Bekletmeden hemen bir hayvan hastanesine gidin orası güzel ilgileniyorÖncelikle lütfen konum tasinmasin. En azından bir süre. Arkadaşlar Ankara'da kedim var. 2 3 ay önce denge kaybi yaşadı boynu büküldü. Veyerinerimiz ilgilendi sağolsun 1 hafta sonra geçti.
Şimdi genel kontrol için testler istedi fip pozitif.
Benzer şeyler yaşayanlar lütfen yardımcı olsun neler yapabilirim
Oradaydik bugün avcilar hayvan Hastanesi'nde ama çok olumlu konusmadilarBekletmeden hemen bir hayvan hastanesine gidin orası güzel ilgileniyor
Ah kıyamam yaa inşallah iyi olurOradaydik bugün avcilar hayvan Hastanesi'nde ama çok olumlu konusmadilar
Yazdım kendilerine umarım bizde kurtuluruzİnstagramda puskulkusacaklı diye bir hesap var fipli kedisi var kızın onu takip edip danışın.
Dua edin lütfenAh kıyamam yaa inşallah iyi olur
Geçmiş olsun umarım çabuk toparlar..FIP gelişmiş mi yoksa corona testi mı pozitif çıktı bilgi verdiler mi?.corona taşıyan her kedide illa FİPe dönüşecek diye bir kaide yok.teşhis koyulamayan haslıklara corona testi de pozitifse direk FIP diyebiliyorlar..sadece kontrol için mi götürmüştünüz eğerki genel durumu iyiyse şikayeti yoksa canınızı sıkmayın çünkü Fip olsa farketmemeniz imkansız.Öncelikle lütfen konum tasinmasin. En azından bir süre. Arkadaşlar Ankara'da kedim var. 2 3 ay önce denge kaybi yaşadı boynu büküldü. Veyerinerimiz ilgilendi sağolsun 1 hafta sonra geçti.
Fib maalesef bir gençlik hastalığı ve akıbeti belli siz mümkün mertebe onun hayatını kolaylaştırmaya bakın...Öncelikle lütfen konum tasinmasin. En azından bir süre. Arkadaşlar Ankara'da kedim var. 2 3 ay önce denge kaybi yaşadı boynu büküldü. Veyerinerimiz ilgilendi sağolsun 1 hafta sonra geçti.
Veterinerlik fakultesinde Ekrem bey var..cok bilgili ve iyi biri tavsiye ederim kesinlikleÖncelikle lütfen konum tasinmasin. En azından bir süre. Arkadaşlar Ankara'da kedim var. 2 3 ay önce denge kaybi yaşadı boynu büküldü. Veyerinerimiz ilgilendi sağolsun 1 hafta sonra geçti.
Fcov Ab pozitifGeçmiş olsun umarım çabuk toparlar..FIP gelişmiş mi yoksa corona testi mı pozitif çıktı bilgi verdiler mi?.corona taşıyan her kedide illa FİPe dönüşecek diye bir kaide yok.teşhis koyulamayan haslıklara corona testi de pozitifse direk FIP diyebiliyorlar..sadece kontrol için mi götürmüştünüz eğerki genel durumu iyiyse şikayeti yoksa canınızı sıkmayın çünkü Fip olsa farketmemeniz imkansız.
Kuru mama keyifsiz yiyor ama ıslak mama gayet iştahlı bu arada ateş yokBircok kedide corona pozitiftir.Mutasyano ugrayip fib e ceviriyor corona kedilerde.Kuru fib ise yasatabiliyorlar kediyi ancak ıslak fib ten kacis yok.islsk fibin tedavisi de yok..Eger islak fib ise iyice danisin veterinerinize ve serumla ilacla yormayin hayvani.Benim tavsiyem uyutun kediyi igne ile cunku ilerleyen gunlerde acilari dayanilmaz bir hal alacak maalesef...Ates var mi kedinizde ve istah azalması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?