Kedi korkusu

Küçükse normaldir öyle oyuncu olması hareketliliği. Sadece oyun istiyor size bir zarar vermez buna kendinize inandirirsaniz bence birkaç aya bile kalmaz çok yakında kucağınızda olur. Ben 1 ay gibi kısa bir sürede korkumu yenmiştim. Bizimki kocaman oldu ama hâlâ bebek gibi seviliyor çok şımarık 🥰
Çok güzel ya hayran kaldım size inşallah bende yapabilirim yapmak zorundayım oğlum benim ya çok bağlandım ama o korku işte hemen geçmiyor bende hissetmek istiyorum.4aylık falan çocuk gibi zaten aynı sevsem kızıyo bazen dayanamıyorum uyurken hem sakin diye seviyorum kızıyor bana bırak uyuyayım diyor dayanamıyorum mıncırmak istiyorum ama işte❤️😊

Çok güzel ya hayran kaldım size inşallah bende yapabilirim yapmak zorundayım oğlum benim ya çok bağlandım ama o korku işte hemen geçmiyor bende hissetmek istiyorum.4aylık falan çocuk gibi zaten aynı sevsem kızıyo bazen dayanamıyorum uyurken hem sakin diye seviyorum kızıyor bana bırak uyuyayım diyor dayanamıyorum mıncırmak istiyorum ama işte❤️😊
Uyuduğu bir vakit kucağınıza almayı deneyin hemen olmaz belki ama illaki başarırsınız. Hareket ettiğinde korkmayın, zaten daha küçükmüş. Ben öyle bir vakitte kucağıma almıştım sonra kendime çok şaşırmıştım çok farklı bir histi. Simdi sıradan bir durum artık benim için. Üzerime de atlasa patisiyle beni dövmeye de çalışsa korkmuyorum artık

Uyuduğu bir vakit kucağınıza almayı deneyin hemen olmaz belki ama illaki başarırsınız. Hareket ettiğinde korkmayın, zaten daha küçükmüş. Ben öyle bir vakitte kucağıma almıştım sonra kendime çok şaşırmıştım çok farklı bir histi. Simdi sıradan bir durum artık benim için. Üzerime de atlasa patisiyle beni dövmeye de çalışsa korkmuyorum artık
Harika çabalamaya devam 😊

Benim kedi korkum olmamasına ragmen üc günde bu kadar alışmamıştım evladıma.
Bana kalırsa sizde o kadar büyük kedi korkusu yok. Hızla geçer. Yakında beraber yatarsınız

Merhaba benim oldum olası hayvan korkum var çok severim beslerim ama kesinlikle dokunamıyorum yaklaşamıyorum korkuyorum bana dokunmasın ama mutlu olsun şeklinde bir yaşam sürüyordum.Bu korkumu yenmek için ve ilerde çocuklarım benim gibi olmasın diye bir kedi sahiplendim okadar güzel ve masumki bayılıyorum içim gidiyor daha geleli 3 gün oldu çok akıllı ve benim gibi oda korkak.çok çabuk alıştı evimizi ve beni çok sevdi gelip kucağıma kendini sevdirmek istiyor çok şanslıyım ama ben aynı odada durmayı bile hayal edemiyorken böyle bir durumdayım.Eşim korkmuyor onun için kediyi kucaklamak gerekirse o yapıyor.Mamasını verip tuvaletini falan temizleyebiliyorum oyun oynatıyorum yatıp sakin durduğunda kafasını sırtını falan sevebiliyorum daha çok dokunabilmek istediği ilgiyi vermek istiyorum ama patileriyle dokununca bana sürtününce falan kucağıma çıktığında çok korkuyorum titreyip duruyorum oda korkup kaçıyor çok tuhaf hissediyorum alıp mıncırmak istiyorum ama zıp zıp durmayışı tedirgin ediyor üstüne hiç dokunmadığım için şimdiye kadar okadar tuhaf hissediyorumki elleyemiyorum alışabilirmiyim korkumu yenebilirmiyim kendi sınırlarımı oldukça zorluyorum yeterki evde rahat etsin kendimi kötü hissediyorum onu bırakmak istemiyorum oğluşum diyorum yanıma geliyor ağlicam kendimden nefret ettim😢
Kendimi gördüm. Sonra bir gün aman en kotu ısırır dedim. Elimi kedinin ağzına soktum. Tamamen gerçek. Kedi kafayı yedin mi der gibi baktı. Ve o minicik süt dişlerini gördüm. Ayy aşkım boyle başladı.a ama yalan değil kendi kedim dışındaki her hayvandan hala çok korkuyorum

Biz ilk eve geldiğinde muhabbet kuşundan bile korkuyorduk. Üstümüze konar da ısırır diye korkumuz vardı. Zamanla yendik üstümüze konmaya başladı yeri geldi ısırdı. Kedi farklıdır elbette. Barış Muslu nun kedi korkusu için youtubeda yaptığı bir yöntem vardı onu da izleyebilirsiniz

Siz dokunmaya başlamışsınız bile yarısı gitmiş zaten. Tebrikler geriye ne kalmış. Zaman verin kendinize. Benim kedi korkum olmamasına rağmen kedimiz yavruyken aşırı hareketli olduğu için ve oyun için ayaklarımıza dadandığında korkuyordum. Yetişkin kediler daha sakin oluyorlar merak etmeyin zaman içinde sakinleşecek o da. Korkunuzun üzerine gittiğiniz için tebrikler kediniz ve çocuğunuz çok şanslı sizin gibi bir anneye sahip oldukları için 🤗

kendimi bildim bileli kedi delisiyimdir ufacıkken sokaktan bulup eve yatagıma getirirdim :D bu şekilde büyüyünce tabi sizin gibi korkan insanlara asla anlam veremezdim sinir olurdum. sonra ergenlikte hamam böceğiyle bi anı yaşadım travmatik oldu benm için ve senelerce tüm böcekgillere düşman oldum gördüğümde beynim uyusuyo ellerim titriyo ve abartmıyorum midem yukarı hareketleniyo kramp giriyodu terliyodum resmen. uzun süre bu şekilde abartılı tepkilerle korktum tahammülüm yoktu. sonrasında 25i geçtikten sonra bu tepkilerimin azaldıgını farkettim sdce ıyy diyerek uzaklaşıyorum. aslında hayvan benden kaçıyo korkuyo ama o hızlı hızlı yürümesi ve bianda ortadan kaybolması nereye gittigini görememek beni tedirgin ediyo bunu farkettm. gerçekten tamameenn psikolojik. belkide çook küçükken hatırlamadıgınız bi kedi saldırısıdır yada yanlışlıkla tırnak vs atmıştır bilinç altınızda bu hayvanlara karşı korku hissi gelişmiştir. veya birden fazla tuhaf fobiler var bbazı insanlar battaniyeye dokunamaz yumuşak ve tüylü olması onları korkutur? :D bunun değişik versiyonudur ama psikolojik oldugunda ısrarcıyım. bu konuda uzman dr sizin bu korkunuzu her türlü yenmenize destek olur. içten içe istiyosunuz ama beyniniz bbuna izin vermiyo yani atlatılacak bir duurum. bunun için biraz çabalarsanız gerçekten hayatınızda bile artı güzellik katacagını farkedersiniz.
uzun oldu kusura bakmayın:oops:

Sokakta henüz bir kediyi sevemezken evinize almanız çok mantıksız geldi bana. Alışamazsanız ne yapacaksınız küçücük yavruyu

Benim kedi korkum olmamasına ragmen üc günde bu kadar alışmamıştım evladıma.
Bana kalırsa sizde o kadar büyük kedi korkusu yok. Hızla geçer. Yakında beraber yatarsınız
Gerçekten var çığlık çığlığa tanıdığım insanların kedilerinden çok kaçtım sokaktakilerden yolumu çok değiştirdim çok saldırdılar ama bu bıdık artık bana muhtaç ona karşı çok çok iyi olmalıyım diye kendimi çok zorluyorum bide okadar tatlı ve akıllı ki kendini çok sevdirdi ❤️Hala elim ayağım terliyor titriyorum🙈

Back
X