ah canım oynamıyor işte..hep bizim yanımızda olmak istiyor..yanımızda durunca da yatakta hoplayıp zıplıyor rahat durmuyor..büyüyünce düzelir mi acaba?..Oyun çocuğu o daha çok normal...
Gece başka odada yatırın, etrafta oyuncakları olsun, gece lambası yansın. Uyur uyanır oynar o orda kendi kendine.
zaten eve geldikten sonra bütün ilgimiz onun üstünde..tam ilgi arsızı oldu..valla ben razıyım ama komşular rahatsız olacak diye çekiniyorum..Daha cok minik ,eve geldiginizde aksam bol bol oyun oynamasini yorulmasini saglayin ve iyice doysun,oyuncaklari olsun kendi kendine oynamayi ogrenir,
3 tane kedim var ,gece uyanip oynarlar zamanla sesine alisiyorsunuz,kendisi oynamay ogreniyor
hemde nasıl oyuncu bir görseniz..Kedinizin karakteri bu , oyuncu bir kedi sanırım
Kediler geceleri pek uyumazlar.
Değişeceğini pek sanmıyorum
çok tatlı ablası bir görsen:))Oyyy kıyamam ne tatlıdır o şimdi :)
bizimki de tam aksi:)hemde nasıl oyuncu bir görseniz..
malesef gündüzleri evde yokuz..beşe doğru geliyorum eve..gelir gelmezde oynamaya başlıyorum..zaten kızım ve arkadaşı fazlasıyla yoruyorlar onu..Gündüzleri biraz fazla oynayın :) Çünkü nasıl desem oyun onların ihtiyacı, bir şekilde ihtiyaç gidermek zorundalar gece değilde gündüz enerji harcasınlar. :) Ama yinede gece yanınıza gelebilir ama o kadar rahatsız etmez. :) Çok tatlı. :)
iki aylık dünya tatlısı minnoş sahiplendik.ilk kez kedimiz oldu çok tecrübeli değilim kedi bakımı konusunda.herşeyimiz iyi hoş ama gece uyumuyor..sabah üçte ayaktayız..bizimle oynamak istiyor..geliyor yanımıza yatakta dört dönüyor tepiniyor..elinizi yüzümüzü yalıyor..mümkün değil uyutmuyor bizi..odadan çıkarıp kapıyı kapatsak ortalığı yıkıyor miyavlayarak yanımıza gelmek için.napıcam bu konuda bilemedim..bütün kediler böyle desem kedisi olan kimseden böyle birşey duymadım..günlerdir uyukusuzum..kızımla eşim uyanmasın diye alıp salona geçiyorum ama bu sefer ben uyuyamıyorum..nasıl düzeltebilirim bu durumu bilgisi olan varsa çok dua edicem:))
kıyamam çok usluymuş sizinki..bizimki çok fena..sürekli hoplayıp zıplıyor..gündüzleri sorun yok bolca oynatıyoruz ama geceleri napıcam işte..günlerdir üçte uyanıyorum..bizimki de tam aksi:)
oyun oynasın dıye yapmadığimiz sey, almadıgımız oyuncak kalmadı ama oyunu sevmıyor hiç
bizim evımıze gelsenız kedımız oldugunu anlamazsınız
bizimki de hıc ses cıkartmıyor , biz de oyuncu kedılere ozenıyoruz
bizimkinin gece cıkardıgı tek ses mama tıkırtııs, kum kabını eşelemesi ya da tüylerını yalarken ağzından gelen sestir:)
zamanla sesine alısacaksınız:)kıyamam çok usluymuş sizinki..bizimki çok fena..sürekli hoplayıp zıplıyor..gündüzleri sorun yok bolca oynatıyoruz ama geceleri napıcam işte..günlerdir üçte uyanıyorum..
inşalşah dediğiniz gibi olur..neler denedim sarılıyorum okşuyorum uyutmaya çalışıyorum oyuncaklar veriyorum bana mısın demiyor..illa yatağa tırmanıp yatağın üstünde gezinecek başka türlü hiçbirşey kesmiyor yaramazı..Nasil ki insanlarin cocuklarin karakteri farkli farkliysa onlarinda oyle cok kedi baktim ama hic boylesine denk gelmedim gece en fazla uyurken kucagima hirer benimle uyurlardi
Isterseniz sevecegi bi oyuncak edinin geceleri onu verin mesela bi kedimiz vardi bi su sisesinin kapagiyla sıkilmadan yarim saat 1 saat oynadigini bilirim
Yada sevdigi birsey varsa onu saklayip geceleri verin oyalansin diye ana zamanla onunda duzene alisacagini dusunuyorum zaten kedilerinde buyudukce olgunlasip oyundan sikildigini dudunenlerdenim merak etmeyin hep boyle gitmez
zamanla sesine alısacaksınız:)
ses olsa tek sıkıntı razıyım ama yatakta üzerimizde hoplayıp zıplıyor..birde gurulduyor bayaa sesli şekilde..bizde uyuyamıyoruz..inşallah alışırızzamanla sesine alısacaksınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?