• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedi köpek korkusuna hipnoz yaptıran var mı?

ehupuha

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
55
5
286
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
hayatımı kabusa çeviren ve insanlarla iletişimimi etkileyen bir durum bu benim için. sokakta gördüğümde yolumu değiştiriyorum, yazları dışa mekanda oturmaya korkuyorum sürekli kedi gelecek diye bakınıp duruyorum. apartmanın önünde kedi varsa çıkamıyorum. çocukluğumda yaşadığım herhangi bir durum yok, bana zarar verecekler düşüncesi ile değil de nedenini anlayamadığım şekilde korkuyorum. annem, babam da dahil olmak üzere kimse anlayamıyor bu durumu. acaba aranızda bu şekilde sorunları olan ve nedenini bulan var mı? bunun için hipnoz yaptırmayı düşünüyorum ama hem tedirgin oluyorum hem de acaba harcayacağım paraya değecek mi diye düşünüyorum. Belki aranızda bunu denemiş ve sonuç alan olmuştur diye danışmak istedim.

Bende eskiden kedilerden korkan biri olarak sana en etkili tavsiyeyi söyleyeyim; bir kedi evlat edinmek. Bende sokakta gördüğümde yolumu değiştirirdim, üzerime atlayacaklar gibi gelirdi. Ben bu korkuları yaşarken birgün annem sokaktaki bir kediyi eve getirdi. Ve onunla yaşamaya başladım. Yaşamaya başladıkça anladımki insanlardan binkat daha muhteşem yaratıklarmış. O kadar tatlı, sevecen, insana tüm derdini unutturan, en iyi arkadaş onlar.. Üzüldüğümde anlarlar gelirler yanıma şaklabanlıklarla beni mutlu etmeye çalışırlar.. Şimdi toplamda 10 tane kedim var. Sokakta baktıklarımda cabası. O korktuğum günlerime lanet ediyorum bu dünya tatlılarındamı korkuyormuşum diye. İyiki varlar, muhteşemler :)

teşekkürler queen bee emin ol bende çok denedim ve istedim dokunabilmeyi, dokunmayı geçtim yanımdayken korkmamak için çok çabaladım ama benim durumum senden daha farklı sanırım. bu korkuları için hipnoz yöntemi denemiş biri varsa aranızda belki bana daha yardımcı olabilir

İstanbul, ancak bu kedi köpek konusunda hipnoz alıp olumlu gelişmeler yaşayan birileri varsa gözümü kararttım neresi olursa olsun gidip tedavi olmak istiyorum

Merhaba Kızlar,

Ben Hipnoz ile kilo verdim ve çok başarılı oldum, geçen yıl katılmıştım ve 85 kilodan 60 kiloya indim başlarda çekindiğim bu yöntem yıllarca aradığım yöntemmiş aslında.

Benim tavsiyem üzerine bir arkadaşım hipnozla tüylü canlılara dokunma korkusu için aynı merkeze başvurdu. 5 Seans sürdü onunki ama şimdi neredeyse kedi alacak evine o derece atlattı. Bir yerde otururken kedi masanın altında dolaşsa çığlık atardı. Diğer arkadaşım ise uçak korkusu için başvurdu. Hiç uçağa binmeyi aklından geçiremiyordu şimdi ise hafif bir tedirginlik yaşıyor ama uçakla seyahat edebiliyor.

İstanbulda hem avrupa hem anadolu yakasında aynı doktor çalışıyor. Dr. Görkem Gökçelioğlu'na gittik biz. Kozyatağı ve Maslakta hipnoz yapıyorlar kişinin bulunduğu yere göre. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Randevu için 0212 705 36 37 yi arayabilirsiniz. İsterseniz doktor beye direk bağlıyorlar telefonu sormak istediğini sorabiliyorsun. www.academydoctors.com diye internet siteleri vardı ama şimdi açamadım yapım aşamasında sanırım.

Umarım yardımcı olmuştur.

E ehupuha merhaba konu çok eskiden açılmış ama, siz hipnozla tedavi oldunuz mu, kurtuldunuz mu fobinizden. tavsiye edebileceğiniz bir uzman var mı? teşekkürler

ben hiç duymadım hipnozla bırakanı, ama kötü bir olayu sonrası böyle korkular oluşuyor oyüzden o olayın etkisini ortadan kaldırmak için bir trapiste gitmek daha yararlı olabilir

Back
X