• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedi mantarı

nazli95

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
306
255
103
Merhabalar
8 aylık bir İran kedim var. 2 ay oldu sahipleneli ama malesef ki kedimde mantar var.2 kulağının da alt kısmı boynuna doğru kel oldu. Kuyruğu yaralı. 😔
Traş ettirdik, veteriner ecosin verdi ama malesef ki geçmedi ya da yavaş ilerliyor da ben farkında değilim. Sirkeli suyla silmeye çalışıyorum her gün. İlk kedi deneyimim ve çok tedirginim. Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. 😒

Başka bir veteriner hekime daha goturseniz. Çünkü hayvanlarla alakalı bunu kullan şunu kullan demeyi hiç sağlıklı bulmuyorum inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşur 😊

Merhaba, benim kedimde de oldu. Ben kantaron yagi surdum daha once de olmustu sonra gecti. Barinak varsa yakinlarinizda hemen randevu alip goturun hem vitamin ignesi de vururlar halsizlik vs varsa hem de genel bi muayene ederler.

konuyu açalı da epey olmuş ama, batikon en iyi ilaç mantar için. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak gerekiyor, bağışıklık düşünce ortaya çıkıyor. Bir de kediniz kısır mı? hormonal bir sorun da olabilir tüyleri dökecek kadarsa.

Maalesef ki ben hala uğraş içerisindeyim. Aşırı yavaş ilerleme gösteren bir hastalık okuduğum, araştırdığım kadarıyla. Hayır kısır değil. Bağışıklığı düştü diye tahmin ediyorum. Sahiplendiğim ev bekar evi ve baya kirli bir evmiş anladığım kadarıyla aşırı kokuyordu geldiği zaman yıkamak zorunda kaldım, yeni ev falan derken streslenmiştir muhtemelen.

Back
X