- 11 Aralık 2018
- 41.601
- 258.542
- 598
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Dünyanın en eğlenceli hayvanı bence kediYerim ben onları ya, sürekli poşet, kutu vs koyar izlerdim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünyanın en eğlenceli hayvanı bence kediYerim ben onları ya, sürekli poşet, kutu vs koyar izlerdim.
bizim kedi eve ilk geldiğinde annem asla istemedi gönderin gitsin deyip duruyodu,sürekli bişeyler gözüne batıyodu, yaratık görmüş gibi bakıyodu hayvancağızatemizlik takıntısı var çünkü ciddi anlamda hayvan sevmemekten değil.Ama şu an her bize bişey aldığında ona da alıyo, hırka yelek elbise ördü tüylerinin rengiyle uyumlu kapalı balkona çıkarken bile giydirmeden çıkarmıyo soğuk alır çocuk diyo
bi ara annemin sesini duydum kızıım gel annecim gel diye kalktım gitti meğer kediye diyomuş
dipnot: üzerime alındığımı çaktırmadan odama geri döndüm.
ek bilgi: bana 1 banyo lifi örer misin dedim otur kendin ör uğraşamam deyip de kediye hırka ördü![]()
Sakindir, tırmalamaz ısırmaz. Severseniz tahammül eder ama hoşlanmaz. Fırsatını bulunca kalkıp gider.Özelliklerini bilmiyordum ama eski sahibi sevdirdiğini ve sakin olduğunu söylemişti
1 ay kadar sürdü benim tam anlamıyla benimsemem. 9 aylıktı sahiplendiğimde. Kediler her zaman bebekler, her zaman bakıma muhtaçlar. Keşke yavru sahiplenseydim demeyin.
Sokaktakilerle daha kolay bağ kurarsınız çünkü onlar sokaktalar, evinizde değiller. Şu an biraz daha zorunluluk hissi vardır üzerinizde. Hayatı paylaşacağınız için. Ben de şimdikini sahiplenmeden önce cafe de kedi diye bir kafe vardı burada, oradaki kedileri seviyordum. Çok kolay bağlanıyordum onlara. Gece’yi benimseyemeyince bir üzülmüştüm. Suçluluk hissetmiştim, sevemediğimi anlarsa diye. Hepsi geçici bunların.
Bir kadın bebeğini doğurduğunda dahi böyle hissediyormuş. İlk görüşte hemen benimseyip alışanlar sevenler çok düşükmüş. Burada da okuyoruz, annem de demişti “seni ilk kucağıma aldığımda hiçbir şey hissetmedim, bu benim içimden mi çıktı şimdi, bunu mu taşıdım karnımda” diye düşünmüş sonra alışmış. Benzer şeyler. Yeni bir insanla tanışınca zamanla tanıyıp alıştığımız gibi bu da zamanla olacak bir şey. Sizinle birlikte uyuyor mu?
Biritish ise eğer bu tür tekir gibi değildir soğuk bir kedidir kucak kedisi değildir çağırırsınız gelmez kucakta durmaz kafasına göre takılır kendi istediği zaman gelir istediği kadar kendini sevdirir sonra gider 3 saat daha gelmezÖzelliklerini bilmiyordum ama eski sahibi sevdirdiğini ve sakin olduğunu söylemişti
Sakindir, tırmalamaz ısırmaz. Severseniz tahammül eder ama hoşlanmaz. Fırsatını bulunca kalkıp gider.
Biritish ise eğer bu tür tekir gibi değildir soğuk bir kedidir kucak kedisi değildir çağırırsınız gelmez kucakta durmaz kafasına göre takılır kendi istediği zaman gelir istediği kadar kendini sevdirir sonra gider 3 saat daha gelmez
O yüzden kediyi bırakmazsın inşallah
Benim kedim aşırı asidir, kimseye kendini dokundurmaz, yan bakanı bile çizebilir. Taratmaz, okşatmaz, sevdirmez, saldırır. Ama aramızda kopmaz bir bağ varBritish muhtemelen. Sırnaşmaz, kendini sevdirmez kolay kolay. Konu sahibi bu yüzden de bağ kuramayacak, sıradan kedilere benzemez bu sıpalar.
Benim kedim aşırı asidir, kimseye kendini dokundurmaz, yan bakanı bile çizebilir. Taratmaz, okşatmaz, sevdirmez, saldırır. Ama aramızda kopmaz bir bağ var
Hayvanları sevmek için onlardan karşılık beklemeye gerek yok bence.
O kedi gelip sırnaşmasa bile uyurken izlese konu sahibi içi huzurla dolacak.
dışarıya çıktığınızda bile özler hale geleceksiniz![]()
Sen bence psikoloğa git kardeş bir çökkünlük var sendeŞuan uyuyor ama hiçte dediğiniz gibi olmadı sanırım artık hayvan ya da insan kimseyi sevemeyeceğim![]()
Yok yanıma bile günde bir defa ancak geliyor o da 30 saniye filan ben gittiğimde de tarama bahanesiyle seviyorum yemek yerken film seviyorum. Pek izin vermiyor
Bende de var aynısından. Çok tipiktir kişilikleri. Normal kedi gibi değiller. Bir sürü kedim olmasına ve kedilere deli olmama rağmen ilk sahiplendiğimizde ben bile kolay bağ kuramadım, biraz zorlandık birbirimize alışmakta.Tam anlamıyla öyle şuan pek sevdirmiyor ama kalkıp gider olayı çok doğru.
Benim kedim aşırı asidir, kimseye kendini dokundurmaz, yan bakanı bile çizebilir. Taratmaz, okşatmaz, sevdirmez, saldırır. Ama aramızda kopmaz bir bağ var
Hayvanları sevmek için onlardan karşılık beklemeye gerek yok bence.
O kedi gelip sırnaşmasa bile uyurken izlese konu sahibi içi huzurla dolacak.
İnsan kendini istese de sevmeye kapatamaz. Şu an belki zorla bir his beklediğiniz için olmuyordur.Şuan uyuyor ama hiçte dediğiniz gibi olmadı sanırım artık hayvan ya da insan kimseyi sevemeyeceğim![]()
Sen bence psikoloğa git kardeş bir çökkünlük var sende
Senin benim için öyle. Ama kediyi ruh sağlığını düzeltsin diye alan bir insan için maalesef öyle değil.
Teşekkür ederim yorumunuz için düşüneceğimBende de var aynısından. Çok tipiktir kişilikleri. Normal kedi gibi değiller. Bir sürü kedim olmasına ve kedilere deli olmama rağmen ilk sahiplendiğimizde ben bile kolay bağ kuramadım, biraz zorlandık birbirimize alışmakta.
Siz daha önce kedi bakmamışsınız anladığım kadarıyla. Beslemekle, sevmekle bitmez sorumluluk. Günde birkaç saat oyun oynamanız gerek. Süs bebeği de değil bunlar canlı. Gün gelecek hastalanacak, fotodan gördüğüm kadarıyla küçük daha bunun kızgınlık dönemi gelecek, kısırlaştırma gerekecek, sağa sola çiş yapacak, ishal olup kakayı tutamayacak, kusacak, tüy dökecek. Maddi manevi sizi çok zorlayacağı dönemler olacak. Sevmeden katlanılacak bir sorumluluk değil bu. Yarın öbür gün bıkıp tekrar başkasına sahiplendirmek kedi için çok sıkıntılı olur. O yüzden iyi düşünün, sorumluluğu kaldıramayacaksanız size alışmadan sahiplendirin lütfen.