Kediciğim uyuyor.

Miss Bride

Supervisor
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
4.669
10.245
158
Kedimin tüylerini bugün traş ettirdim ama geldiğinden beri çok halsiz, işlemden önce hafif bir uyutma işlemi uygulamışlardı, patileri hafif soğuk gibi, yemek yiyo, arada geziyor vs ama biraz endişelendim bu halsizliğe.

vet ile bir görüşün içiniz rahat etsin. Ama tüy kestirmek onlarda bunalıma sebep oluyor size küsmüş de olabilir.

Kedimi hiç traş ettirmedim ama kısırlaştırma operasyonundan sonra buz gibiydi vücudu çok soğuktu. Bizde sıcak su torbasına havlu sarıp üzerine yatırmıştık. Çok iyi gelmişti, ısınmıştı.

traş kedileri ruhen çok yıpratıyor maalesef ben şahsen evimin heryeri tüy içinde kalsa da asla yaptırmam ama sağlık için gerekli olursa o ayrı tabii

korktu mu acaba yaa benim iki minnak kuşum var sesleri çıkmayınca koştura koştura kafesin yanına gidip bakıyorum acaba noldu diye. Siz en iyisi veterinerinzile bir görüşün nolur ne olmaz

Kedimin tüylerini MECBURİYETTEN traş ettirmek zorunda kalmıştım. Ahhh yavrum iki gün o kadar kotuydu ki dediğiniz gibi ayakları buz gibi yemek içmek istemez kusar falan. Narkozu attıkça kendine gelmiştir. Umarım sizin minikte iyidir.

Şuan iyi çok şükür arkadaşlar, ama bir daha bunu tekrarlamamaya karar verdim, akşama doğru anca kendine geldi yavrum.
Bize gerekli olduğu söylenmişti, ben de kedi bakımı konusunda biraz tecrübesizdim ama, tüyleriyle seviyorum ben oğlumu, bundan sonra ne kadar tüy dökerse döksün, sağlığından önemli değil.

Biz de onceden boyle yapyorduk..o hallerini gordukce aglmktan helak oluyordum. 2 kere yaptrdk sonuncsnda nolursa olsun yaptrmam daha dedim. Anestezi fazla gelyo bnce onlara ..ayarlynmyo gibi.zaten sonrasında kalp rahtszlgi oldgu ortya cikti..sakın yaptrmyin dediler..iyi ki o zamnlar bsey olmams ya

Uf evet kusmasi..yuruyememesi..yalpalamasi..halszlgi..beni mahvetmsti ya

Gönderiniz eskiymiş yeni gördüm. Kedi muhtemelen düzelmiştir. Muhtemelen verdikleri uyuşturucunun etkisendendir. Böyle işlemler ve ameliyatlar sonrasında bol su içirin. Mama vermeyin, ilk yediğinde kusabilir. Bir de gözleminiz altında olsun, yürümeye kalktığında düşebilir. Şimdi söyleyeceklerim biraz ukelalık olacak ama kedileri traş ettirmek doğru bir şey değil. Bunalıma giriyorlar ama asıl önemli olan hususlar: kedilerin tüyleri onları kışın soğuktan korumadan çok yazın sıcağından ve güneşin yakıcı etkisinden korur. Ayrıca kedilerin sadece yüzlerinde değil ön ve arka patilerinde de bıyıklar olur, bunlar kedi için dengesini sağlama konusunda vb önemlidir; maalesef traş sırasında bu bıyıklar da gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…