Kedicigim melek oldu

Benim de kapı önünde sürekli beslediğim bir kedim var .Adı doğalgaz (Doğalgaz kutusunun üstünde oturur o sebeble adı bu) 4 gündür camdan baktığımda göremediğim için kahroldum. Gülmekte neymiş neticede onlarda can taşıyorlar. Ona koyduğum yemi suyu diğer kedilerde yiyor. Herkes kısmetini yer bu dünya da. Sevmeyen insanlar da olabilir ama onlara zarar verme hakkını vermez kimsye. Kaldı ki insandan her canlıya gelen zarar hiçbir haycandan gelmez canını yakmadığınız sürece. Geçmiş olsun. Allah önce vicdan versin. Ezdikten sonra , vurduktan sonra kaçıp giden yaratıklara

Of çok üzüldüm :( hiç dayanamıyorum hayvanların ölmesine eziyet çekmesine. sizin suçunuz değil insanlar dikkatsiz. hele trafikte nasıl ezip geçiyorlar anlamıyorum

Cok uzuldum cok.Yolda ezilen gordugumde basliyorum aglamaya insan uzulmez mi...

Keşke sokağa bırakmasaydınız kedinizi. Maalesef sokaklar onlar için çok tehlikeli. Benim de üç kedim var belki evde sıkılıyorlardır bilemem ama asla bahçeye falan indirmeyi düşünmem gerçekten çok tehlikeli onlar için.

Neden acın komik gelsin? O da bir can taşıyor. Ben evimde kedi köpek bakmıyorum ama ben de olsam kahrolurdum o halde görünce. Allah sabır versin sana.

bu konuya gülen vicdansızdır. net. kedi de besledim kuş da. bi kere onlar aile ferdi gibi oluyolar zaman geçtikçe. bide kedileri dışarda en azından tasmasını takmak ya da kapıyı kapatmak gerekiyor. evde de camları açmamak lazım atlama ihtimalleri var. dışarda da bişeyleri kovalama amacıyla sokağa çıkabiliyolar. şu sokak arasında şehirler arası gibi gaza basan araba sürücüleri utansın. tamam kedi birden çıktıysa görememiştir ama bazıları cidden hayvan gördüğünde gaz kesip kornaya basmıyolar. esas hayvan da onlar. benim şikayetim de sürücülere

kasım ayıydı kedim öldüğünde, yüz göz şiş tabi bende.Her gören noldu sana diyor.Kedim öldü dediğimde (düşkünlüğümü bildikleri için) aaa deyip üzüldüklerini dile getiriyorlar.Bir kişi yalnız noldu deyince böyle dehşet içinde, kedim öldü cevabına istinaden, haaa ilahi bende bişey oldu sandım deyip kahkahayı patlatmıştı.O gün bugündür bakmam yüzüne, hayvan sevmeyen insan hiç sevmez.bilmiyorlar evlat gibi oluyor o hayvan deyip aşağıladıkları varlık.

kasım ayıydı kedim öldüğünde, yüz göz şiş tabi bende.Her gören noldu sana diyor.Kedim öldü dediğimde (düşkünlüğümü bildikleri için) aaa deyip üzüldüklerini dile getiriyorlar.Bir kişi yalnız noldu deyince böyle dehşet içinde, kedim öldü cevabına istinaden, haaa ilahi bende bişey oldu sandım deyip kahkahayı patlatmıştı.O gün bugündür bakmam yüzüne, hayvan sevmeyen insan hiç sevmez.bilmiyorlar evlat gibi oluyor o hayvan deyip aşağıladıkları varlık.

Dün yatarken üç kedimiz de odaya, yatağımıza gelip sokulduklarında eşime dedim ki "birinden birine bile bir şey olmasın, bana olsun." Öyle çok seviyorum o minnet dolu mutlu hallerini ( hepsi sokaktan) , o sevgiyle başını yaslamalarını. Önrümü veririm.

Dün yatarken üç kedimiz de odaya, yatağımıza gelip sokulduklarında eşime dedim ki "birinden birine bile bir şey olmasın, bana olsun." Öyle çok seviyorum o minnet dolu mutlu hallerini ( hepsi sokaktan) , o sevgiyle başını yaslamalarını. Önrümü veririm.
inanırım.Başında bekliyoruz hasta olduğunda, gözünün içine bakıyorum bi şey olmasın diye.İşten çıktığımda koşturarak eve gidiyorum, evlat bu bekliyor kapıda :) Gerçek evlat sevgisini bilemiyorum ama hep diyorum kendim doğursam ancak bu kadar severim.

inanırım.Başında bekliyoruz hasta olduğunda, gözünün içine bakıyorum bi şey olmasın diye.İşten çıktığımda koşturarak eve gidiyorum, evlat bu bekliyor kapıda :) Gerçek evlat sevgisini bilemiyorum ama hep diyorum kendim doğursam ancak bu kadar severim.

Allah hastalığını, acısını göstermesin çok seviliyorlar çok. Annemlerinki 15 yaşına girdi iyi bakılınca uzun yaşıyorlar, benimkiler daha çok küçük inşallah onbeş sene daha yanımda olurlar canlarım.

Allah hastalığını, acısını göstermesin çok seviliyorlar çok. Annemlerinki 15 yaşına girdi iyi bakılınca uzun yaşıyorlar, benimkiler daha çok küçük inşallah onbeş sene daha yanımda olurlar canlarım.
amin inşallah.Allah çok çok uzun ömür versin onlara.Ben de kendimi bildim bileli kedilerim vardır. Çevrem rahatsız tabi.Veteriner veteriner gezerken, kendine bir şey olsa bu kadar hastane aramaz gitmezsin diyorlar.Anlamıyorlar.Onlarla ben yaşıyorum, ev arkadaşı hayat yoldaşı gibi.Ben mama verirsem doyuyor küçücük karınları, su verirsen anca içiyorlar.Yok ki ağızları söylesinler dertlerini.Hep diyorum karşı olanlara, biz yeryüzündekilere merhamet edelim ki gökyüzündekinden merhamet bekleyelim...

amin inşallah.Allah çok çok uzun ömür versin onlara.Ben de kendimi bildim bileli kedilerim vardır. Çevrem rahatsız tabi.Veteriner veteriner gezerken, kendine bir şey olsa bu kadar hastane aramaz gitmezsin diyorlar.Anlamıyorlar.Onlarla ben yaşıyorum, ev arkadaşı hayat yoldaşı gibi.Ben mama verirsem doyuyor küçücük karınları, su verirsen anca içiyorlar.Yok ki ağızları söylesinler dertlerini.Hep diyorum karşı olanlara, biz yeryüzündekilere merhamet edelim ki gökyüzündekinden merhamet bekleyelim...

Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ben de eşime demiştim aldık eve biz nasıl bakarsak öyle yaşayacaklar. Ya sağlıklı ya aağlıksız olacaklar, bize muhtaçlar çünkü insanoğlu doğasını elinden aldı kesi ve köpeklerin. Onlara yaşam alanı bırakmadık. Çok üzülüyorum inanın. Ve ileride en büyük hayalim bahçeli bir ev, on sene içinde inşallah. İçine kedi köpekleri doldurabileceğim bir ev istiyorum tek dileğim bu. Çünkü köpekler de çok muhtaç sevgiye ve ilgiye.

kendinizi suçlamayın ltf
anlık olacağı varmış olmuş
çok üzüldüm gercekten
benim de kedim var evde dısarı pek cıkmıyor ama dısarıya cıkmak ıcın sureklı aglıyor

sokaktakı hayvanlara bakıyorum özellikle kediler işçin sokaklar hıc guvenlı değil
hepsi korkak, ürkek,
umarım acınız kısa zamanda hafifler:(

Aracın plakasıni alan bi allahın kulu cikmamismi hayvan oldurmenin cezası var çok uzuldm başn saolsn

Icim parcalandi , Allah sabir versin cok zor bir durum. Biz de yavru kedimizi benzer bir kazada kaybettik acini o kadar iyi anliyorum ki..simdiki kedimizi evden bir an bile cikarmiyoruz. Aci tecrube :( Allah yardimcin olsun

Ya boyle bir olay kime komik gelebilir?kim gulebilir yani? İnsan olan yapmaz
Cok uzuldum:KK43:

Benim dayım kanserdi ve bekliyorduk durumu kötüydü. Bir gece bahçede besleyip " biz bunu eve alalım evdeki ile iyi kötü anlaşırlar" diye niyetlendiğimiz kedimizi köpekler parçaladı. Keşke ertesi günü beklemeseydik, gözümün önünde oldu gece yarısı :KK43: Sabah işe giderken beraber gittiğim müdürüm kriz halindeki ağlamamdan dayıma bir şey oldu sanmış kedi dediğimde gülmüştü ben de bişey sandım diye. Kedi ve köpek dendiğinde herkes aynı şeyi anlamıyor malesef.

Benim dayım kanserdi ve bekliyorduk durumu kötüydü. Bir gece bahçede besleyip " biz bunu eve alalım evdeki ile iyi kötü anlaşırlar" diye niyetlendiğimiz kedimizi köpekler parçaladı. Keşke ertesi günü beklemeseydik, gözümün önünde oldu gece yarısı :KK43: Sabah işe giderken beraber gittiğim müdürüm kriz halindeki ağlamamdan dayıma bir şey oldu sanmış kedi dediğimde gülmüştü ben de bişey sandım diye. Kedi ve köpek dendiğinde herkes aynı şeyi anlamıyor malesef.
:KK57: Ne garip tipler var ya

çarpıp gitmişler mi:( kedimiz yok ama arabanın altına saklanmış bir kediyi ezdi eşim geri geri gelirken anlamadı, koşa koşa en yakın veterinere gittik kurtuldu sadece çizik varmış ama ben gözünde kan görünce mahvoldum oğlumun battaniyesine sardık yetiştirdik. yazık çok üzüldüm

Back
X