttü,o ötünce balık geldi aklıma.yaz sıcağı balığım haşlanmış.çok üzüldüm hala içim yanar.çocuklar balık katili annem derler,gerçekten çok kötü:50:

Alalhım beterinden saklasın.
8 aylık anneyim .
hele anne olduktan sonra böyle işkence haberleri yok çocuk dövme tecavüz yani böle insanın canıyla ilgili haberler şunlar bunlar canımı çok yakıyor. psikolojim pek iyi değil.
üstüne bu oldu.
inşallah diyorum çok acı çekmeden hemen ölmüştür

ANNE sin öyle mi ? Sen ölüp ölmediğine bile bakmamışsın yazık yazık. Acı çekmeden ölmüştür he sessiz çığlık nedir bilir misin sen ? Yaralı bir kediyi kollarında taşımak insanların alaycı konuşmalarını bilir misin ? Haber alamayınca göremeyince kediye ne oldu diye ağlamanın o çaresizliğin hasta yatarken bir ses beklemenin çaresizliğini bilir misin niye mi anlatıyorum bunları onların çaresizliğin çığlığını duy diye.. SESSİZ CAN belkide ölmedi ve acı çeke çeke sessiz çığlıklarıyla öldü. Bravo tebrik ederim seni vicdanını git rahatlat kendine günah keçiside bul mesela bu forumdakiler. Hı ??

Arabayla yanlışlıkla çarpmışsınız, buna kaza denir, herkesin başına gelebilir, buraya kadar tamam. Peki ya sonrasına ne denir? Yaşaması için milyonda bir ihtimal de olsa insan dönüp bakmaz mı yaşıyor mu diye? :50: Can bu... Vicdanınızı rahatlatamam. Benim bile vicdanım sızlıyor şuan.

O ölmüş ama yardıma muhtaç olan bir sürü hayvan var; gerek barınaklarda, gerek sokaklarda. Onlara yardım elinizi uzatmak eminim size iyi gelir.

Arabayla yanlışlıkla çarpmışsınız, buna kaza denir, herkesin başına gelebilir, buraya kadar tamam. Peki ya sonrasına ne denir? Yaşaması için milyonda bir ihtimal de olsa insan dönüp bakmaz mı yaşıyor mu diye? :50: Can bu... Vicdanınızı rahatlatamam. Benim bile vicdanım sızlıyor şuan.

O ölmüş ama yardıma muhtaç olan bir sürü hayvan var; gerek barınaklarda, gerek sokaklarda. Onlara yardım elinizi uzatmak eminim size iyi gelir.

Ayni düsünceleri paylasiyoruz. Eger siz gerek duyup hayvanin durumuna baksaydiniz belkide suan yasiyor olurdu. Bundan sonra en azindan barinaklardaki veya sokaklardaki hayvanlara yardim edebilirsiniz.

Back
X