Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evden çıkmayan bir kedinin zırt bırt aşıya ihtiyacı yoktur ki... Ayrıca mama için de mama poşedini çevirip kaseye boşaltmak ne kadar zor? Günde bir kere de kumundan pisliğini poşete atacaksınız. Tuvalete gitmek kadar zamanınızı almaz ikisi de. Bence bir kediye bakamamaktan korkuyorsanız çocuğunuza da bakamamakan korkun. Eşiniz kediyle ilgili bir şey üstlenmiyorsa muhtemelen daha zahmetli olan bebeğinizde ilgili de pek bir şey üstlenmez...
kesinlikle hayır vardır. kedi temiz olabilir ama biz ona bişeyler bulaştırabiliriz. mikroplar, bize etkili olmayan ama onda hastalığa neden olan şeyler olabilir. mesela biz dışardan pire getirsek bile onda kaçıntıya neden olur.. bence sen hayatında hiç hayvan bakmamışsın ve bilmiyorsun. keşke yargılamak yerine önce neden böyle diye sorsaydın ama sana tek tek açıklayayım.
1) Kedilerin 2 ayda bir iç-dış parazit aşılarına ihtiyacı vardır.
2) Kedilerde hasta olabilir ve biz bunu farkedemeyebiliriz veteriner kontrolüne ihtiyaçalrı vardır.
3) Maması ve pisliğini almaktan öte hamilelerde parazite neden olup çocığun gelimini etkiler. buradan bakabilirsin: GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) TOKSOPLAZMA
4) Kedinin patilerinde kalan kumlar halılara yürüdükçe, koltuklarda tüyleri olur bir üstteki kaynaktan olmaması gerektiğini okumuşsundur.
5) Kediciğime bakmaktan kormuyorum sadece kendi sağlığıma ve bebeğimin sağlığınada önem veriyorum ve risk almak yerine, vicdan muhasebesine düşmek yerine, kediyi hadi burdan git diyip kovmaktansa, odaya kapatmaktansa güvenli sevileceği bir yer arıyorum.
6) Kediler robot değildir okşanmaya, ilgiye, oyuna ihtiyaçları vardır. Yem ve su vermekle ona çok iyi bişey yaptığınızı düşünmemelisiniz..
7) Her zaman yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışın ve kötü fikirlerinizi kendinize saklayın.. İnsanlar üzerinde yaptığı yada yapacağı etkiyi bilemezsiniz..
alerji sıkıntınız varsa, gebelikte çok zorluk çıkartır ilaçlar, haklısınız siz de... geçmiş olsun.
umarım çok güzel bir yuva bulursunuz Kamil' e.
Seviyeye gel...Yiyemiyeceğin muzu soyma der bazı radyo programcıları..