kedi ile ilgili?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.697
133
kızlar yan binanın 3. katında kedi pencereye çıkıp süreli miyavlıyor. pencere açık kalmış evde kimse yok sanırım. pervaza çıkıp süreli miyavlıyor. hatta pencere kenarında yürüyor. ödüp patlıyor ya düşecek diye. sonra içeri geri giriyor. biraz sonra tekrar çıkıp miyavlıyor geziniyor pencere kenarında. ay sizce bu kedi aşağı atlar mı? çok korkuyorum. napmam lazım.

Yani kedilerin sağı solu pek belli olmaz ama...

Bizimki yazın hep pervazdaydı. Başta korkuyordum ama zamanla alıştık belki o kedi de öyledir.

offf çok üzülürüm bişey olursa ya da gece boyu nolucak uyayamam da şimdi.

Bizimki yazın hep pervazdaydı. Başta korkuyordum ama zamanla alıştık belki o kedi de öyledir.
ama dış tarafında. yerde beton. düşerse çok kötü olur. inşallah alışıktır. ama ben ilk defa görüyorum kediyi. bir de alışık olsa miyavlamazdı diye düşünüyorum. neyse inşallah korktuğum gibi olmaz.

Evde birilerinin olmadigina emin misiniz? Penceriyi acik unutup uzun sureli yoklarsa komşularina mi soyleseniz acaba? Haber verseler?

Komşunun kedisi de balkonun duvar mermerinde dışardan gelmelerini bekliyordu pencerenin dış mermerinde dururdu inşallah düşmez görürseniz söyleyin bari belki bilmiyorlardır

Eğer alışık değilse ondan miyavlıyor olabilir evet korkmuştur belki. Ama kediler kolay kolay aşağı atlamazlar umarım bir şey olmaz.

Evde birilerinin olmadigina emin misiniz? Penceriyi acik unutup uzun sureli yoklarsa komşularina mi soyleseniz acaba? Haber verseler?
evet eminim. kedi penceredeyken zaten alt komşuya gidicektim yani kedi biraz çıkıyor miyavlıyor içeri giriyor. o yüzden içeri girince vazgeçtim. çünkü onlar da bişey yapamaz. ama belki numaraları vardır diye düşündüm

Komşunun kedisi de balkonun duvar mermerinde dışardan gelmelerini bekliyordu pencerenin dış mermerinde dururdu inşallah düşmez görürseniz söyleyin bari belki bilmiyorlardır
inşallah bişey olmaz. şu konuyu açtığımdan beri çıkmadı neyseki. resmen strese soktu beni ya

Eğer alışık değilse ondan miyavlıyor olabilir evet korkmuştur belki. Ama kediler kolay kolay aşağı atlamazlar umarım bir şey olmaz.
inşallah atlamaz ya. 3. kat ama dükkan üstü olduğu için çok yüksek yani umarım atlamaz

O kedi camdan atlar. Sonra da kedimiz çok yaramaz camdan atladı derler. Allahta sahiplerini camdan aşağı çaksın inşallah. En en en tahammül edemediğim şey bu sorumsuz pislikler. Bebeği olsa cam kapı açar mı acaba...

inşallah atlamaz. bi de gece ya o yüzden de biraz atlamayacağını düşünüyorum. gündüz olsa belki yine daha net görür bişeyler atlamaya kalkar ama gece olduğu için daha umutluyum. bence de bakamıcak olan sahiplenmesin ya. en azından sokakta olsa kendine uygun bir yer bulur öyle yaşardı. şimdi anlam veremediği bir şeyin içine düştü kedicik

Sineklik taktirmalari lazım diye biliyorum. Kedim yok ama önlem alınması lazım. Sonuçta hayvan yani tamam akıllı falanlar ama sağı solu belli olmaz.

Kediler karanlıkta cok net görür , atlamaz diye düsünmeyin bence gidin apartmana bulun sahiplenirini bulamazsanız itfaiye çağırın sahipleri gelene kadar misafir edin yavrucagi.

Kediler karanlıkta cok net görür , atlamaz diye düsünmeyin bence gidin apartmana bulun sahiplenirini bulamazsanız itfaiye çağırın sahipleri gelene kadar misafir edin yavrucagi.
bu konuyu açtığımdan beri çıkmıyor. eğer tekrar çıkarsa alt komşusuna gitmeyi düşünüyorum. inşallah kötü bir şey olmaz.

Kediyi almaya çalışın. Alamıyorsanız itfaiyeden yardım isteyin. Zira kedimi kaybetmeden ömce veterineri bir üniversitenin profuydu ve tezini bu durum üstüne yazmış. Kesinlikle diyordu balkona çıkarmayın. Kedi atlar. 1 yıl atlamaz, 2 yıl atlamaz siz tamam zaten atlamıyor dersiniz ama bakmışsınız bir gün aşağıda ölmüş. O yüzden hiç çıkarmazdım balkona kedimi zarar gelecek diye.

Maması suyu bitmiş olabilir uzun süre yoklarsa bide geneli değil ama bazı kediler atlıyorlar inşallah bişey olmaz kuzucuğa

İnşallah atlamasın zaten ama kuş görür atlar sinek görür atlar dengesini yitirir düşer

Bir tanıdığımın kedisi 6 kattaki evden bir kere camdan bir kere balkondan olmak üzere 2 defa düştü başka arkadaşımın kedisi 2. Kattan düştü kalçasını kırdı.
Evde 2 kedimiz var camlarda sabit sineklik var balkonumuz camlı kapalı yine de aklımız çıkar ki evimiz 1 katta evimizin önündeki alanda köpek çetemiz var 5 tane köpüş var ya onlar kapar ya da kaybolurlar diye. Annemin 2 kedisi var evi 15. Katta bütün camlar sineklikli, balkonu camla kapattı. Üstelik yine balkon kapısında büyük sineklik var.

Kedisi 2 defa 6. Kattan düşene diyorum ki güvenlik ağı taktırın kuş filesi diye de geçiyor madem cam balkon yatıramıyorsunuz
Bana diyor ki bir şey olmaz ulan 2 defa düşürdün ya hayvanı daha ne olacak?

Çocuğunu düşürür müsün benim kilit sorum bu

En iyi ihtimalle kemikleri kırılır
Bir tık ötesi ölüm
Ama en kötüsü felç kalması çişini kakasını tutamaması

Tuvaletini günde 1 defa zor temizlerken insanlar altını bezleyip ter temiz yıkarlar mı kediyi sizce?

Peki ya bunun hakkı vicdanı ne olacak...
Bazıları hayvan bakmasın sokakta kalsın kedi köpek daha iyi. Mama versinler su versinler o bile yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…