Kedi fobisi

Öyle inanıyorum ben de

Bende 5 tane var
Gece en horlayanını çağırıyorum yanıma. Acayip keyifli bir şey.
Bir süre sonra sizi anlamaya başlayacak. Hayır evet dur gel vs.
Gözü sizin üstünüzde olacak, üzgün müsünüz, yorgun musunuz?
Benim dişi kedim ağlarsam göz yaşlarımı yalıyor. Ameliyat oldum odamın kapısında nöbet tuttular.
Aşın korkularınızı. O size zarar veremez. El kadar bir şey. Ağzı yok dili yok. Karnı doysun, azıcık kafası okşansın, karton kutu bulunca içine girsin, sineklere mik mik yapsın. Onun hayatı o.
Tertemiz pırıl pırıl bir kalp.

Asla dokunamam diyordum ama kendimi çok zorladım ve dokundum. Başını okşadım bir süre. Aynı eve girince alışmak sanırım daha kolay olacak ama ister istemez tedirginim
o zamanla size kendini sevdirecek zaten biraz zamana yay.
Aslında bana kalsa kedi sahiplenmeden önce bir terapi denemeliydin ama madem sahiplendin kediye aşık olmanın zamanını bekle ve gör

Ben de öyleyim, yenebileğimi sanmıyorum, hele kucaklayınca 2 büklüm oluyorlar ya yine de kalan et,tavuk gibi şeyleri dışarı bırakıyorum,hemen doluşuyorlar..elimden geldiğince besliyorum..ama asla eve alamam

Ben de öyleyim, yenebileğimi sanmıyorum, hele kucaklayınca 2 büklüm oluyorlar ya yine de kalan et,tavuk gibi şeyleri dışarı bırakıyorum,hemen doluşuyorlar..elimden geldiğince besliyorum..ama asla eve alamam
Ben de aynı sizin gibi düşünüyordum, şu an yanımda uyuyorLütfen deneyin, inanın zor değil

Allahımmm yemin ederim lezzetli bir yemek görmüş gibi ağzım sulandı.Maşallah bu yavruya ne desem bilemedim aşşırı tatlııiı ...oyyy...

Bunun aynısı bende de var. Aslında hayvanların hiçbirine dokunamıyorum ama kediye bambaşka bir fobim var nefret değil aksine çok sevimli buluyorum sevebilmeyi çok isterdim ama asla hayal bile edemiyorum. Dediğiniz gibi tatile açık alana vs gittiğimde ben de kendime ve yanımdakilere bir miktar zehir ediyorum en son tatilde aşmak istedim ama hiç de aşmaya niyetim de yok :)

Sizi çok iyi anlıyorum 23 yaşıma kadar hayvanları çok sevmeme rağmen kedi görünce yolunu değiştiren onlardan çok korkan ellemeyi geç bakamayan biriydim. Eşim tabi o zamanlar sevgilimdi bana alıştırmaya çalışıyordu ama yok yapamıyordum. En üst katta oturuyorduk bir gün kapıyı açmamla yavru bir kedi içeri girdi ne yapacağımı şaşırdım korktum dokunamadim çok küçüktü annem aldı kutuya koydu içeri aldı ne yapacağım ne edeceğim şaştım kaldım eşim o seni seçti o kata kadar nasıl gelecek var bir hayır karşına çıktıysa falan dedi yavaş yavaş dokunmaya çalıştım oturdum bide hüngür hüngür ağladım nasıl bakacağım diye ama zamanla çok başka oldu herşey şimdi o yavrum büyüdü aslan parçam oldu 6 yaşına girdi ve 6 kardeşi daha var şu an oturup bu kedilere o triplerden bu triplere girdiğim zamanı neden boşa harcamışım derdi yaşıyorum nasıl boşa harcanmış bir zamanmış onların sevgisinden nasıl mahrum kalmışım falan diye siz düşünün zaman her şeyin ilacı gerçekten o kedi size çok iyi gelecek ve günü geldiğinden sarmaş dolaş olacaksınız koyun koyuna böyle öpmeli koklamalı bir hal olacak kalbinizle bir canı doğurmuş olacaksınız inanın kedinizde bunun farkında ve size yardımcı olacak. Umarım beraber geçireceğiniz mutlu uzun sağlıklı ömürleriniz olur

Kendimle ilgili olan kısmı anlattım aşağıda ama size sizden daha fena bir durumda fobisi olan babamdan bahsedeceğim. Allah sağlıklı uzun ömür versin ailelerimize babam 69 yaşında. Hayatı boyunca köpek vs sevmiş ama kedi asla ve asla dokunamaz yanından geçemez vs kardeşimin psikolojik tedavisi için kedi sahiplenildi tabiki sokaktan kardeşim söylemeden tutmuş getirmiş üstüne benim kedi geldi. Babamı görmeniz lazım odaya kapandı çıkmıyor değişik oldu kedileri odaya koyduk babam çıktı günün belli saatleri bir onlar bir babam giriyor falan en sonunda yazık çıksınlar dikkat edin ama dedi çıktı bunlar yavrularım bir uysal görmeyin normalde o kadar değil bunlar babama gidiyor babam huylaniyor vs süründü bacaklarına adamın haydaa bir anda canım babacığım merhametli kalbini açtı onlara bu yıla kadar pek dokunamiyordu şimdi dokunmaya bile başladı ama peşine hemen elini yıkıyor hissini sevemiyormuş hatta şu an 3 kedi 1 köpekleri oldu korkan adam kedinin peşinde aşkım diye geziyor bu babamdan hiç duyduğum bir şey değildi o da ben gibi pişman neden geç kaldim bu sevgiye diye. İnanın imkansız diye bir şey asla yok gerçekten istemek diye bir şey var. Kendinizi alttan alttan hazırlayın bu fikri kafanıza oturtun zamanla bunu eyleme geçirdiğinizi göreceksiniz ve o gün geldiğinde sizde keşke daha erken tatsaydım bu duyguyu diyeceksiniz. İnşallah en kısa zamanda tanıştırsınız bu hisle inanın çok başka güzel

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için

Ya benim babam ve amcam da böyleydi

Amcam hatta dedi ki pis dokunma hastalık kapar diye büyütüldük o kadar üzgünüm ki böyle sevmeden yaşadığım için dedi
Şuan 75 yaşında kedisiyle yaşıyor

Babam bir dünya kedi bakıyor bahçede
Soğuk olunca eve filan alır
Benim kedim gider kucağında yatar

Kediler kendini sevdirmeyi çok iyi başarıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…