Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim veterinerim bu ilaci kesinlikle onermedi hormonlari bozuyormus ve cok zararliymis...Laroksil diye bir ilaç var 10 mg kedim azdığında veteriner sehir dışındaydı başkada güvendiğim veteriner yoktu oturduğum yerde .. Adam telefonda bu ilactan 1 tane yutturun sakinleşir demişti hakikaten sakinleşti yaklaşık 12 saat etki ediyor .. Ama ben sadece 1 gece kullandım ertesi gün öğlen veteriner geldi götürdüm kısırlaştırdım .. Sizde bir veterinere danışın ok derse nöbetçi eczaneden alın recetesiz zaten ..
Sadece 1 gece kullandım zaten .. Dediğim gbi benim veterinerim verdiBenim veterinerim bu ilaci kesinlikle onermedi hormonlari bozuyormus ve cok zararliymis...
Yok daha anne olamadi olursa yavrularina bakacak durumda degilim zaten o yuzden kisirlastirmam lazimYapacağınız pek bir şey yok. Kısırlaştırana kadar o sesi çıkaracak ne yazık ki.
Anne oldu mu?
Nerden baksan 1 ay tekrar kizginliga girermi ki yavrum nasil bagiriyor erkek kediler apartmanin kapisinda toplasmis tecavuzcu coskun gibiYapacak bir sey yok Melo... Once kizginligin gecmesini bekleyeceksin. O bittikten sonra da 20 gun kadar rahimin toparlanmasini. Cunku bu donemde rahim peltelesiyormus ameliyat riskli ic kanama durdurulamama vs... Ben de 2ay once yasadim bu sureci. İlgisini dagitmaya calistim hep oyun oynadim. Ama bagiracak yine de. Yapacak pek bir sey yok.
Depresyon ilaci degil mi o pasifflira daha az zararli ben onu deniyim uyur biraz en azindan of cok kotuyum ya benim minim kuzum buyuduLaroksil diye bir ilaç var 10 mg kedim azdığında veteriner sehir dışındaydı başkada güvendiğim veteriner yoktu oturduğum yerde .. Adam telefonda bu ilactan 1 tane yutturun sakinleşir demişti hakikaten sakinleşti yaklaşık 12 saat etki ediyor .. Ama ben sadece 1 gece kullandım ertesi gün öğlen veteriner geldi götürdüm kısırlaştırdım .. Sizde bir veterinere danışın ok derse nöbetçi eczaneden alın recetesiz zaten ..
Doğum yapmadan kısırlaştırmazlar. Benim kedimi kısırlaştırmamıştı veterinerimiz doğum yapana kadar.Yok daha anne olamadi olursa yavrularina bakacak durumda degilim zaten o yuzden kisirlastirmam lazim
Benimki girmedi, tamamen bagirmlari gecmiyor zaten azaliyor sadece kizginligi gecince. Poposunu havaya dikmeyi ve her onune gelenin ayagina yatip poposunu kaldirmayi kesiyor. 4gun ile 1 hafta kadar surer bu durum 20 gun de bekleme 1 ay. Aci cekmiyormus bu sekilde sakin uzulme tamam mi bu dogal bir surec.Nerden baksan 1 ay tekrar kizginliga girermi ki yavrum nasil bagiriyor erkek kediler apartmanin kapisinda toplasmis tecavuzcu coskun gibi
Benim kedim dogum yapmadi ama kisirlastirildi :\Doğum yapmadan kısırlaştırmazlar. Benim kedimi kısırlaştırmamıştı veterinerimiz doğum yapana kadar.
Veterinere sormadan vermeyin bence , bende sadece 1 gece verdim çünkü komşular kapıya dayandı o panikle veterineri aradım işte çare yok mu ne yapabiliriz diye , nöbetçi eczaneden almıştık ..Depresyon ilaci degil mi o pasifflira daha az zararli ben onu deniyim uyur biraz en azindan of cok kotuyum ya benim minim kuzum buyudu
O zaman ben yanlış biliyorum, yanıltmış olmayayım. 5 yıl öncesinden bahsediyorum, mutlaka gelişme olmuştur. Özellikle doğum yapmasını beklemişti ki kendisine çok güveniriz.Benim kedim dogum yapmadi ama kisirlastirildi :\
Vucudu kasiliyor hep popo havada birde sivi salgiliyor yavrum benim minigim sevdirmiyor kendini ben hoplayip ziplayan kizimi ozledimBenimki girmedi, tamamen bagirmlari gecmiyor zaten azaliyor sadece kizginligi gecince. Poposunu havaya dikmeyi ve her onune gelenin ayagina yatip poposunu kaldirmayi kesiyor. 4gun ile 1 hafta kadar surer bu durum 20 gun de bekleme 1 ay. Aci cekmiyormus bu sekilde sakin uzulme tamam mi bu dogal bir surec.
Burda veterinerler malesef ucuk fiyatlara islem yapiyorlar hekimden ziyade ticarethane belediyeye goturucem yada istanbul fakultesi hayvan hastanesi en azindan ticari kaygilari olmadigi icin daha guvenilir geliyor bana ben de bir kac forumda okudum pasiflorayi bende kullaniyordum %100 bitkisel oldugu icin zarar vermez az once icirdim sakin sakin oyun oynamaya basladi bagirmiyor kasilmasi azaldiKedim var ama erkek ve kısır :) ama kedi sahibi gruplarinda okudugum kadariyla cok darda kalinca passiflora veriyorlar, yine de veterinere danismadan kullanmayin, duzenli goturdugunuz veterineri yok mu telefonda sorsaniz? Herhangi birine bile sorsaniz yardimci olurlar aslinda.
Burda veterinerler malesef ucuk fiyatlara islem yapiyorlar hekimden ziyade ticarethane belediyeye goturucem yada istanbul fakultesi hayvan hastanesi en azindan ticari kaygilari olmadigi icin daha guvenilir geliyor bana ben de bir kac forumda okudum pasiflorayi bende kullaniyordum %100 bitkisel oldugu icin zarar vermez az once icirdim sakin sakin oyun oynamaya basladi bagirmiyor kasilmasi azaldi
Burda veterinerler malesef ucuk fiyatlara islem yapiyorlar hekimden ziyade ticarethane belediyeye goturucem yada istanbul fakultesi hayvan hastanesi en azindan ticari kaygilari olmadigi icin daha guvenilir geliyor bana ben de bir kac forumda okudum pasiflorayi bende kullaniyordum %100 bitkisel oldugu icin zarar vermez az once icirdim sakin sakin oyun oynamaya basladi bagirmiyor kasilmasi azaldi