kedi sahibi olanlar yardım

deas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
158
97
Bir kedi sahiplenmek istiyoruz,ama sizlere sormak istediğim bi şey var.Küçükken de kuşlara alerjim vardı,kuşumu vermek zorunda kalmıştık.Hemen de ortaya çıkmamıştı,1 ay sonra kızarıklılar başlamıştı.Acaba bu küçük tatlı şeyin alerji yapıp yapmayacağını test dışında anlayabilir miyiz? Doktor testler tam ve net bi cevap vermez dedi,Yani sormak istediğim kuşla kedi tüyünü aynı kategoriye koyabilir miyiz? Annemler ona da alıştıktan sonra alerjim çıkar diye çekinip almak istemiyor :KK43:

kedisi olan bir tanıdığınız varsa akşamları bir kaç saatliğine isteyebilirsiniz,veya sokak kedilerini sevin elleyin bolca eve gidince yıkarsınız ellerinizi benim aklıma başka bir fikir gelmiyor :))

Bir kedi sahiplenmek istiyoruz,ama sizlere sormak istediğim bi şey var.Küçükken de kuşlara alerjim vardı,kuşumu vermek zorunda kalmıştık.Hemen de ortaya çıkmamıştı,1 ay sonra kızarıklılar başlamıştı.Acaba bu küçük tatlı şeyin alerji yapıp yapmayacağını test dışında anlayabilir miyiz? Doktor testler tam ve net bi cevap vermez dedi,Yani sormak istediğim kuşla kedi tüyünü aynı kategoriye koyabilir miyiz? Annemler ona da alıştıktan sonra alerjim çıkar diye çekinip almak istemiyor :KK43:

Kedi alerjisi ciddi bir alerjidir. Kedi olan bir eve gittiğinizde ya da sokak kedisi sevdiğinizde muhakkak ortaya çıkardı. Şimdiye kadar hiç bir kediyle temas halinde olmadıysanız almayın lütfen. Eğer böyleyse hevestir sadece sizinki.

Kuşa alerjin hayvan tüyüne alerjiden kaynaklanıyor olabilir. Sonunda ufakta olsa terketme ihtimalin bulunan bir hayvanı kesinlikle sahiplenme. Bu arada benimde 2 kedim ve kedi tüylerine karşı burnumda alerjim var sürekli burun kaşıntım ve akıntm oluyor. Ama bu alerjiyi öğrendikten sonra onları terketmek aklımın ucundan bile geçmedi. Onlar benim canım, evladım ne olursa olsun ölene kadar da benimle birlikte yaşayacaklar. Ya her ihtimale karşı ne olursa olsun asla terketmemek üzere al, yada hiç alma.

Gelin bize benim karmene sarilip yatin bir gece anlarsiniz :)
Şaka bir yana kedi alerjisi olanlar evimize geldiklerinde gozlerde kizariklik ve akinti, hapsirma gibi sorunlar oluyor, kedi tuyu alerjisi astim hastalari icin tehlikeli ama onun disinda alerjisi olup kedi besleyen birsuru insan var. Facebookta kedi manyaklari diye bir grup var uye olup oradan da sorabilirsiniz birebir alerjisi olanlar daha net yanit verirler.

Çok teşekkür ederim hepinize,en iyisi bir kediyle birebir dokunmak ki ben sahilde çok kedi sevdim bu demek oluyor ki bi sorun yok,dediklerinize göre çoktan bi şeyler yaşardım gözle görülür şekilde.

Kuşa alerjin hayvan tüyüne alerjiden kaynaklanıyor olabilir. Sonunda ufakta olsa terketme ihtimalin bulunan bir hayvanı kesinlikle sahiplenme. Bu arada benimde 2 kedim ve kedi tüylerine karşı burnumda alerjim var sürekli burun kaşıntım ve akıntm oluyor. Ama bu alerjiyi öğrendikten sonra onları terketmek aklımın ucundan bile geçmedi. Onlar benim canım, evladım ne olursa olsun ölene kadar da benimle birlikte yaşayacaklar. Ya her ihtimale karşı ne olursa olsun asla terketmemek üzere al, yada hiç alma.
Bana kalsa sizin gibi düşünebilirim,ama annemler gözüm kızarsa bile kediyi düşünmeyi bırakırlar doğal olarak ama zaten bir sorun yaşanacak gibi durmuyor :)

Kedi alerjisi ciddi bir alerjidir. Kedi olan bir eve gittiğinizde ya da sokak kedisi sevdiğinizde muhakkak ortaya çıkardı. Şimdiye kadar hiç bir kediyle temas halinde olmadıysanız almayın lütfen. Eğer böyleyse hevestir sadece sizinki.
Yok hayır,uzuun zamandır istiyorum,kıyı şeridimizde gide gele çok kedi besledik büyüttük ama aynı ortamda bulunmadım hiç ondan yaşayanlara sormak istedim

Bence kategori ayni degildir ama bi kac saat bir kediyle vakit gecirip rahatlikla anlayabilirsiniz bunu

Bana kalsa sizin gibi düşünebilirim,ama annemler gözüm kızarsa bile kediyi düşünmeyi bırakırlar doğal olarak ama zaten bir sorun yaşanacak gibi durmuyor :)
Öncesinde birkaç kedi sev hatta kedilerle saatler geçir bakalım vücudunda alerjiler belirecekmi.. Umarım bir sorun yaşanmaz. Çünkü bir kedi sahibi olmak emin ol başına gelebilecek en güzel şeylerden :) İnsan kendini onlara adıyor resmen.. Çok başka hayvanların sevgileri :)

X