Bir kaç aydır kedi sahiplenmek istiyorduk bugün kesin karar verdik sarman yavru kedi sahiplendirmek isteyen bı aileden internetten ilanı görerek konuştuk yarın gidip alcaz 1 buçuk aylık dişi ilk önce veterinere götürüp parazit aşısını yaptircaz nelere dikkat etmeliyim hangi mama iyidir nasıl bakmalıyız iki oğlum var 15 ve 7 yaşında heyecanlı ve mutluyuz ama bir o kadarda tedirginiz yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum
Belkide kedi sahiplenerek hayatimin en guzel isini yaptim ama..
8 yildir her gece yatmadan uzatma kablolarinin dugmelerini kapatiyorum yada komple cekiyorum.yerde iplik gibi sac yumagi gibi seyler bulunmamasina dikkat ediyorum.cunku iplik yemeyi seviyorular ve bagirsak dugumlenmesinden korkuyorum.yerde poset birakmiyorum icine girip bi delikten kafasini geciriyo ve evde o sekilde kosuyo

Bi yere takilcak bisey olcak diye korkuyorum

mutfaga giriyorsa bicaklari ve yiyebilecegi yemekleri mutlaka kaldiriyorum.bardakta su birakmiyorum icmeye calisirken kirdigi oluyo bardaklari.hergun mutlaka oynayip yoruyorum buna ragmen bazen geceleri cok bagirip yaramazlik yapabiliyo.koltuklarimi yirtmasin diye tay tuyu koltuk aldim.tavsiye ederim

pencerelerimde acilmayan iki kat çıtalı sineklik var.balkonumda 3 mekanizmali acilir sineklik var. Bide gece mutlaka gece lambamiz acik.cunku bizi gordugunde kendini bi anda onumuze atip gobegini aciyo sev diye,ee biz gece tuvalete giderken uykulu oluyoruz ve gormeyip uzerine basicaz diye korkuyoruz.
Tatile giderken 3 gun dayaniyo.her yere ayri ayri su ve yemek birakiyoruz.3 gunden fazla durcaksak ya veterinerdeki otellere yada 3 gunde bir bi arkadastan rica edip birakiyoruz.
Bol bol opuyoruz sariliyoruz
bagirmamak gerek, yere kaka yapabilir kizmamak gerek bi derdi var cunku ve konusamadigi icin bu sekilde dile getirir

kucuk kedinin sizi isirdigi oyunlar cok komik ve eglenceli.ama bu kedi buyuyunce nolacak?O yuzden isirmali oyunlara kucuklukten itibaren izin vermeyin. tabi her kedinin karakteri farkli.cok kucuk alacaginiz icin yetistirmesi kolay olur.aklima ne geldiyse yazdim walla