Kedi sahiplendim

abiyekuzu26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
1.160
1.266
53
Psikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.

çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.

Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum. Tüylerini seviyorum okŞuyorum

Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum :(

Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.

Ekleme: mesajların kimisi kırıcı kimisi yol gösterici ama yol gösterici olanlar daha fazla çok teşekkür ederim. Bir canlıyı sevmek için bana güç verdiğiniz için.

Eklentiler

• 4B94E99F-7B5B-4C75-9225-B127772563F5.webp
    4B94E99F-7B5B-4C75-9225-B127772563F5.webp
    37 KB · Görüntüleme: 643
Son düzenleme:
Psikolog ve buradaki arkadaşların tavsiyesi ile kedi sahiplendim. İlk sahiplerinin çocukları zarar verdiği için ben sahiplendim.

çok mutlu olacaktım onunla ilgilenirken her şey unutacaktım.

Ne içimde sorumluluk duygusu var ne sevgi.
Elbet maması suyu taraması temizliği her şeyi ile ilgileniyorum.
Ama bu kadar. niye böyle oldu hiç bilmiyorum :(

Yalnızlığıma ortak etmek için bir canlı yanlıştı belkide.

5 aylık hamileyken oğlumu kaybettim. Çok kötüydüm. Eşim daha çabuk toparlamam için kedi aldı. İlk başta sizin gibi hissediyordum ama şimdi iyi ki var diyorum. Acaip düşkün oldum. Zamanla sizde böyle hissedeceksiniz. ❤️

Bizim komsu var. Kadın evde canlı beslemek istemiyor. Bir şekilde mecbur kalıyorlar eve köpek geliyor. Kadın istemiyor bu gidecek diye başlıyor. Aradan biraz zaman geçiyor, kadın o kadar bağlanıyor ki ha bebeğe bakıyor çocuğuna bakmış ha köpeğe. Tişört giydirip çıkartıyor dışarıya :) canım cicim oğlumla havada uçuşuyor. Bu olmasa napardim dedi en son gördüğümüzde :) sadece biraz zaman

5 aylık hamileyken oğlumu kaybettim. Çok kötüydüm. Eşim daha çabuk toparlamam için kedi aldı. İlk başta sizin gibi hissediyordum ama şimdi iyi ki var diyorum. Acaip düşkün oldum. Zamanla sizde böyle hissedeceksiniz. ❤️

Umarım öyle olur geri vermeye ya da başka birine sahiplendirmeyi düşünmeye başlamıştım bugun

Önceden başka bir kedimiz vardı o ölünce bir süre kedisiz yaşadım. Kedileri de çok severim. Sonra şimdiki kızımı sahiplendim. İlk günler erkek arkadaşıma dedim ki “Ben Gece’yi (yeni kedim) Bastet (eski kedimiz) kadar sevemeyeceğim galiba.” O da niye öyle diyorsun ki falan dedi, “hiç alışamadım, içim kıpır kıpır olmuyor” dedim. Gece tam 3 yıldır benimle. Benim bebeğim o 😍. Onu evde bırakıp akşam arkadaşımda kalmaya gitsem bir süre sonra fotoğraflarına bakıyorum, özlüyorum. Okula gitsem 3-4 saatten fazla dışarıda olsam “Acaba Gece ne yapıyordur” diyorum. Birlikte uyuyoruz her gece. Konuşup duruyoruz evde oyun oynuyoruz. Kendimden önce onun ihtiyaçlarını onun isteklerini düşünüyorum. Cebimde son kalan paramla kendime yiyecek almak yerine kızıma fazladan mama aldığımı hatırlarım.

Yalnızlığınızı gidermek için sahiplenmişsiniz, yanılmıyorsam. Daha dün gece uyumakta sıkıntı çektim ağlıyordum, yalnız hissediyordum kendimi. Kızımı aldım kucağıma sıcacık, sımsıkı sarıldım öptüm. Bir de şaşkınlık yaptı ona güldüm. Tüm negatif duygular gitti uyuyabildim.

Benim kız birazcık ekstrem bu konuda ama hastalansam yanımda olur. Kussam gelir patilerini bacaklarıma koyar sürtünür. Ağlasam gelir yüzümü yalar zorla sürtünür mırlayıp beni mutlu eder. Karnım ağrısa gelir mır mır mır karnımın üstüne yatar sıcaklığıyla ağrım da geçer.

Zamanla alışırsınız birbirinize, başta böyle hissetmeniz çok normal. Birbirinizi tanımanız lazım. Tıpkı insanlar gibi onların da farklı farklı huyları karakterleri var.

Ayy ne kadar güzel :) Alışmaktan korkuyorsunuz belki. İkiniz de yaralanmissiniz. Birbirinize alismaniz zaman alır. Zaman tanıyın birbirinize. Arada başını okşayın oyuncakla iple oynatın

Bugün bütün gün yan yanaydık. Kendimi suçlu hissediyorum. Sokaktaki kedilere bile koşa koşa gidip seven ben. Şimdi böyle oldu

Bugün bütün gün yan yanaydık. Kendimi suçlu hissediyorum. Sokaktaki kedilere bile koşa koşa gidip seven ben. Şimdi böyle oldu
Hiç merak etmeyin, üzülmeyin. Birbirinize şans verin. O sizi anlar ne hissettiğinizi. Birazcık alışın,zaman geçsin. Ne demek istediğimizi anlayacaksınız.

Kendine de zaman ver güzel şeyler emek emek olur. Kendini yargılama şu an böyle hissediyorsun evet tamam suçlu değilsin sonra değişir hep aynı ruh halinde değiliz ki

Back
X