Merhaba ben kedi sahiplenmek ıstiyorum sabah 8 aksam 18 çalışma rutinim sizce bu zor bir iş mi hem maddi hemde manevi anlamda çok fazla mi sorumluluk barındırıyor .cok fazla istiyorum ama annem o aynı senin çocuğun gibi olacak hazır mısın diyor (bekarım::)))
Sizce görüş ve önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim yardımınız için Antalyadayım iyice karar veremedim etraflıca ölçüp tartıyorumBiraz masrafi olacak haliyle. Tatile de gittim. Mutlaka mamasını verecek kumunu değiştirecek biri bulunuyor. Veterinerlik ücretleri pahali sadece. Ama var ya olağanüstü bir canlı. Doktor yerine ona harcıyorum. Sifaci. Hele antidepresana birebir. Cok yavru bir kedi alma. 6 ayi geçerse sağlıklı demektir. Şehir neresi ben yardımcı olabilirim.
Antalya'da değilim. Hayırlısı olsun.Teşekkür ederim yardımınız için Antalyadayım iyice karar veremedim etraflıca ölçüp tartıyorum
Teşekkür edwrim mesajınız için sahiplenmek istiyorum zatenBen slzl bir cana yuva olmanız için cesaretlendirmeye geldim. Tekir kedi yani sokaktan sahiplenirseniz hiç mi hiç zor olmaz niye derseniz cins kediler çok nazlı oluyor hemen hasta oluyorlar ve evde uzun süre yalnız kalamıyorlar
Tekir kediler evde 5 gün civarı yalnız kalabiliyor her odaya kum su mama koyup sabitleyin merak etmeyin bir şey olmaz (bir sitede 10 gün yapanı okudum ama ben bu riske giremezdim) bir de kısırlaştırırsanız oh mis
Sağolun teşekkür ederimAntalya'da değilim. Hayırlısı olsun.
sahiplenmek istiyorsanız yuva aradığım canlar var sevgiyle bakacak ömürlük yuva arıyorum onlar içinMerhaba ben kedi sahiplenmek ıstiyorum sabah 8 aksam 18 çalışma rutinim sizce bu zor bir iş mi hem maddi hemde manevi anlamda çok fazla mi sorumluluk barındırıyor .cok fazla istiyorum ama annem o aynı senin çocuğun gibi olacak hazır mısın diyor (bekarım::)))
Sizce görüş ve önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?