Konuyu okuyunca inanın çok güldüm öleki lafta hayvansever bi toplumuz kürke hayır die bi taraflarımızı yırtıoruz ama evde evcil beslemeye geldi mi bin türlü bahanemiz var yok kist yok günah vs..
Evimde 3 köepğim var üçüyle beraber uyuyorum hergün tüylerini yutma olasılığımı dile getirmiorum bile:)) Ve Toxoplasma ya da kist dienlere kocaman kahkahalar savuruyorum, lütfen artık saçmalamayalım bu hastalığın aşısı var arkadaşlar..
Ewt böle bi hastalık var ve bilindiği üzere evcil besleyen hamile bayanlarda toxoplasması pozitif çıkmışsa ztn hastalığa bağışıklığı oluor negatifse kesinlikle çiğ etten uzak durulması tavsiye edilior..
Barf dieti her ne kadar övülsede ben bu diete sırf toxoplasması ve de echinococus sebebiyle karşıyım, kediniz evinizde yaşıor ise aşıları, iç-dış paraziti geciktirilmeden tamamlanıor üstüne sizler hamile kalıp aşınızı oluorsanız neden yavrucaklarımızı sokağa salalım onlar can deil mi?
Günah, hijyen dien beyin hücrelerinden yoksun kimselerin çoğu merhamet die övünüolarlar bir hayvanın yağmur altında titreyerek uyumaya çabalması hangi merhametin göstergesi? Hayvanlarımızı sahip çıkalım çünkü sokaktaki her tiksinerek baktığımız can taşıor en öenmlisi bu değil mi???
Arkadaşım bu konuda çok doluyum senin konuda dökülüverdim kusuruma bakmazsın artık, sen sağlık konusunda petinden eminsen içini ferah tut konuşanlarada kocaman hahaa çek şimdi onlara inat gidip bebeklerimi kocaman kocaman öpeceğim ohhhh miss gibi kokuolardır:)))))))