4 aylık kedime klozet eğitimi başladık şimdi bir ay olacak ilk günden beri çişini klozete çıkıp aparata sorunsuz yapıyor ama kakasını klozetin yanına yapıyor. internette bir çok şey denedim olmadı. şimdi banyonun başka yerlerine hatta koridora kakasını yapmaya başladı. benzer durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olur mu? çam peleti kullanıyoruz. Sorun pelettemi.
Kediyi evde yaşatiyoruz bizimle birlikte tamam da tuvalet yapma biçimini bari doğal hisleriyle yapsa ne olur ki? Kediyi klozete yaptirmayi kim dusundu acaba ilk.
Kum parasi vermemek ve temizlememek için hayvanin doğasina uygun tuvalet yapma bicimine de mudahale edilmesini garip buldum. Kedi de bu fikri begenmedigi icin boyle yapiyor bence.
4 aylık kedime klozet eğitimi başladık şimdi bir ay olacak ilk günden beri çişini klozete çıkıp aparata sorunsuz yapıyor ama kakasını klozetin yanına yapıyor. internette bir çok şey denedim olmadı. şimdi banyonun başka yerlerine hatta koridora kakasını yapmaya başladı. benzer durum yaşayan varsa lütfen yardımcı olur mu? çam peleti kullanıyoruz. Sorun pelettemi.
Kum fiyatlarındaki korkunç artıştan dolayı, alternatif arayışınızı anlıyorum. Ama hayvanın doğasına aykırı bir şey yapmaya çalışıyorsunuz. Belli ki o da böyle hissediyor ve adapte olamıyor. Dolayısıyla istediğiniz cevabı burada bulmanız çok mümkün değil gibi.