Kedicigim melek oldu

Çok zor bir gün geçiriyorum.Pazar günü dükkan açmadığım için onsuz başlayan ilk günüm.Ruh gibiyim.Her yerden bir şeyleri çıkıyor.Oyuncaklarını ağlaya ağlaya topladım.
Evet ,insanlar kedi köpek dolu sokaklar, al birini daha bak diyorlar.Anlamıyorlar...
Ama anlayanlar var çok şükür.Hepinize teşekkür ediyorum.

Çok zor bir gün geçiriyorum.Pazar günü dükkan açmadığım için onsuz başlayan ilk günüm.Ruh gibiyim.Her yerden bir şeyleri çıkıyor.Oyuncaklarını ağlaya ağlaya topladım.
Evet ,insanlar kedi köpek dolu sokaklar, al birini daha bak diyorlar.Anlamıyorlar...
Lutfen matem icin vakit ayirin ve hep kalbinizde tasiyin. Bir ay sonra yine gozleriniz dolacak ama, acinizi daha iyi yonlendirebilecek hale geleceksiniz. Birakin aksin gozyaslari.

2016-05-02 01.29.01.webp

böyle bir durumun komik gelmesi mi olurmuş yaa ! ne olursa olsun orda ölen bir canlı sonuçta ister kedi olsun ister insan olsun.Başın sağolsun cnm :KK61:

Kurban olduğum ne güzelmiş. Kedim tekti kardeşlerini almamıştık henüz ve çok sıkılıyordu. Bizim de kafemiz tadilatta açılışı bekliyoruz. Jack'i götürdüm kafeye bir anlık bir saniyelik boşluğumuzdan faydalanmış kaçmış kepengin altındaki aralıktan. Helak oldum öldüm vicdan azabından çünkü o bana emanet sorumsuzluk ettim. Kamera kayıtlarına baktık yandaki kuaföre girmiş. Çıkana dek iki gün ne uyudum ne ağladım sanki evden cenaze çıkmıştı. Deli divanelere döndüm. Jack o gün ezilebilirdi de. İhmalkarlık ettiğimin farkındayım kedi ve köpekler böyle böyle ölüyor. Bir daha evden patimizi çıkartmadık ve iki kardeş sahiplendim sıkılmaması için.

İnanın başka bir melek size çok iyi gelecek. Bunu düşünün.

Kiyamam ben sana.Nasil zor yutkundum...Gozlerim doldu..Canim,agla istedigin kadar ama alisiliyor bir sekilde.Ben aralikta kaybettim kedimi...16 yasindaydi...Benimle buyumustu resmen.Disardaki ki her zaman besledigim kedilere bakamiyodum uzun sure.Apartmanin bahcesine bakamiyodum mezarina..Yeni yeni alistim.Besliyorum,seviyorum....Cok zor bilirim.

İnanın başka bir melek size çok iyi gelecek. Bunu düşünün.

Mahallede duyarlı insanlar da varmış,haklarını yemeyeyim.Zaten ilk gün bir abim (kendisi de kedi-köpek besler ve çok sever) geldi sarıldı sakinleşmem için elinden geleni yaptı.Şimdi o ve kumaş parçalarını almasından çok hoşlanan komşum hergün beni yokluyor bugün nasılsın diye..Ve başladılar bile sana kedi bulalım demeye..Belki iyi gelir haklısınız ama cesaret edemiyorum.

Kiyamam ben sana.Nasil zor yutkundum...Gozlerim doldu..Canim,agla istedigin kadar ama alisiliyor bir sekilde.Ben aralikta kaybettim kedimi...16 yasindaydi...Benimle buyumustu resmen.Disardaki ki her zaman besledigim kedilere bakamiyodum uzun sure.Apartmanin bahcesine bakamiyodum mezarina..Yeni yeni alistim.Besliyorum,seviyorum....Cok zor bilirim.

Sizin de başınız sağolsun.Ben yarım sene bile geçirmedim sizin için çok çok daha zor olmuştur yokluğu...

Bir yandan düşünüyorum burda birçok arkadaş da dile getirdi bu sevgiyi yaşayabilmek herkese nasip olmuyor gerçekten...İyi ki varsınız...:KK200:

Mahallede duyarlı insanlar da varmış,haklarını yemeyeyim.Zaten ilk gün bir abim (kendisi de kedi-köpek besler ve çok sever) geldi sarıldı sakinleşmem için elinden geleni yaptı.Şimdi o ve kumaş parçalarını almasından çok hoşlanan komşum hergün beni yokluyor bugün nasılsın diye..Ve başladılar bile sana kedi bulalım demeye..Belki iyi gelir haklısınız ama cesaret edemiyorum.

Sizin de başınız sağolsun.Ben yarım sene bile geçirmedim sizin için çok çok daha zor olmuştur yokluğu...

Bir yandan düşünüyorum burda birçok arkadaş da dile getirdi bu sevgiyi yaşayabilmek herkese nasip olmuyor gerçekten...İyi ki varsınız...:KK200:

Hayvan sevgisini tatmayan, bir kedinin başını okşamadan bu dünyadan göçen insanlara çok acıyorum. Evet acıyorum tek kelimeyle.

Back
X