- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.007
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
Evet kapağını çıkarttım zaten ama sanki kapaklı daha temiz olacakmış etrafa dağılmayacakmış düşüncesi olduğu için aklımın bir köşesinde alıştırmak duruyordu. Ben sizi kapaklı kullanıyorsunuzdur diye düşünmüştüm. Demek sizde kapakları çıkardınız.
Sanki bütün kediler kapaklıya rahat girip çıkabiliyor bizimkisi beceriksiz sanmıştım.
Bende sanicat kullanıyorum 1.5 yıldır. Hep kokulu kullandım. İlk defa geçen ay kokusuz aldım ve topaklar dibe yapışıyor alırken dağılıyor, oğlumda kullanmak istemiyor, dışarı çıkmak istiyor. Bugün gidip başka bir kum almayı düşünüyorum.
Ben ilk kedime Sanicat ile başladım, turunçgilli ve aloe veralı alıyordum onlarda iyiydi topaklanma. Sonra nüfus üçe çıkınca kristal kuma geçtim ama kristal kum hakkında yazılanları okuyunca bıraktım Sanicat beyaz sabun kokuluya döndüm. Ve evet topaklanma sorunu var, küreğe ve dibe yapışıyor. Ama anti bakteriyel olduğu için seviyorum bir de güveniyorum bu markaya. Pisipisi hediye geldi onun topaklanması çok iyi ama o da koku yapıyordu bitirmedim paketi. Önerilere açığım kum konusunda