inşallah atlamaz. bi de gece ya o yüzden de biraz atlamayacağını düşünüyorum. gündüz olsa belki yine daha net görür bişeyler atlamaya kalkar ama gece olduğu için daha umutluyum. bence de bakamıcak olan sahiplenmesin ya. en azından sokakta olsa kendine uygun bir yer bulur öyle yaşardı. şimdi anlam veremediği bir şeyin içine düştü kedicik
İnşallah atlamasın zaten ama kuş görür atlar sinek görür atlar dengesini yitirir düşer
Bir tanıdığımın kedisi 6 kattaki evden bir kere camdan bir kere balkondan olmak üzere 2 defa düştü başka arkadaşımın kedisi 2. Kattan düştü kalçasını kırdı.
Evde 2 kedimiz var camlarda sabit sineklik var balkonumuz camlı kapalı yine de aklımız çıkar ki evimiz 1 katta evimizin önündeki alanda köpek çetemiz var 5 tane köpüş var ya onlar kapar ya da kaybolurlar diye. Annemin 2 kedisi var evi 15. Katta bütün camlar sineklikli, balkonu camla kapattı. Üstelik yine balkon kapısında büyük sineklik var.
Kedisi 2 defa 6. Kattan düşene diyorum ki güvenlik ağı taktırın kuş filesi diye de geçiyor madem cam balkon yatıramıyorsunuz
Bana diyor ki bir şey olmaz ulan 2 defa düşürdün ya hayvanı daha ne olacak?
Çocuğunu düşürür müsün benim kilit sorum bu
En iyi ihtimalle kemikleri kırılır
Bir tık ötesi ölüm
Ama en kötüsü felç kalması çişini kakasını tutamaması
Tuvaletini günde 1 defa zor temizlerken insanlar altını bezleyip ter temiz yıkarlar mı kediyi sizce?
Peki ya bunun hakkı vicdanı ne olacak...
Bazıları hayvan bakmasın sokakta kalsın kedi köpek daha iyi. Mama versinler su versinler o bile yeter.