- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Merhaba hayvansever hanımlar. Bir çoğunuzun bildiği gibi dört kedi sahibiyim ve yeni evime altı ay önce taşındım. Kedilerimi sahiplendiğim ilk evimiz balkonsuz 2+1 di ve tuvaletlerimiz çalışma odası / yüklük / kütüphane olarak kullanılan bir odadaydı. Bu evimizde iki balkon var fakat yerleri bana göre çok biçimsiz biri mutfakta diğeri de yatak odasında. Evimiz 3+1 biri salon, yatak odası ve bir çalışma bir de depo/ giyinme odası şeklinde yerleştik. Ve tuvaletler yine çalışma odası olan odada kaldı mutfak balkonunu zaten eliyorum arkadaki balkona da koymadım orada çamaşır kuruttuğum için. Bu arada iki balkon da kapalı belirteyim. Ama çalışma odasında beni rahatsız etmeye başladı etrafa çok kum saçılıyor ve o odadan verim alamıyoruz ayrıca balkonlu evde neden evin içinde kumlar diyorum. Amaaa evet büyük bir ama var aklımda.
Çamaşırları giyinme odasında kurutup kedilerin tuvaletleri balkona almayı düşünüyorum ama kapalı dahi olsa da balkon soğuk oluyor üşütüp hasta olurlar mı çocuklarım ? Sizlerin evde kumlarınız nerede duruyor ? Banyomuz da iki kocaman tuvaleti alacak gibi değil ve zaten bentonit ince kum heryere saçılıyor banyoda her yerimize yapışır.
Yavrularım hasta olsun istemiyorum bu yüzden sormak istedim. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Çamaşırları giyinme odasında kurutup kedilerin tuvaletleri balkona almayı düşünüyorum ama kapalı dahi olsa da balkon soğuk oluyor üşütüp hasta olurlar mı çocuklarım ? Sizlerin evde kumlarınız nerede duruyor ? Banyomuz da iki kocaman tuvaleti alacak gibi değil ve zaten bentonit ince kum heryere saçılıyor banyoda her yerimize yapışır.
Yavrularım hasta olsun istemiyorum bu yüzden sormak istedim. Önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.