kedicik

apranaxx

siz sanki çok şeysiniz...
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
750
1.483
113
Arkadaşlar işyerimde kedi var. Ofisim kapalı alan ve bir sürü arşiv dolabım var meslğim gereği. Ve tam bir haftadır kedi dolabımın arkasında. Dün hafta sonuydu. Ofise süt ve tavuk döner bıraktım. Bugün geldim sütü içimiş. Tavuktan biraz yemiş. Ve şimdi sürekli miyavlıyor. Korkudan çıkamıyor herhalde. Kendisini bulsam çıkartıcam ama sürekli saklanıyor. Hemde öyle böyle değil. Dolabları çektim dosyaları indirdim. Sadece kedinin sesi var kendisi yok. Kafasını gösteriyor gel diyorum hop kaçıyır. Artık bir haftadır delirme noktasına geldim. Kedi besleyen arkadaslar anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi nabmam gerek. Burdsanda sonuc cıkmazsa artık en sonunda beledıyeyı arıcam.

Cok yavruysa korkar valla bilemedim ki sahiden korkan kediyi yakalamak zordur belki yardimci olacak hanimlar cikar

Dolabın arkasından çıkabilmesi için yeterli boşluk var mı? Onu görebiliyor musunuz? Sıkışmış ya da yaralı olabilir mi? Dolabı yerinden uynatabiliyor musunuz?

Dolabın arkasından çıkabilmesi için yeterli boşluk var mı? Onu görebiliyor musunuz? Sıkışmış ya da yaralı olabilir mi? Dolabı yerinden uynatabiliyor musunuz?
dolabı yerinden oynatma imkanım yok büyük ve geniş. ama yerden yüksek ve arşiv dolabı olduğu için yaşam alanı kurabilir kendine. ilk günler bende yaralı mı acaba doğummu yaptı diye düşündüm. tamamen şımarıklık yapıyor şu anda. Orta boylu bişey. pek anlamam ama 6 7 aylık gıbı geldi. ama artık iyice sinirlerimi gerdi. Sürekli miyavlıyor kafasını uzatıyor gel diyorum kaçıyor

dolabı yerinden oynatma imkanım yok büyük ve geniş. ama yerden yüksek ve arşiv dolabı olduğu için yaşam alanı kurabilir kendine. ilk günler bende yaralı mı acaba doğummu yaptı diye düşündüm. tamamen şımarıklık yapıyor şu anda. Orta boylu bişey. pek anlamam ama 6 7 aylık gıbı geldi. ama artık iyice sinirlerimi gerdi. Sürekli miyavlıyor kafasını uzatıyor gel diyorum kaçıyor

Su verdiniz mi? ip gibi bir şeyiniz var mı? İpin ucuna makara ya da o ayarda bir şey bağlayıp bir oyuncak yapabilirsiniz. Onun önüne koyup uzaktan yavaş yavaş çekmeyi deneyebilirsiniz. Bu tip şeylerin peşinden gitme ihtimalleri var.

Su verdiniz mi? ip gibi bir şeyiniz var mı? İpin ucuna makara ya da o ayarda bir şey bağlayıp bir oyuncak yapabilirsiniz. Onun önüne koyup uzaktan yavaş yavaş çekmeyi deneyebilirsiniz. Bu tip şeylerin peşinden gitme ihtimalleri var.

Şuanda kamufle oldu. Sadece miyavlıyor derdi mi var acaba. Ofiste balıkta besliyorum. Ben su bırakmadım ofise. Onuda geçtim bir haftadır tuvaletini nereye yapıyor. Kamufle olan kediyi nasıl çıkarabilirm ki.

Şuanda kamufle oldu. Sadece miyavlıyor derdi mi var acaba. Ofiste balıkta besliyorum. Ben su bırakmadım ofise. Onuda geçtim bir haftadır tuvaletini nereye yapıyor. Kamufle olan kediyi nasıl çıkarabilirm ki.

Bir su kabı ayarlarsanız süper olur. Onu ofisin dışına bile koyabilirsiniz ama susuz kalmasın kedicik.

O ip gibi şeyi dolabın arkasına doğru sallandırıp, yavaş yavaş geriye çekip, ilgisini çekmeyi deneyebilirsiniz..

Kendi haline birakmakyan baska yapacak birsey yok gibi.Kendi alisacak ama 1 hafta gecti diyorsunuz.Ilginc.Normalde 2 3 gunde ortama alisiyorlat.

nıye çıkmıyo acaba ya ölcek orada susuzluktan ince bir uzun sopa bulun dolaba sokun vurun kenarlarına korkup kaçar ofisinde kapsı falan açık olsun çıkar gider oradan.

Kendi haline birakmakyan baska yapacak birsey yok gibi.Kendi alisacak ama 1 hafta gecti diyorsunuz.Ilginc.Normalde 2 3 gunde ortama alisiyorlat.

bende garipsedim. sesime alışması lazım. Oyunlar yapıyorum süt bırakıyorum. Acaba insanlardan şiddet mi gördü de kendini çekiyor anlamadım. Çıksın diye yemekte koymadım belki açıkır gider diye ama hala burda. Kendi haline bıraktım şimdilik ama zaten normalde kedi seven bir insan değilim. Birden miyavlaması acayip geriyor beni.

Kendini yalnız hissediyor olabilir miyavlaması nasıl ağlama gibi mi ouuvv mu normal miyav mı(gülmeyin lütfen) uluyor gibiyse yalnızlıktan bunalmıştır normal miyavsa şımarıklık yapıyor

Back
X