Kedicigim melek oldu

Nisan

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
300
90
318
Merhaba;
Belki bana güleceksiniz ama dün henüz 4 aylık kedimin üstünden araba geçti ve gözümün önünde can cekiserek öldü .Aglamaktan helak oldum.işin garibi asıl annesine bakiyodum ve 1 ay önce ben yokken annesine araba carpmis öldü haberi geldi. Çok uzulmustum. Ölmeden önce doğurduğu bütün yavrularını yuvalandirmistim.dünkü ölen minigim verdiğim aile tarafından haberim yokken geri getirilmis.Bırakıp gitmişler. Ertesi gün arabanın altında bizi beklerken buldum ve cok sevinmistim. Annesinin boşluğunu doldurmustu. Ama o da aynı kaderi paylaştı. 2 dk önce kucağıma gelip simarikliklar yapan yaramaz kızım bi baktım yolun ortasında zıplayıp duruyo. Biseylerle oynuyor olsun diye dua ederek geçtim 3 adımda yanına ama kafasından ağzından kan geliyo ve can cekisiyodu.çok üzüldüm çok. Etrafimdaki herkes o kadar aglamama şaşırdı belki de komik geldi.En çok da o ana şahit olmak ve bişey yapamamak mahvetti beni.Paylaşmak istedim. ..
Allahım evladını yakınını kaybedenlere sabır versin.

Allah sabır versin :/ Ah bu trafik nice insanları hayvanlari öldürdü :((

ben cok uzulurum benımde kedım var ... cok hassasımdır boyle konularda ıcım cok acır
cok cok uzuldumm :(

Komik gelenler aynada kendine baksın ona gülsün..Benim de baktığım kedim araba çarptı öldü.Ellerimle gömdüm.Bu duyguyu yaşamayan bilmez.Kimse de bunun için dalga geçme hakkına sahip değil..Ben 2 yıl önce kuşumu kaybettim ve hala duygulanıp ağladığım zamanlar vardır..Bize gülenlere de Allah bu sevgiyi tattırsın..Onlar da birer canlı ve evin halkından biri gibi oluyor..Başın sağolsun

Iki köpeğim vardı evimiz müstakilken köpeğime araba çarptığında günlerce ağladım can çekişirken görmek çok feci bir şey ogun den beri Allah im sen hiç bir canlının sebebi etme diye dua ediyorum hala ağlarım aklıma geldikçe üstünden çok uzun bir zaman geçmesine rağmen. Hayvanlar en iyi dosttur ama insanlar çok dikkatsiz ,benciliz yaşam alanı bırakmıyoruz hiç bir canlıya sanki dünya bizim sadece
çok üzüldüm kedinize

Merhaba;
Belki bana güleceksiniz ama dün henüz 4 aylık kedimin üstünden araba geçti ve gözümün önünde can cekiserek öldü .Aglamaktan helak oldum.işin garibi asıl annesine bakiyodum ve 1 ay önce ben yokken annesine araba carpmis öldü haberi geldi. Çok uzulmustum. Ölmeden önce doğurduğu bütün yavrularını yuvalandirmistim.dünkü ölen minigim verdiğim aile tarafından haberim yokken geri getirilmis.Bırakıp gitmişler. Ertesi gün arabanın altında bizi beklerken buldum ve cok sevinmistim. Annesinin boşluğunu doldurmustu. Ama o da aynı kaderi paylaştı. 2 dk önce kucağıma gelip simarikliklar yapan yaramaz kızım bi baktım yolun ortasında zıplayıp duruyo. Biseylerle oynuyor olsun diye dua ederek geçtim 3 adımda yanına ama kafasından ağzından kan geliyo ve can cekisiyodu.çok üzüldüm çok. Etrafimdaki herkes o kadar aglamama şaşırdı belki de komik geldi.En çok da o ana şahit olmak ve bişey yapamamak mahvetti beni.Paylaşmak istedim. ..
cok üzüldüm ama neden daha güvenli bir yere almadın hayvancagızı?

Bana kedini arada bir sal diyorlar, hava alsinmis, ayaklari toprak gorsunmus. Disarisi onlar icin cehennem gibi, hele arabalarin umurunda degil.

Cok uzuldum ya. Allah o ara sokaklarda bike ralli yapan soforleri bildigi gibi yapsin.

sevginin ne oldugunu bilmeyenlere komik gelir zaten.
seni cok iyi anliyorum sabirlar diliyorum.

Kıyamam kediye ya ben onu eve alır dışarıya asla salmazdım , araba çarpıcagını bilmek için kahin olmaya gerek yok, neden sokaktaydı minicik kedi keşke eve alsaydınız benim kedim koca esek kadar oldu yıne de salmıyorum tek başına sokaga benim gözetimimde çıkıyor.

bunun nesi komik gülecek ne var bunda? içinde merhamet duygusu olmayan anlamaz tabi.
benim de bi köpeğim var. geçen gün tam ben kapıyı kapatacakken o da fırlamış dışarı çıkmaya çalışıyormuş, görmedim kafası kapıya sıkıştı, ben kapıyı kapatamayınca baktım aşağı yavrum orda.

halbuki taa salonun bi ucundaydı oyun oynuyordu sen ne ara geldin oraya.. nasıl ağladı nasıl bağırdı çırpındı resmen 2-3 dakika acısından. önce dokunmak istemedim acısı geçene kadar, oturdum ağladım dayanamayıp. sonra o sakinleşince aldım saatlerce sevdim kucağımdan indirmedim. ama hala suçluluk duygum geçmedi :anne::KK42:

Merhaba;
Asla komik degil ve cok ciddi bir kayip. Basin sag olsun.
Kediler insanlara en yakin varliklardandir. Kedilerin ilkel insanlara medeniyet ogrettikleri antropologlar tarafindan arastiriliyor. Insan-kedi iliskilerinde cok derin psikolojik boyutlar rol almakta.
Kedinizi kaybetmek kendinizi kaybetmektir.
Bir kedi de biz kaybettik Mart ayinda.
Evde yasadigimiz matemin boyutunu anlatmama gerek yok.
Lutfen, hemen bir toren duzenleyin. Bu kediniz ve sizin icin ozel bir anma toreni olmali. Mateminizi bu sekilde ifade etmeniz kabul surecenizde yardim edecektir.
Onu kaybetmediniz o hala sizinle yasiyor. Su kisacik omrunde yarattigi izlenim omur boyu size eslik edecek, hayatinizi yonlendirecektir.
Bir kedi her zaman dogrudur. Insan kedilerin asaleti karsisinda utansc duyarlar. Bu gayet normeldir. Iste kediler bizi bu sekilde medenilestirdiler.
Onun sevgisini yasadiginiz icin cok sanslisiniz. Onu dusunun ve gozyaslarinizin dusmesine engel olmayin. Arada sirada hatirlayip aglarsaniz kendinize asla engel olmayin. O gercek sevgidir. cok sanslisiniz.
Basiniz sag olsun.

cok üzüldüm ama neden daha güvenli bir yere almadın hayvancagızı?

Başınız sağolsun:KK43: yavrular çevredeki tehlikeleri pek bilmiyor, bir süre korunmaya ihtiyaçları oluyor, evin içinde bakma imkanınız yok muydu?

Kıyamam kediye ya ben onu eve alır dışarıya asla salmazdım , araba çarpıcagını bilmek için kahin olmaya gerek yok, neden sokaktaydı minicik kedi keşke eve alsaydınız benim kedim koca esek kadar oldu yıne de salmıyorum tek başına sokaga benim gözetimimde çıkıyor.
İşyeri kendimizin,evimiz de çok yakın. Günün çoğu dükkanda geçiyor. Yatmaya eve geliyoruz desem yalan olmaz.Zaten ofis koltuğunun biri onundu. Hırkam üstünde benim kokumla uyuyodu.cumartesi ortalık sakin gelen müşteri bile yoktu. Dışarı çıkmak istedi. Sıkıldı içerde kapı hep kapalı o geldiğinden beri zaten.Hadi dedim böyle sakin günde de hapis olmasın. Yanımda terzi var gider ona kendini sevdirir birde kumaş parçası kapar gelir saatlerce onla oynardi. Kapı sürekli kapalı olunca inatla dışarı çıkmak istiyo cezbetmesin dedim kapıdan bakıyorum ama. Bi ara içeri girdim çıktım göremedim. Etrafa bakarken yerde zipladigini gördüm ama içim gitti.olan olmuş. Hava ruzgarliydi uçuşan biseyleri yakalamaya çalışırken yola çıkmış .Anlık tabi bu anlattıklarım.öyle bırakıp da bi saat sonra bakma değil. Yine de kendimi affedemiyorum zaten.Keşke cikarmasaydim.
2 gun once aşı olmuştuk. Kucagimdan inmedi.Uykucu minigim.Gören herkes bunu bana ver diyodu. Nazar degdi kızıma....
Hepinize teşekkür ediyorum.Acımı anlayan ,paylaşan birilerinin olduğunu bilmek iyi geldi.

Bu duruma gülen insan düsunmek bile istemem.hayvan sevmeyen insan sevmez derler.çok üzücü olmuş sizin için. Ev kedileri zaten dışardaki tehlikeyi anlayamaz garibim arabadan bile kaçmayı akıl edemeyebilir.benim de muhabbet kuşum ölmüştü günlerce ağladım sapsari bor kus limondu adi 4 yıl yaşamıştim onunla karnim burnumda veterinere cok gturdum ama kurtaramadim.hala resmine baktıgimda huzunlenirim .nick bile limon bakınız o yaşarken almıştım kk üyeliğimi.

Komik gelenler aynada kendine baksın ona gülsün..Benim de baktığım kedim araba çarptı öldü.Ellerimle gömdüm.Bu duyguyu yaşamayan bilmez.Kimse de bunun için dalga geçme hakkına sahip değil..Ben 2 yıl önce kuşumu kaybettim ve hala duygulanıp ağladığım zamanlar vardır..Bize gülenlere de Allah bu sevgiyi tattırsın..Onlar da birer canlı ve evin halkından biri gibi oluyor..Başın sağolsun

Iki köpeğim vardı evimiz müstakilken köpeğime araba çarptığında günlerce ağladım can çekişirken görmek çok feci bir şey ogun den beri Allah im sen hiç bir canlının sebebi etme diye dua ediyorum hala ağlarım aklıma geldikçe üstünden çok uzun bir zaman geçmesine rağmen. Hayvanlar en iyi dosttur ama insanlar çok dikkatsiz ,benciliz yaşam alanı bırakmıyoruz hiç bir canlıya sanki dünya bizim sadece
çok üzüldüm kedinize

Asla komik degil ve cok ciddi bir kayip. Basin sag olsun.
Kediler insanlara en yakin varliklardandir. Kedilerin ilkel insanlara medeniyet ogrettikleri antropologlar tarafindan arastiriliyor. Insan-kedi iliskilerinde cok derin psikolojik boyutlar rol almakta.
Kedinizi kaybetmek kendinizi kaybetmektir.
Bir kedi de biz kaybettik Mart ayinda.
Evde yasadigimiz matemin boyutunu anlatmama gerek yok.
Lutfen, hemen bir toren duzenleyin. Bu kediniz ve sizin icin ozel bir anma toreni olmali. Mateminizi bu sekilde ifade etmeniz kabul surecenizde yardim edecektir.
Onu kaybetmediniz o hala sizinle yasiyor. Su kisacik omrunde yarattigi izlenim omur boyu size eslik edecek, hayatinizi yonlendirecektir.
Bir kedi her zaman dogrudur. Insan kedilerin asaleti karsisinda utansc duyarlar. Bu gayet normeldir. Iste kediler bizi bu sekilde medenilestirdiler.
Onun sevgisini yasadiginiz icin cok sanslisiniz. Onu dusunun ve gozyaslarinizin dusmesine engel olmayin. Arada sirada hatirlayip aglarsaniz kendinize asla engel olmayin. O gercek sevgidir. cok sanslisiniz.
Basiniz sag olsun.
İçinizdeki boşluğu dolduracak tek bir kelime yok biliyorum .Sizlerin de başınız sağolsun.
Dükkana gitmek istemiyorum. Sabah temizliğini beraber yapardık. Ben supururken o da fircayi yakalamak için taklalar atardı. Saat 11 dedimi uyku gelir ,kucağıma yatmak ister ,ben musait degilsem masamin üstünde ajandanin ortasına oturup beklerdi.
Pembe burunlum. Pinky im.Çok Üzgünüm. Seni çok özlüyorum. Caninin acidigini düşündükçe kahroluyorum.Umarım annene kavuşmuş çok mutlusundur.insanoğlu sizi yasatamadi....

Birazcık ihmal var. Bende kedimi disari saliyordum ama basindan ayrilmiyordum icerde isim varsa kedimide aliyordum yanima. Simdi koca kız oldu hala salıp iceri gitmem bian bile. Evin onü bahce olmasina ragmen. Boyle seyler anlik olur zaten. Keske dikkat etseydiniz. Üzüntünüzü anlıyorum umarim bir daha ayni seyi yasamassiniz.

Birazcık ihmal var. Bende kedimi disari saliyordum ama basindan ayrilmiyordum icerde isim varsa kedimide aliyordum yanima. Simdi koca kız oldu hala salıp iceri gitmem bian bile. Evin onü bahce olmasina ragmen. Boyle seyler anlik olur zaten. Keske dikkat etseydiniz. Üzüntünüzü anlıyorum umarim bir daha ayni seyi yasamassiniz.
Haklısınız. Bi daha olmayacak. Sahiplenmeyecegim.elimden geldiğince sokakta yardimlarina kosarim. ...

Back
X