Kedi fobisi

Evet birde insanlar sevmemekle tiksin

Birde insanlar tiksinme yada sevmemek sanıyor yani neden sevmeyelim? Bunun neyinden kokuyorsun seni mi yiyecek? Bunlarla uğraş dur ben bu saatten sonra alabileceğimi sanmıyorum bi arkadaşıma gittim kedili sadece çelik kapıdan baktım kediye o çok ilerlediydi gozgoze geldiğimiz an kac kere korkudan zilmamisijm bağırıp direk kaçtım ordan

Evet bi de o var unutmuşum bi şey yapmaz diyorlar aslında kızmıyorum onlara garip geliyor bu korku ama ben kendimi bildim bileli var bu korkum yani öyle kediyle temastan sonra filan oluşmadı

Yaaa biblo gibi çoook güzel
Bu cana evinizi açtığınız için çok teşekkür ediyorumm.

Bizim de 8 senedir bizimle yaşayan bir sarmanımız var. Adı Mia ama erkek Rahmetli anneciğimin psikoloijk bir rahatsızlığı vardı. O zaman düşünmüştük acaba bir kedi mi sahiplensek belki iyi gelir diye evde herkes kediden korkuyordu tabii Annesi terk etmişti, 40 günlükken sahiplendik
Sonra anneme bize hepimize o kadar iyi geldi ki Mia. Enerjileri çok iyi geliyor insana. Mia sayesinde hayvanlara karşı olan fobimizi yendik sokak canlarına da bakmaya başladık.

Başınız sağ olsun öncelikle
Harikasınız 8 senedir aile olmuşsunuz Mia’ya, daha da uzun yıllar birlikte olun İnşallah benim kızımın da uzun bir ömrü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…