- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Sanmıyorum cins kediymiş. En azından satarlardı yada isteyene ücretsiz verirlerdi. Muhtemelen kedi kayıp
evet sahibini aramadan sahiplendirme yapılmazSahibini aramayacaksanız , sahiplendirme işine gitrmeyın demişsiniz de o şekilde anladım.
sahibini aramadıgımızı nederen bılıyorsunuz?evet sahibini aramadan sahiplendirme yapılmaz
sahip aranır bulunamazsa sahiplendirilir
aynı durumu biz de yasadıkMaalesef herkes bu düşüncede olmuyor. Benim balkonuma 4 ay önce bir kedi gelmeye başladı. Ragamuffin cinsi. Ne zaman camı açsak içeri giriyordu. Çekmece sesi, buzdolabı sesi hep tanıdığı seslerdi. Bakımlıydı da. Ev kedisi olduğunu anladık. Kayıp diye aramaya başladık. Zaten çok uzun sürmedi bulmamız küçük şehir olunca. Sahibi tekrar istemedi. Bırakmışlar, "çok sinirli ve saldırgandı"dedi. Şimdi bizimle. Tenezzül bile etmemişler başka aile aramaya. Üstelik yeni de sahiplenmemişler 5 yaşında kedi.
kim biliyorsahibini aramadıgımızı nederen bılıyorsunuz?
teşekkür ederim anlayışınız içinSakin olalım mı? Konu sahibesi bir cana yardım etmeye çalışıyor, kaybolan, çalınan kedi köpeklerin sahiplerini bulmak o kadar kolay değil, Bursa büyük bir şehir, bizim burada ki küçücük bir yer kışın nüfusu 60-70 bini geçmez, bir Pekinez kayboldu, sosyal hesaplara kayıp ilanı verildiği halde hala bulunamadı, büyük ihtimal başka şehre götürüldü.
Cins olsun olmasın biraz bakımlı, sahipli olduğu fark edilen canlıları alıp götürmeye meyilli kişiler var maalesef.
Konuda bahsedilen kedinin sahibi Bursa'da mı ikamet ediyor o bile meçhul.
Konu sahibesi siz pet kayıp ilanları verilen sitelere ilan verin yine de, bir yandan da sahiplendirme ilanı verin, sahibi arıyorsa Badem'deki tesadüf yaşanabilir belki.
Ben sizi anlıyorum, kaybolan bir hayvanın sahibini Bursa gibi koca bir şehirde bulmak iğneyle kuyu kazmak gibidir, dediğim gibi bizim burası küçücük bir ilçe, Pekinez kapı önünde bağlıyken çalındı, o gün bugündür yok, bulunamıyor.teşekkür ederim anlayışınız için
evet Bursa çok büyük bir şehir
firma çalışanları zaten ilan vermişler sahibini bulmak için ancak , sahibi bulunamazsa onu o şekilde bırakın diyecekler neredeyse.
umarım sonuş güzel olur , birçok yer ile iletişimdeyim.
evet belki de sahibi bıraktı bu pisiyi, akıbetını bılemıyoruz ki.Ben sizi anlıyorum, kaybolan bir hayvanın sahibini Bursa gibi koca bir şehirde bulmak iğneyle kuyu kazmak gibidir, dediğim gibi bizim burası küçücük bir ilçe, Pekinez kapı önünde bağlıyken çalındı, o gün bugündür yok, bulunamıyor.
Yine 2 tane sahipli av köpeği kayıp, bir kere kayboldular yurtdışından gelen birilerine sahiplendirilmek üzereyken bulundular, 2. kez kayboldular bu sefer bulunamıyorlar, evlerini bilen, akıllı köpekler, yakınlarda olsalar ya da bağlı değillerse dönerlerdi ama dönmediler, kimbilir nereye götürüldüler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?