Orada da paylaştıkBunun için facete gruplar var. Oradan rahatça sahiplendirebilirsiniz.
merhabalar
Bugun annemin şahit oldugu bir durumu paylasacağim
Bursa koçtaş magazasında kucuk bir kediye rastlamış annem.
Kedi kaybolmuş tasmalı bir ev kedisiymiş.
Orada çalısanlar havalar soğuk oldugu için içeri almıslar ancak gece alarm dolayısı ile dısarı birakıyorlarmış.
Arada yıyecek birseyler veriyoruz demiş çalışanlar.
Annem birkac paket mama alıp birakmış çalışanlara ancak o kedi uzun süre orda kalamaz tahminimce.
Keşke buradan sahiplendirme imkanımız olabilse.
Belki bırakmışlardır sokağa maalesefSahiplendirmek yerine sahibini bulmaya çalışın.
Sahibi için çalışanlar ilanlar bastırmışSahiplendirmek yerine sahibini bulmaya çalışın.
Belki bırakmışlardır sokağa maalesef[/QU
Belki de kaçtı , kayboldu bilemiyoruz ki
libBiBido .!.:Belki bırakmışlardır sokağa maalesef
Sahibi için çalışanlar ilanlar bastırmış
Sahibi yok ortada
Cins değilSanmıyorum cins kediymiş. En azından satarlardı yada isteyene ücretsiz verirlerdi. Muhtemelen kedi kayıp
Siz neredesiniz ?sahibini bulmak cok zor zaten bursa koca şehirYakın olsak ben alırdım sahibi bulununca da iade ederdim
Orada da paylaştık
Zaten çok fazla hayvan sahiplendirdik bugune kadar
Ancak cins kedi isteyenler cok fazla
O yüzden burda da şansımı denemek istedim
Evet bizim evde zaten bi kedimiz varKıyamam yaa..havalarda nasıl soğuk...sokak kedisi olsa bi nebze başının çaresine bakar ama o yavrum yaşayamaz
Sahibini bulamazsak sokakta mi kalsın kedi?facebookta ilan paylaşın ama "sahibini bulmak için" paylaşın sahibini aramayacaksanız hiç sahiplendirme işine filan girmeyin
sahibini arayıp bulamazsanız niye sokakta kalsın sahiplendirirsinizSahibini bulamazsak sokakta mi kalsın kedi?
Sahibini aramayacaksanız , sahiplendirme işine gitrmeyın demişsiniz de o şekilde anladım.sahibini arayıp bulamazsanız niye sokakta kalsın sahiplendirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?