kedi

thenovaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
89
8
16
Apartmanda oturuyoruz kapıda da kedilerimiz var su yemek verdigimiz hayvanlar haliyle bahçede durup yanımıza geliyorlar.Biz çok seviyoruz hayvanları abim en çok ilgilenir.Sorun su apartmanakiler nefretle bakıp igrenç davranıyolar hayvanlara.Hem apartman kapısını açık bırakıp iceri giriyor diyede tekmeliyorlar yavru kediyi.Hele biri okumuşta adam olamamış derler o tip nefret ediyorum ne istiyor masum kediden hayvancagz butun gtn hastaydı kıpır kıpır ustumden inmeyen kedi gozunu açamadı kına yaksınlar ne istiyorlar ne gunahı var hayvanin Allah bin beterini yaşatır inşallah (kiracıyiz eve alamyruz yoksa alirsanz çıkın diyorlar evden)

Aman Aman beddua etme sakin.
Siz onlara mahallede yer yapın güzel besleyin orda.
Ayrıca öyle davrananlari uyarın. Gerekirse bağırın. Pislikler..

Onları başka bir yere alıştırabilir ve yine beslemeye devam edebilirsiniz. Sonuçta herkes bir değil, bazıları hoşlanmayabilir

başlarına gelsin inşallah...
kedi evi düşünür müsünüz?

Aman Aman beddua etme sakin.
Siz onlara mahallede yer yapın güzel besleyin orda.
Ayrıca öyle davrananlari uyarın. Gerekirse bağırın. Pislikler..
Etmemek elde degil nasıl davrandıklarını gorseniz hayvancagz bahcede gozumun onunde resmen yaşam savası veriyor adam dmeye dilim varmayan şahs okadar bos yol varken dibinden gecip iteliyo kaç kere ddik insanlık yol Allah o tekmelerin beterini yasatsın sınirden agliyorum

Onları başka bir yere alıştırabilir ve yine beslemeye devam edebilirsiniz. Sonuçta herkes bir değil, bazıları hoşlanmayabilir
Oyle bi alan yokki gecen komşunun kopege zehir vermş biri kim oldugunuda bilmyoruz hayvan incecik kaldı allahtan kurtuldu

Yaklaşık 6 hafta önce sokakta 4 kedi yavrusu ufacık lar birde kapkara hepside yuruyemiyor lar o kadar bebek yani.Anneyi araba ezmis 4 kardeş kalmis yapayalnız bir tanesine kanım kaynadi aldım getirdim eve 5 yaşındaki oğlum sürekli kedi istiyordu.Esim aksam geldi yavruyu gördü ve bu kedi yarin burada olmayacak dedi !bende olacak dedim biraz tartıştık tabi .Oğlum yavrunun adini kömür verdi büyüdü biraz ve cokkkkkk tatlı sevimli cana yakın bizim kömürü muz. Ben hep sunu söylerim hayvanlara iyi davranmayan onları sevmeyen canına kıyan kişiler insanlara da aynini yapar . ALLAH YARDIMCINIZ olsun kardeş.....

Böyle merhametsiz insanlar heryerde var malesef,benzer şeyleri yaşıyoruz..
Hasta olanın neyi varmış bu arada veterinere getirdiniz mi?

Amin, ne kadar beddua etsek az o tür insanlara dilerim cennet yüzü göremezler Allah bin beter bu dünyada sorar hesabını, madem istemiyorlar kedileri alıştırmayın oraya, yer bulun onlara sahiplendirin ya da güvenli bir yere bırakın , yemek verdiğiniz sürece tekme yiyecek kafalarına , önce veterinere götürüp hastalığına baktırınn büyük sevap , emin olun Allah başka yerden veriyor mükafatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…