kedi

incesaz3506

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
1.751
3.026
34
Merhabalar sokakta çocuklar yavru bir kediye resmen işkence yapıyorlardı bende aldım şimdi çatıda. Çatımız beton ama ustu kapalı. Gözleri açık yeni doğmuş değil. Sutle suyu karıştırdım. Annemler eve almama izin vermiyor. Çatıda baksam sorun olur mu kedi için ne yemek vermemi onerirsiniz bu ay mama alacak param yok evde olduğum için harçlık alamıyorum ama eylülde yaş mama ve kuru mama alacağım. Babam buyuyunce kışın eve alırım dedi. Yalnız çatıda yaşayabilir mi ne yapayım yardımmm

çatıda yaşayabilir tabiki sokakta olmasından çok daha iyidir. ton balığına bayılırlar :) ama hesap yaptığında mamadan daha pahalıya gelir. evde pişen yemeklerin suyuna ekmek içi ufalayabilirsin.

Teşekkürler hayvanları çok severim ama bu güne kadar tecrübem olmadı sokak hayvanlarını beslemek dışında. Küçük olduğu için kabız yada ishal olmasından korkuyorum. Çatı aslında evimizden serin bize göre ustu kapalı ama bilemedim suyu ve sutu var pek dokunmadı.

İlk zamanlar yemeyebilir ama siz yine de tazeleyin sürekli maması olsun önünden, elbet yiyecek. Minik mi? Çok minikse tuvaleti için ıslak pamukla totosuna dokundurmanız lazım yapması için.. Kuru mama alacaksanız lütfen marketlerden satın almayın, çok zararlı..

Teşekkürler hayvanları çok severim ama bu güne kadar tecrübem olmadı sokak hayvanlarını beslemek dışında. Küçük olduğu için kabız yada ishal olmasından korkuyorum. Çatı aslında evimizden serin bize göre ustu kapalı ama bilemedim suyu ve sutu var pek dokunmadı.
2/3 su bardağı süt, 1/3 su bardağı su, yarım çay kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığına yakın pirinç unu, yarım çay kaşığı zeytinyağı köpürene kadar karıştıra karıştıra pişirilir, ocaktan indikten sonra çok az parmağımızın ucuyla da tuz kat ve ılımasını bekle
günde bir kerede içirmeden önce biberonun içine 1 cc çiğ yumurta sarısı karıştır
ve ayrıca ıslak pamukla genıtal bolgeyı ovarak tuvalet yapmasını saglamalısın.
kolay gelsın

2/3 su bardağı süt, 1/3 su bardağı su, yarım çay kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığına yakın pirinç unu, yarım çay kaşığı zeytinyağı köpürene kadar karıştıra karıştıra pişirilir, ocaktan indikten sonra çok az parmağımızın ucuyla da tuz kat ve ılımasını bekle
günde bir kerede içirmeden önce biberonun içine 1 cc çiğ yumurta sarısı karıştır
ve ayrıca ıslak pamukla genıtal bolgeyı ovarak tuvalet yapmasını saglamalısın.
kolay gelsın
Çiğ besinler parazit yapabileceğinden uygun değil diye biliyorum.

bu sekılde cok kedı baktıgım gıbı ozellıkle veterıner hekım bır abımız tembıhlemıstı.Ben daha sonraları bunun yerıne toz bebek mamalarından yedırerek bakmıstım
Yumurtanın sarısının faydalı olduğunu okumuştum daha evvel ama kesinlikle çiğ vermeyin yazıyordu, o yüzden aklıma takıldı.

WP_20150812_19_49_04_Pro.jpg

Tuvaletini yapabilecek boyuttamı pamukla ovdimaya çalıştım ama durmuyor yapamıyorum

Eki Görüntüle 1604695

Tuvaletini yapabilecek boyuttamı pamukla ovdimaya çalıştım ama durmuyor yapamıyorum
RESIM aldatıcı olabılıyor gercı ama sankı buyuk cokda yavru degılmıs gıbı.Gozlemleyın bakalım tuvaletını yapmıs mı hıc.yapmadıysa catlayabılır zehırlenerek olebılır cunku
kafasından bır elınızle tutup dızlerınızın arasına govdesını sıkıstırırarak genıtal bolgeye ılık ıslak pamukla ovalayın

Çok teşekkürler herkese çok çokkkk
Deneyeceğim pamukla umarım olur
dogru hareketı yaptıgınız an ufak tuvaletını yapmaya baslayacak.buyuk tuvaletını yaptıktan sonra mamanın ıcıne ılave ettıgın zeytınyagını Ilave etme. benım tecrubelerıme gore bahsettıgım mama bırkac hafta ıdare ettıkten sonra ıshal vs olmaması ıcın mecburen mamaya gecmek mama almak gerekıyor .Ama dedıgım gıbı sankı bu cok da yavru yenı dogmus gıbı de degıl.Bu donem bıraz sıkıntılı donem ayı atlattıktan sonra bu kadar teferruatlı bakıma ıhtıyac duymayabılır.Ama bu zamanları onemlı
bahsetmeye calıstıgım sey bu mamayı cok fazla vermeyın eger aydan kucukse.mumkunu varsa kedıler ıcın kıtymılk gıbı bır adı vardı toz olarak satılan onlardan almanız daha faydalı en azından ıshal vs olmuyorlar.
pamuk ılık olsun buaradaa

dogru hareketı yaptıgınız an ufak tuvaletını yapmaya baslayacak.buyuk tuvaletını yaptıktan sonra mamanın ıcıne ılave ettıgın zeytınyagını Ilave etme. benım tecrubelerıme gore bahsettıgım mama bırkac hafta ıdare ettıkten sonra ıshal vs olmaması ıcın mecburen mamaya gecmek mama almak gerekıyor .Ama dedıgım gıbı sankı bu cok da yavru yenı dogmus gıbı de degıl.Bu donem bıraz sıkıntılı donem ayı atlattıktan sonra bu kadar teferruatlı bakıma ıhtıyac duymayabılır.Ama bu zamanları onemlı
bahsetmeye calıstıgım sey bu mamayı cok fazla vermeyın eger aydan kucukse.mumkunu varsa kedıler ıcın kıtymılk gıbı bır adı vardı toz olarak satılan onlardan almanız daha faydalı en azından ıshal vs olmuyorlar.
pamuk ılık olsun buaradaa

Teşekkürler şimdi sutlu-sulu ekmek içi yedi biraz yemeği ve tuvaleti deneyeceğim sağolun

X